Het zijn geen moslims….

…. zeggen de Grote Leiders

aHR0cHM6Ly9wYnMudHdpbWcuY29tL21lZGlhL0J4ZXVYcS1DY0FBeHdqVy5qcGc

“Laat het duidelijk wezen…

We trekken ten strijde tegen dezelfde groep die we gefinancierd en bewapend hebben, met degenen waarmee we verleden jaar samen wilden oorlog voeren (tegen Assad), terwijl we hen bleven ondersteunen met uw belastinggeld.”

Maar het zijn geen moslims.  Onmogelijk, Obama zegt het, Cameron zegt het… Wie zou eraan kunnen twijfelen?

Cameron schakelt zelfs een versnelling hoger: ‘ISIS zijn geen moslims, het zijn monsters’. Moslims zijn vredesapostelen, niet in staat tot geweld.  Onmogelijk.

Nochtans hebben de ‘niet-moslims’ er een enigszins andere mening over:

Denkt Obama dat wij Mormonen zijn?

https://i0.wp.com/sheikyermami.com/wp-content/uploads/2014/09/the-world-is-divided18-1.png?resize=276%2C282Intussen ziet Obama zijn kans schoon om via het IS-achterpoortje Assad toch aan te vallen in Syrië.  Nochtans had noch hij, noch Cameron daarvoor toestemming van hun resp. parlementen gekregen.  Poetin slaagde erin de toestand te ontmijnen door ervoor te zorgen dat alle gifvoorraden van het Syrisch regime overhandigd en buiten dienst gesteld werden.  Iets wat Obama niet kon verteren.  Volgens de president van de VSA geeft hij pas het bevel te bombarderen op uitnodiging van het te bombarderen land.  Tenzij ons iets ontgaan is, hebben wij nergens iets kunnen vernemen over een bommenuitnodiging van Assad.

En nu zullen de VSA niet alleen in Irak, maar ook in Syrië ISIS vanuit de lucht aanvallen en de ‘gematigde‘ rebellen ondersteunen door hen wapens (en alle andere mogelijke steun)  te leveren.  Komt daar toch wel een moslimkat op de koord, zeker!  Diezelfde gematigde lieverdjes hebben het op een akkoordje gegooid met de ‘niet-moslim-monsters’: een niet-aanvalspact.  Ze gaan elkaar niet de duvel aandoen.

Wij vragen ons intussen af wat nu de juiste betekenis van het woord ‘gematigd’ is?  Na hoeveel christen-koppensnellerij is men niet meer ‘gematigd’?  Bestaat er een graadmeter?  Vanaf 10 onthoofdingen is men niet meer in opleiding.  Vanaf 20 komt men in de buurt van een goed-opgeleide ‘gematigde’ rebel.  Elke scalp daar bovenop zorgt voor een stijging in rang van ‘gematigdheid’.  Of vergissen wij ons?  Zouden het dan toch geen ‘moslims’ zijn maar buitenaardse ‘monsters’?

1013914_407675002682617_1268219281_n

FT

 

7 gedachten over “Het zijn geen moslims….

 1. “Radical Islamist”? They are Muslims following the Koran and all Muslim’s “Perfect Man” Mohammad’s commands.

  There is nothing that ISIS and the others have done that is not totally in accordance with Islam and the teachings of all Muslims’ “Perfect Man”, Mohammad, and the examples that he personally and repeatedly set. ISIS and the others are just the latest of a long history of Islamic outbreaks.
  Till we can call a spade a spade, no wonder the country is apathetic. How about we trash the cowardly delusion that this is somehow “the religion of peace” and recognize it is the religion of pieces.

  Islam itself is the greatest continuing crime against humanity the world has ever known. If one does not understand that, one understands nothing.

