“Ik kom uit de kast…”

“… als islamofoob”

“20 september ga ik naar De Haag om in Schilderswijk te demonstreren tegen het radicaal islamitische IS. Ik zie er tegenop en blijf liever thuis. Voor hetzelfde geld loopt het uit de hand, word ik neergeslagen of bedreigd. Misschien word ik wel vermoord.

Ja, ik ben bang. Ik ben geen man die aan protestmarsen doet, geen man die in opstand komt. Ik ben niet links, niet rechts, ik stem bewust niet, hoor bij geen enkele groep. Maar dit keer rest me geen excuus, de islam dringt zich te ver op in mijn intellectuele en sociale levenssferen.”

“Ja, ik kom uit de kast als islamofoob. 20 september sta ik op. En dat voelt, hoewel velen mij zullen verafschuwen en verwerpen, nu al als een bevrijding.”

Lees het artikel…

En ook dit over de wereld-op-zijn-kop: Muslim Defence League “We zouden doodgeschoten worden als we gaan demonstreren”.

FT

3 gedachten over ““Ik kom uit de kast…”

 1. Het is natuurlijk goed uit de kast te komen en te gaan betogen, maar het is nog veel beter een “krachtig signaal” te geven in het stemhokje!! (= in alle discretie en zonder dat men het risico loopt in elkaar geslagen te worden!!)
  Hierbij is het dan ook van belang de verraders te ontmaskeren die er voor gezorgd hebben dat dit “soort….” hier kon komen en blijven. Het zijn deze verraders en collaborateurs die in eerste instantie dienen aangepakt te worden.
  Als dit na WO II kon om de Vlamingen in hun eigen land te vervolgen, dan moet dat nu zeker kunnen, rekening gehouden met al de moderne middelen waarover men nu beschikt.
  Waar er een wil is, is er een weg!! Op 25 mei 2014 hebben we echter moeten vaststellen dat die wil er niet is.(uitgezonderd bij een goede 5%).
  Het is dan ook hier dat men de oorzaken van de nakende ondergang moet gaan zoeken. De meerderheid van de bevolking stemt er voor, zoals ten andere ook in andere Europese landen.

 2. Het is een feit dat als er een tiental linkse betogers ergens keet staan te schoppen, dit uitgebreid door de media wordt weergegeven; een rechtse manifestatie wordt door de eurofiele media doodgezwegen of wordt het in een negatief daglicht gesteld. Zowel in Nederland als in België wordt ieder negatief woord over de religie van de wrede weggeknipt of wordt de schuld in de schoenen geschoven van de door hen benoemde islamofoben. Ik ben van mening dat Vlaanderen de knip moet leggen op de subsidies van de media die de koran verheerlijken.

 3. Ik vind dat u zelf in de fout bent gegaan door niet op de enige rechtvaardige partij te hebben gestemd en nu hoef je volgens mij niet te klagen

Reacties zijn gesloten.