Vrijheid van meningsuiting… vrijheid van euh…wat?…

In 't verzet 6 stop de leugens mediaAls de waarheid geschreven wordt, dan is de schrijver, resp. journalist geen lang leven meer beschoren.  Niet alleen in Turkije is het met de persvrijheid slecht gesteld.  In het land b wordt er uiterst selectief met nieuws en duiding omgegaan.  Het Vlaams Belang ondervindt dagelijks wat het cordon médiatique betekent. Wat niet in het poco straatje past, wordt onverbiddelijk verbannen in de dodelijke driehoek van de journalistieke vergetelheid.  We willen Roger Van Houtte bij de Gazet van A in herinnering brengen en de vrijwillige  “aanpassing” van schrijfstijl ener Paul Geudens, de man, die ten tijde deze Gazet van A nog niet door de socialisten ingepalmd was, bij hoog en bij laag zwoer dat “niemand ooit zijn pen zou vasthouden”.

Christoph Biro sorgt mit seinem Kommentar für Riesenaufregung. Foto: Faksimilie Kronen Zeitung

Zo mocht Christoph Biro, chef-redacteur van de Oostenrijkse Krone Zeitung, editie Steiermark, ervaren.  Zijn artikel werd intussen gecensureerd, verwijderd, alsof het nooit bestaan heeft.  Hijzelf werd ontslagen.  Uitgegomd. Officieel heet het dat hij vrijwillig  ontslag genomen heeft. En de Linke heeft tegen hem klacht ingediend.  Hij moet zich voor de rechtbank verantwoorden.

Nochtans meende Biro het goed met de “vluchtelingen”.  Hij had zelfs samen met zijn vrouw beslist hun vakantie op te geven om “vluchtelingen Duits te leren”.

biro-censored“De sfeer is al lang omgeslagen.  Voorbij zijn de tijden dat de aankomende vluchtelingenstromen met applaus ontvangen werden…  Er is sindsdien teveel gebeurd.
Wij horen van jonge, testosteron-gestuurde Syriërs, die zich uiterst agressieve seksuele misbruiken permitteren – om het nog mild uit te drukken.  Afghanen sneden in de Oostenrijkse treinwagons de zetels stuk en deden daar niet slechts hun behoefte.  “Daar gaan wij niet op zitten!”, zeggen ze,  “daar hebben christenen op plaats genomen!”
In de noodopvangplaatsen gebruiken ze de sanitaire voorzieningen niet, maar doen hun behoefte juist ernaast en eisen dan van vrouwelijke hulpkrachten: “Doe het weg, daartoe ben je hier…”
Horden bestormen de supermarkten, trekken de verpakkingen open, nemen waarin ze zin hebben en verdwijnen weer.  De politie is machteloos.  Integratie?  Een mooi woord, meer niet.  Integratie kan in het beste geval slechts bij enkele gevallen functioneren.
Ten laatste sinds vrijdag, als alle ordediensten gewoonweg overrompeld werden, ten laatste vanaf nu want alle noodopvangplaatsen zitten vol – en er  niettegenstaande duizenden als op commando over onze grenzen draven…
… ten laatste vanaf nu is het IEDEREEN duidelijk geworden – eender wie, een rechte hardliner of een linke sociale-romanticus –  de grenzen moeten dicht.  De humanitaire catastrofe moet gestopt worden, vooral ook VOOR Oostenrijk en zijn inwoners.”

Zijn “verwijdering” werd waarschijnlijk gemotiveerd door 37 “klachten” bij de politie door anti-blanke activisten, die Biro wilden gearresteerd zien wegens “raciale opruïng” (Verhetzungsparagrafen, § 283 Strafwet) of – niet te geloven – “opzettelijke foutieve en schadelijke geruchtenverspreiding”(§ 276 Strafwet) (bij ons “laster”).  Zo ziet u maar dat ook in het door menige Vlaming geliefde en “gemütliche” Oostenrijk de pers aan de leiband loopt van een politiek-correcte kaste, die liever de vreemdelingen herbergt dan op te komen voor het eigen volk.

Zowel de politie als de spoorwegen ontkenden de waarheid van de genoemde feiten, zelfs al circuleren er talrijke foto’s en video’s op de sociale media, die duidelijk maken dat er geen woord van gelogen is.  Bv. deze film gedraaid in een trein komende van Oostenrijk, die net een lading niet-blanke bezetters in München afleverde:

De Oostenrijkse politie heeft instructies gekregen een oogje dicht te knijpen bij de “culturele verschillen”, zoals daar zijn: diefstal, smeerlapperij, agressiviteit, vernielingen, vechtpartijen, intimidaties, godsdienstdogma’s, verkrachtingen, verboden wapendracht en andere akkefietjes die onder de hoofding “verrijking” prijken.

Soms beperkt de schade in de treinen zich niet tot opengesneden zittingen, bergen afval en uitgesmeerde uitwerpselen.  Volgens de Kleine Zeitung van 21.10.2015 moest zelfs een “vluchtelingentrein” met vijf wagons omwille van veiligheidsredenen uit circulatie genomen en hersteld worden nadat een gepigmenteerde plaag erin neergestreken was en zich had laten vervoeren van Graz naar Linz.

FT

Verschillende bronnen: o.a. The Newobserver on Line,  – Unzensuriert…

 

 

1 gedachte op “Vrijheid van meningsuiting… vrijheid van euh…wat?…

 1. Mijn reactie heeft minder met het artikel te maken dan met ‘stop de leugens’.
  Het is 20 jaar geleden dat Rabin werd vermoord. Vijftig jaar na de moord op Arlosoroff die men in de schoenen van de ‘Arabs’ probeerde te schuiven.
  De moord op Rabin was en is een heikel thema van Bibi tot Sharon en haEzni tot Levinger. Komt het aan bod dan haalden en halen zij ‘de dreigende splitsing van het volk’ uit de kast om verder te kunnen ageren met scheldwoorden en kwaadaardige veronderstellingen en roepen ‘of je sluit je bij ons aan – of jullie zijn splitsers’. Zelfs de rouwherdenkingen voor Rabin worden als verachtelijk en overbodig beschouwd.
  Het Duits-Joodse blog van haGalil brengt een duidelijk beeld over toestanden in Israël onder de titel ‘Rabin wird keines natürlichen Todes sterben’ en schuwt het niet om bepaalde moordcampagnes bij naam te noemen.
  Mocht het bruggetje niet werken kan je hoger vermelde titel intikken.
  http://www.hagalil.com/israel/rabin/fundamentalismus.

Reacties zijn gesloten.