De ene verkrachting is de andere niet

Prachtland Marokko.  Prachtstad Marrakech.  Prachtwinkelier verkracht een kind.  Een jongetje.  Pech: hij wordt betrapt.  De menigte geeft hem een rammeling.  Het kind wordt gevraagd hoeveel het hiervoor betaald werd.  Kwestie van de schuld bij het kind te leggen.  Het kan immers nooit de schuld van de Allahvolgeling zijn.

Domme kruidenier.  Had hij een meisje gekozen om zijn dierlijke lusten op bot te vieren, was er niets aan de hand geweest.  De filmmaker vraagt: “Hoe kon je nu zoiets doen?  Als het nu een meisje was geweest, dan was het niet zo erg. Maar het is een jongen, he!”

 

4 gedachten over “De ene verkrachting is de andere niet

  1. De islam smeerlapperij is de ondergang van de beschaving, of het nu een jongen of meisje betreft van kinderen blijf je af en mannen en vrouwen verkracht je niet. Die vuiligheid van islamaanhangers horen hier niet thuis, punt.
    Als de politiekers te laf zijn om die smeerlapperij te verwijderen dan zullen wij Europese burgers het doen, dat we het laf politiek gespuis mee verwijderen van ons grondgebied is evident, zich beschermen achter politieke of deplomatieke onschendbaarheid zal niets helpen want voor ons is niemand onschendbaar en zeker geen lafaards en volksverraders.

  2. Tahar ben Yelloun schets in zijn boek ‘Moha le fou, Moha le sage’ een beeld van mannelijke bezigheden in zijn geboorteland Marokko. Mannen die onder de verborgenheid van hun djellaba masturberen terwijl ze in de billen van jonge kinderen knijpen en ander spul betasten.
    Schokkend vond ik ook dat daar gehandicapte kerels rondlopen die, als het donker wordt, pas begraven lijken opgraven om te coppuleren. Vermits die slechts in een laken gewikkeld zijn en een tiental centimeter onder de grond liggen is het voor die perverten geen opgave.

  3. Nog niet zolang geleden, en in sommige Afrikaanse landen nog altijd, was homosex ook iets vies, en nu wanen homo’s zich allang superieur aan de normalen, en iedere bekende die uit de kast komt wordt gevierd als een Verlosser. Het kan verkeren, zei….
    In Australie heeft deze week zelfs een rechter een lans gebroken voor pedofilie en incest.

Reacties zijn gesloten.