Vluchtelingenprobleem de schuld van onze leiders

STOP1 Indianen“Wij hebben met ons krankzinnig oorlogsenthousiasme de fragiele regimes in het Midden-Oosten mede ten val gebracht.”

“Wij kunnen die mensen niet opnemen. Onze steden exploderen door de immigratieproblematiek, onze samenlevingen barsten uiteen door een teveel aan diversiteit. We zullen ze dus moeten tegenhouden. Het was gemakkelijker geweest als we nog ons eigen migratiebeleid konden voeren.”

INVASIEVluchtelingencrisis in grote mate de schuld van onze leiders
Het is onmogelijk om de vluchtelingencrisis in de Middellandse Zee te overdenken zonder een cynisch enthousiasme te vermoeden binnen de burelen van de EU.

Ongetwijfeld kunnen ook de bureaucraten en ideologen die nu al decennia bezig zijn met de gelijkschakeling van ons continent, de beelden nauwelijks verdragen; ongetwijfeld zijn ze er zeer mee begaan. Maar een goede crisis laat je niet zomaar passeren. Achter de ogenschijnlijke verslagenheid, ja zelfs verlamming van de Commissie wordt ijverig een ‘Europese migratiestrategie’ ontworpen.  Lees verder…

Het land b zal meer vluchtelingen opnemen:

VTM  –  De TelegraafHet land b neemt te weinig Syrische vluchtelingen op

 

12 gedachten over “Vluchtelingenprobleem de schuld van onze leiders

 1. De Australische oplossing is bewezen goed: op degelijke reddingsboten met voldoende brandstof retour. Toen ik dat minstens 5 jaar geleden reeds voorstelde in een krant werd voor het eerst mijn reactie geweigerd.

 2. En als dat niet kan: de EU demonteren. De moslims kunnen dan aan de eerste de beste europese binnengrens worden tegengehouden, waardoor het land van aankomst hen moet opvangen, en die zullen daar snel genoeg van hebben. Behalve Duitsland ntl, maar dan moeten ze eerst al tot in Hamburg geraken met hun bootjes.

   • Jazeker, de ENTER toets. Ik ga mijn klavier eens moeten uitblazen met mijn compressor.

 3. Een reactie van Nigel Farage over de oorzaken van deze invasie :
  http://www.telegraph.co.uk/news/politics/nigel-farage/11548171/Nigel-Farage-David-Cameron-directly-caused-Libyan-migrant-crisis.html
  Voor het overige moet men zich geen illusies maken over de aanpak van deze vreemdelingen invasies. Deze zijn gepland. Waar het nu op aan komt is de “indruk” geven dat men er iets aan zou willen doen. De “perceptie” is dus het belangrijkste. Alles verloopt in feite volgens plan. Het scenario werd reeds beschreven in het boek Le Camp des Saints van Jean Raspail.
  Een analyse vindt men ook op de webstek van Henry Makow :
  http://www.henrymakow.com/the_forces_behind_european_imm.html
  In deze tekst komen tal van aspecten aanbod (weliswaar zeer summier) maar toch voldoende om de samenhang te zien tussen tal van problemen waarmee Europa(en dus het Avondland) nu wordt geconfronteerd.
  Hetzelfde doet zich ten andere voor in de VSA :
  http://somicom.com/media/2014/06/16/allowing-the-flood-of-illegal-immigration-is-a-illuminati-plot-for-the-north-american-union/#.VTj_XaUcSM8
  Of éénvoudig gezegd = de massale immigratie als massavernietigingswapen.
  Al de andere problemen zijn hier een gevolg van.
  Het probleem in eerste instantie bij deze invasies is een juiste en volledige diagnose te stellen van de kanker en de oorzaken ervan, een diagnose die velen niet willen horen en bovendien “levensgevaarlijk” is.
  Men verkiest zoals in Nederland via het BBB debat de “vissen te doen verdrinken”
  in nutteloze en oeverloze debatten die de aandacht moeten af leiden van de grond van de zaak.
  Intussen slaapt het “klootjesvolk” en als het niet slaapt, is het bezig met “brood en spelen” (cfr het Oude Rome).
  Coudenhove-Kalergi moet zich elke dag tevreden omkeren in zijn graf!!!

 4. Toen het voorstel van Umberto Rossi in 2003 om met kanonnen op de boten van de asielzoekers te schieten (zie mijn reactie bij B.B.B) de mist in ging, kwam Khadaffi tijdens een staatsbezoek in Rome in 2010 met een ander voorstel. Hij probeerde met de Italiaanse regering een deal te maken. ‘Italië moet zijn geallieerden overtuigen’ zei Khadaffi ‘om het Libische voorstel te aanvaarden. Het geeft 5 miljard euro per jaar aan Libië en Libië stopt de illegale intrede in Europa. Want, ging hij verder, Europa loopt gevaar door die illegale immigratie om zwart te worden, om te veranderen in Afrika. Wij, in Libië, hebben die ondersteuning van Europa nodig om dit leger te stoppen dat over ons land naar Europa wil. En, hoe gaan de witte, christelijke Europeanen op deze massa van ongeschoolde, hongerige Afrikanen reageren, ging hij voort. Weten we of Europa een ontwikkeld, verenigd continent blijft of verwoest zal worden door de inval van barbaren?’
  Dat sterven op de Middellandse Zee en het verkleuren van Europa had dus beëindigd kunnen worden, dank zij Khadaffi, had het al fel verkleurde Europa hem dat chantage centje betaald.
  Momenteel heeft Europa een veel goedkopere oplossing, te rade gaan bij de conservatieve regeringsleider van Australië, Abbott. Hij toonde hoe het moet want sinds 2014 komt geen enkel schip volgeladen met illegalen Australië nog binnen.

  • Het is nu aan Lovenaar om uit te dokteren hoeveel miljoen/miljard euro dat overvaren Europa al gekost heeft sinds 2010 tot nu.

   • Anna,
    Het bedrag valt niet te berekenen… maar het moet in alle geval een astronomisch bedrag zijn.
    De kosten zullen ten andere nog toenemen.
    Men dient niet alleen rekening te houden met de directe kosten, zoals de de eerste opvang..enz… maar ook al de indirecte kosten die de jaren nadien nog zullen opduiken.
    Voor het overige verwijs ik naar mijn reactie hierboven.
    Het is dus niet dat er geen oplossing is, maar men wil ze gewoon niet. Het enige wat men doet is de “indruk” geven dat men iets doet..!!! Deze invasies zijn dus gewild.
    Wat de kosten betreft, daarvoor zijn er autochtonen die gepluimd worden, en die daarvoor ten andere speciaal werden geconcipieerd.

 5. Het verkeerde signaal “meer vluchtelingen opnemen”. Er moeten eindelijk eens verklaringen afgelegd worden door de besturende politici die luid en duidelijk zeggen. “Wij nemen niemand meer binnen, jullie worden automatisch teruggestuurd”. Neem een voorbeeld aan Australië.

 6. U zegt grotendeels de schuld van onze leiders? Ik zeg volledig de schuld van onze leiders?

  • Nee, het is ook nog de schuld van de islamknuffelaars en de wereldverbeteraars genre Amnesty International en PVDA. Ik weiger daar de term ‘leiders’ voor te gebruiken.

Reacties zijn gesloten.