2 gedachten over “Gelukkiger oude jaren…

  1. We zeggen dikwijls het was vroeger beter en ik kan dat heden ten dage maar bevestigen. Melancholie is een zacht woord maar het overvalt mij alle dagen als ik rondom mij kijk. Dit echter zonder leedvermaak maar met een redelijke zin voor realisme; Misschien moet ik mijn vader zaliger geloven toen hij zei dat ondanks alles we onze plan zouden trekken. Dit is met mij gebeurd en ik hoop dat de huidige verwende jeugd dat ook doet; Hoop doet leven..

  2. Hopelijk krijgen we die virussen onder controle en mogen we hopen op een leven zonder nieuwe bedreigingen, ook die van het internet niet te vergeten.
    Vrijheid is toch het mooiste wat de mens bezit en daarvoor is het waard om opofferingen te doen.
    Die vrijheid wens ik jullie in het nieuwe jaar toe om weer te kunnen genieten van al het mooie en het schone dat het leven ons in Vlaanderen biedt.

Reacties zijn gesloten.