Spelen onder de boerka

HalalsexshopHalal seksshop opent deuren in Mekka

Abdelaziz Aouragh verkoopt islamitisch verantwoorde seksspeeltjes. Een goed-draaiende handel, zo blijkt, want na een Nederlandse webwinkel opent de ondernemer nu ook een filiaal in Mekka.

Halal sekswinkel ‘El Asira’ opent in samenwerking met de Duitse ‘volwassenenplezier-gigant’,  Beate Uhse, een winkel in Mekka. Daar zullen  producten verkocht worden om de “sensualiteit en sfeer te verbeteren”, aldus Aouragh, “alsook de seksuele relatie tussen man en vrouw tot ongekende hoogtes te brengen”.

Hamza Yusuf, een Amerikaanse islamgeleerde, zegt dat – in tegenstelling tot wat velen denken – de islam seks helemaal niet onderdrukt en dat zowel de Koran als de Hadith seks toejuichen, zolang het gebeurt binnen de grenzen van het huwelijk grenzen van huwelijken: één huwelijk, twee huwelijken, drie huwelijken, vier huwelijken…

Hoera voor het blauwe pilletje!

Wes HardinWes Hardin

RT

9 gedachten over “Spelen onder de boerka

 1. Lijkt mij een stimulans voor hun kweekprogamma . Voor het oefenen , zijn er sex slavinnen ter beschikking die ge ook , bij tekortkomingen met de voeten omhooggetrokken tegen het plafond , naar hartelust zweepslagen moogt geven ! Van dergelijk Youtuubeke geplaatst door Golfbrekers , een tijdje geleden kon ik echt genieten , de andrenaline spoot uit mijn oren , ik kon er niet genoeg van krijgen ! Het was prachtig en het geschreeuw van het slachtoffer klonk me als muziek in de oren….enkel ….wanneer ik een sadist zou zijn of een Jihad strijder , een moslim die vijf maal bidt, ter ere van Allah om hem te bedanken voor al die fratsen die ZIJN leven aangenaam maken . Vermits ik geen Jihad symphatieen heb maar een MENS ben doet het me kotsen van afschuw .

 2. In hun ‘Duizend en één nacht’ lieten ze er ook geen gras over groeien, zonder speeltjes.

 3. En de moslimlanden zijn al de grootste bezoekers van de pornosites…

 4. Dat de islam-mietjes zeer actief zijn tussen de lakens kunnen wij dagelijks zelf vaststellen. Of zij nog seksspeeltjes nodig hebben betwijfel ik ten zeerste. Maar ja, een mens leert alle dagen bij hé.

 5. Wat zouden jullie vinden van een opblaasbare pop met een boerka? Super-sexy denk ik. En als je dan die vodkop (of beter vodkap) er af trekt zie je een snor… levensecht gemaakt!

 6. De islam is toch een godsdienst voor de mannen iets anders dan onze godsdienst

  • ‘Onze’ godsdienst is er één van nederigheid, zonde, schuld en boete. Keer de andere wang als je geslagen wordt, bemin je vijand, enz.
   Ook van discriminatie: je vrouw slagen mag niet, maar een vrouw mag wel een man slaan, vlak op het gezicht nog wel, zoals bijna wekelijks te zien op tv. Onlangs neep een trainer op het voetbalveld in de billen van de vrouw die voor hem stond, en in de krant vroeg men zich luidop af waarom die vrouw hem niet onmiddellijk een oorvijg had verkocht.
   Maar geen mens die dat verschil opvalt.

 7. Veel moslimmeisjes en vrouwen hebben de foltering van een besnijdenis meegemaakt en hebben dus absoluut geen plezier aan die speeltjes 🙁

Reacties zijn gesloten.