Verarming door verrijking

Moureaux, tijdbom

Moureaux en I.S.:één strijd

Gemeente met België’s op 1 na meest ‘kleurrijke’ bevolking zo goed als failliet
De bevolking in Molenbeek neemt toe en dat kost handenvol geld: één op drie van de ‘actieve’ mensen is er immers werkloos.

Op één na, want in Sint-Joost-Ten-Node heeft 47 procent van de inwoners islamitische roots en in Molenbeek is dat ‘slechts’ 37 procent. Officieel telt de gemeente 25% inwoners met een vreemde nationaliteit. (…nationaliteit, wat niet wil zeggen dat zij, die nieuwe landgenoten geworden zijn, niet in dit percentage inbegrepen zitten.)

In de Waalse kranten staat te lezen dat de gemeente ei zo na failliet is en een oplossing zit er niet direct in. Door de slechte financiële situatie van Molenbeek willen de banken geen geld meer lenen, waardoor de uitbetalingen van de lonen van het gemeentepersoneel in aandrang komt.  Lees verder…

Oorlogsfotograaf neemt de benen

Ter illustratie enkele oudere video’s; het is er niet beter op geworden:

Met dank aan Wes H voor de tip.

4 gedachten over “Verarming door verrijking

 1. Een oorlogsfotograaf , die zijn toch wel t’een en t’ander gewoon …en die gaat lopen !! Dan moet het toch al lelijk doen in Molenbeek . Ik veronderstel dat Moureaux van de “Partite Schandaleuse” als ex burgervader met zijn beminnelijke glimlachtende onschuldige smoel , ook al gaan lopen is , uit zijn gemeente , die hij volledig naar de kl… heeft geholpen door de naastenliefhebbendekoranneukende socialist uit te hangen . Straks moet het gemeentepersoneel inleveren om de leeflonen voor de gloednieuwe Belgen te kunnen uitbetalen . Heel dat Brussel heeft niets meer te maken met Belgie , het is een kalifaat geworden .

  • Komaan René, je kan beter: “naastenliefhebbendekoranneukende”. Ietwat te omfloerst, kameraad.

   • Inderdaad redactie . Het was slechts een poging om een nieuwe duiding en een betere omschrijving te vinden voor het woord “socialist” Ik hoop alsnog dat mijn nieuw Vlaamsch woord ” Naastenliefhebbendekoranneukende” wordt opgenomen in de Corpulente Van Daele…een verrijking voor onze taal , die zonder twijfel noch discussie verwijst naar “de socialist”

 2. Toen ik in Brussel was, waande ik me echt in de grotten van Tora Bora. Echt. Ik zag mannen met erg lange baarden en grote tulbanden. Ze hadden het over ‘n militante islam en de jihad. ‘We moeten oproepen tot ‘n islamitisch bewind in België…’ Zulke toestanden komen niet voor in mijn land. (…)

  De Syrische moslimgeleerde Mohammed Habash, geïnterviewd door Jan Leyers in “De weg naar Mekka”, 9 november 2007

  http://lvb.net/item/5635

Reacties zijn gesloten.