 2. IS geen moslims ? ze hebben wel bepaalde kenmerken die de echtige en techtige moslims ook hebben ! Het uiterlijk , die eeuwige zure smoel , een baard a la , de Grooote Profeeet , een soepjurk . De gebruiken , hun klontjes van Tienen feest , of suikerfeest , het avondgebed waarbij ze hun kont in de lucht steken ter ere van Allah . Het rammeldan-feest waarbij ze niet mogen eten drinken of sexen van zon opgang tot ondergang . Het slachten zonder verdoving van dieren , een beetje pijnigen geeft altijd voldoening .Geen twijfel mogelijk het zijn wel degelijk moslims , trouwens in alle landen bestaat er interesse om mee te gaan vechten en dat zijn ….juist geraden moslim …. JoNgErEn met hier en daar een originele niet moslim die verrukt en zich zalig voelt bij massamoorden , onthoofdingen en het folteren van weerloze slachtoffers. Mogelijk heeft Cameron en zijn speelkameraad Obama de vernoemde gelijkenissen over het hoofd gezien. Het gekende gezegde is hier zeker van toepassing Alle moslims zijn geen terroristen , maar alle terroristen zijn wel moslims

 3. Volgens Obama zijn het mogelijks christenen maar zeker geen moslims de godsdienst ? van de liefde doet zo iets niet

 4. Het zijn geen moslims!!…maar wie koopt er olie van de ISIS…vanwaar komen de wapens… via welke financiële kanalen komen de gelden van de olieverkopen bij ISIS. terecht .. zie bruggetje :
  http://www.blacklistednews.com/Petrodollar_Panic%3A_EU_Officials_Admit_Buying_Oil_From_ISIS/37964/0/38/38/Y/M.html
  Wie doet er evenmin mee met de zo gezegde anti-ISIS coalitie=Turkije!!
  (Nato -bondgenoot en kandidaat lid van de EUSSR)
  http://www.thedailybeast.com/articles/2014/09/11/turkey-joins-the-coalition-of-the-unwilling.html
  Turkije steunt op de koop toe ISIS
  http://www.al-monitor.com/pulse/originals/2014/08/syria-kurd-pyd-asayish-isis-turkey-islamic-state.html#
  Duitsland en Groot Brittannië doen ook niet mee(of nog niet)
  http://newsbusters.org/blogs/scott-whitlock/2014/09/11/networks-push-obamas-broad-coalition-britain-germany-drop-out
  Wie er ook niet bij is, is Israël..!!!
  zie bruggetje naar de webstek van Henry Makow :
  http://henrymakow.com/2014/09/Israel-Missing-from-ISIS-Fight%20.html
  Er is echter ook positief nieuws=België staat wel klaar volgens Di Rupo :
  http://article.wn.com/view/WNAT693ed6a1f8b94842c2469551f5459939/
  Van een krachtig signaal gesproken!!. Men krijgt al schrik ginder achter!!
  De belgische ISIS strijders zelf zijn er immers al lang.(al of niet gesponsord door de Belgische staat via de RVA of het OCMW)…
  Zo te zien blijft het afwachten wat er van deze anti-ISIS coalitie zal komen, en wie er werkelijk zal worden aangepakt =ISIS of ASSAD!!!
  Intussen doet men wel zaken met ISIS via de aankoop van olie.
  Een eerste vw. voor de aanpak van ISIS is dat men duidelijk stelt wie er werkelijk achter schuil gaat.. en dat tevens alle zakelijke en financiële transacties worden gestopt. (waaronder de oliehandel met ISIS, maar het stopzetten er van is anderzijds dan wel van aard de olieprijs te doen stijgen wat dan de plannen tegen Putin doorkruist. De daling van de olieprijs wordt immers door de USA ingezet als wapen tegen Rusland!!).
  In de huidige stand van zaken, worden we eens te meer geconfronteerd met een berg leugens & bedrog en verborgen agenda’s.
  Tal van tegenstrijdige belangen lopen door elkaar…met daarbij dan steeds wisselende allianties.
  Een zaak is wel zeker =de regisseurs zitten in The City en Wallstreet, zoals gewoonlijk.

Reacties zijn gesloten.