Waarmee nogmaals bewezen wordt wat al lang niet meer bewezen moet worden

Onze redactie vernam onderstaand bericht hoe Dries VL gesaboteerd wordt:

Dries Van Langenhove 

20u  · 

Slecht nieuws. PayPal heeft alle abonnementen van www.kiesdries.be geannuleerd omdat onze video's zogezegd "haat en discriminatie zouden bevorderen". We zijn daardoor (tijdelijk) de helft van onze inkomsten kwijt, net nu ons mediakanaal zo belangrijk is om een tegengewicht te bieden aan het narratief van de mainstream media over o.a. corona, migratie en woke-waanzin.
Wij zijn er fier op dat we volledig onafhankelijk zijn en onze uitgaven volledig zelf financieren. In het verleden werden we ook buitengezet door BNP Paribas Fortis, Mollie, Shopify, GoFundMe en vele andere betaalplatformen. 
Deze constante tegenwerking maakt het ons financieel heel moeilijk, maar tegelijkertijd heeft het er ook voor gezorgd dat we antifragiel geworden zijn.
We hebben nu een eigen oplossing ontwikkeld om zélf onze abonnementen te innen, met zo min mogelijk tussenkomst van een derde speler die ons kan saboteren. Het is nu alle hens aan dek om onze abonnees te doen overschakelen.
Als linkse, globalistische bedrijven zoals PayPal denken dat ze mij klein kunnen krijgen zijn ze er aan voor de moeite, want ik ga door, al moet ik in de toekomst postduiven of USB-sticks gebruiken om onze abonnees te kunnen bereiken.
De tegenwerking bewijst wel dat we goed bezig zijn. Sluit je aan en zet je schouders mee onder dit uiterst belangrijke initiatief: www.kiesdries.be/abonneer.

En we voegen er meteen de twee recentste videoboodschappen aan toe:

1 gedachte op “Waarmee nogmaals bewezen wordt wat al lang niet meer bewezen moet worden

  1. Pecunia non olet hebben we in de latijnse geleerd . De ervaring heeft geleerd dat het de wit-gekalkte graven zijn die ruiken.

Reacties zijn gesloten.