2 gedachten over ““Wie zijn kinderen niet beschermt heeft geen toekomst”

 1. Om het probleem een oplossing te bieden wordt het hoogtijd dat onze kinderen het woordje NEEN in het arabisch kunnen uitspreken .
  Ik las ook in HLN dat onze politie zich schuldig maakte aan maar liefst 28 incidenten met een tikkeltje geweldadig discriminerend gedrag. Foei , jullie zijn stoute agenten . Vanuit de ivoren toren voor mensenrechten maken ze zich zorgen
  over de langdurende eenzame opsluiting van terroristen …af en toe kan een filmpje van den dikke en den dunne zorgen voor een beetje verstrooing !
  Ik heb veel respect voor mensenrechtenorganisatie……als het gaat over
  “”MENSEN”” ..Individuen die de dood van vele onschuldigen in naam van Allah op hun geweten hebben ….dat zijn geen mensen….Iemand die in staat is om een 10 jarig kind te verkrachten ….dat is geen mens maar een lagere diersoort die leeft op zijn instinkten . Onze pracht-politieker De Gucht krijgt alhoewel hij al twee jaar op non actief is bij de EU machtshebbers …nog steeds 125.000 Euro samen met nog een twintigtal Euro-verheven geesten . Hij kan er echt niets aan doen want dat is het systeem . In de geschiedenis zijn er al veel opstanden uitgebroken voor veeeeeeeeel minder. Bende R.t.z.k.e.

 2. Ik zit met een vraag;
  Theo Franken-versus deurwaarder het gekende verhaal.
  Deurwaarder begeeft zich naar de ‘ambtwoning’, zijn dit geen goederen die toebehoren aan de natie, het volk?

Reacties zijn gesloten.