Een vervelling naar een belgicistische partij.

Een vervelling van 1 miljoen euro.  Om mee te beginnen: de handcampagne.  Weg met de V.  De V van vrijheid, van Vlaamse Staat. 

Nu komt de eerstvolgende tijd de hand aan bod.  Hand-in-hand met het belgische systeem waarbij de ene hand de andere wast.  Er wordt een handje toegestoken om de monarchie de hand boven het hoofd te houden en intussen wast de N-BA haar handen in onschuld.  Alles voor de goede zaak – la belgique – de hand wordt niet in eigen boezem gestoken ook al maakte de N-BA deel uit van de vorige Vlaamse regering. Integendeel, het is blijkbaar een kolfje van hun hand om de Vlamingen met lege handen te laten staan.

Prof. Carl Devos schreef er dit opiniestukje over.

De V blijft bij ons centraal staan.  De V van Vlaanderen, de V van verzet. 

NVA Helpie

 

 

3 gedachten over “Een vervelling naar een belgicistische partij.

 1. Mijn stelling*, tot wat de N-VA is verworden wordt hierbij dan nog eens bevestigd.
  * Ik heb ze reeds tot vervelens toe hier gepost.

 2. Die opgehouden hand is niet zo nieuw, hij gebruikte ze al om de Pegida wandeling tegen te houden.

 3. Reeds na de verkiezingen van mei 2014 stelde ik dat de N-V(=verraad)A het grootste bedrog en verraad was waarmee Vlaanderen ooit werd geconfronteerd. De feiten bevestigen dit meer en meer. Ik heb ook reeds gezegd dat de N-VA een door het regime gecontroleerde partij is, die bevolkt is door “mollen”.
  De verhouding tussen de N-V en het regime is dan ook gelijkaardig aan deze tussen een “prostituee en haar pooier” .
  De campagne van 1 miljoen euro dient dan ook om een het blazoen wat op te poetsen en het “aureool van maagdelijkheid” te doen blinken. Het is immers nog te vroeg om de maskers te doen vallen en het vernietigingswerk te doen stoppen. De schade is immers nog niet groot genoeg. Er ligt immers nog heel wat afbraak werk voor de boeg. De schade dient bovendien ook onherstelbaar te zijn.
  Men mag zich dan ook niet laten misleiden door de negatieve commentaren in de media tegen de N-VA, die ten andere volop mee in de slag zitten bij deze “samenzwering” tegen Vlaanderen. Het komt er immers op aan de “afbraakwerken” niet in gevaar te brengen.
  Met 1 miljoen euro hadden tal van initiatieven van de Vlaams Beweging(in de brede zin van het woord) kunnen gesteund worden.
  Van een partij die bovendien een vurige aanbidder van de EUSSR is, kan men dan ook niets anders verwachten.
  De “broeders” in de Lakenstraat in Brussel kunnen dan ook tevreden neerkijken op hun lakei Bartje.. Bovendien is het probleem “Steve” nu ook opgelost zodat er nog mooie dagen in het verschiet liggen!!!

Reacties zijn gesloten.