Wèl te zien in quasi heel de wereld

Supporters van Hamas krijgen wereldwijd aandacht en steun.  Politiek-correcte media.  Antisemitisme, jodenhaat, racisme en linkse sympathieën.                 Krijgt Hitler binnenkort een standbeeld?

Een greep uit de opgeklopte hysterie:

In Washington, DC: http://youtu.be/Tg6x9kKZagk

Londen: http://youtu.be/t8Q6dcaDiN8

Berlijn: http://youtu.be/RH8QIC0AnrA

Parijs: http://youtu.be/RXmEybaO3kc

Dublin: http://youtu.be/-Iws342nx0M

Athene: http://youtu.be/0xHDy6TEZuA

En in de navel van de wereld, het Sint Jansplein te Antwerpen: http://nieuws.vtm.be/binnenland/100616-antwerpse-betoging-steunt-palestijnen

Lees ook:

De oorlog tegen Israël wordt niet enkel fysiek uitgevochten maar ook in de media

FT

 

 

 

5 gedachten over “Wèl te zien in quasi heel de wereld

 1. In al deze landen zijn ze de gevangen van hun geïmporteerd islam- en ander allochtoon kiesvee. Er heerst daar dan ook een stemmingmakerij pro-islam en pro-allochtoon in naam van de politiek correcte terreur.
  De waarheid mag immers niet meer gezegd en geschreven worden. Intussen worden hier in het westen de “geesten van de autochtonen” dan ook vakkundig gekneed. In feite gaat het hier niet meer om Gaza, maar anticipeert men al volop de “islamitische machtsgreep” in het westen, waartegen elk verzet al bij voorbaat wordt “gecriminaliseerd”, zoals dat nu in Gaza gebeurt.
  Men mag de occulte machten achter de NWO niet onderschatten, en zoals in een andere reactie reeds vermeld, is de islam het belangrijkste wapen dat wordt ingezet, om eerst onze westerse beschaving te vernietigen en om vervolgens uit deze puinhoop een NWO te doen oprijzen cfr het principe “ordo ab chao”.
  Dergelijke acties zijn reeds jaren voordien gepland, en het is meestal maar duidelijk als het te laat is.

 2. Verdomd, op die youtube filmpjes brachten ze overwegend mannen in beeld, zeker om Raymond te treiteren?

 3. De hakenkruisvlaggen en de stemming tegen die slechte Duitsers mocht natuurlijk niet ontbreken.
  Ik weet wel, alles wat een moslim moet weten staat in de koran, maar toch even in herinnering brengen. In Palestina bloeide een wereld-export artikel nl. de Jaffa-appelsien. Deze hele teelt en handelsonderneming werd geleid door Duitse monniken en leken, naar het voorbeeld van de vroeger Tempeliers die aan de oorsprong lagen. En voor de Palestijnen was het goed leven onder hun leiding.
  De Jaffa-appelsien verdween van het wereldtoneel + de welvaart die ze ook voor Palestijnen meebracht. Ze werden nl. door joden, in de havens, met kwikzilver ingespoten en niemand had lust om vergiftigd te worden.

 4. Wat ivm Israël en ‘Das dritte Reich’ uit de geschiedenis en het kollektieve geheugen gewist werd is ‘Das Haavara Abkommen’. of Haavara overeenkomst.
  Reeds in mei 1933 werd tussen het Reichswirtschaftsministerium en Hanotea Ltd, vertegenwoordigd door de joodse handels- en bankexpert, Dolf Michaelis, een overeenkomst gesloten over een georganiseerde immigratie van Duitse joden naar Palestina met behoud van hun haven en goed, ttz ze bekwamen in Palestina de tegenwaarde aan waren, huizen en land van datgene wat ze in Duitsland achter lieten.
  Het concept verliep naar Theodor Herzl zijn denkbeelden over ‘De Jodenstaat’.
  (Zie Ingrid Weekert haar boek Feuerzeichen of bruggetje : archive today/F74Sz)

Reacties zijn gesloten.