Achter de coulissen van ons financieel systeem

MM900236531[1]Een gunstige noord-oostelijke wind deed onderstaande boodschap bij onze redactie belanden.  Iets om over na te denken. En om te herlezen en nog eens over na te denken.

“Beste,
De inmiddels wereldbekende Amerikaanse econoom en edelmetaalspecialist Mike Maloney bindt de kat de bel aan.
Hij heeft op internet een documentaire geplaatst die ondertussen reeds meer dan 3.000.000 keer bekeken werd.
De video heeft ondertussen in heel de wereld voor opschudding gezorgd en in heel wat parlementen voor heftige debatten gezorgd, waaronder in onze buurlanden Nederland en Groot Britannië.
In België is er nog geen nieuws rond bekend.
Hij doorbreekt door deze documentaire een goed bewaard geheim over hoe ons huidige financiële systeem echt in elkaar zit. Tot op vandaag was volgens ingewijden slechts 1 op 1 miljoen mensen op de hoogte van deze structuren.
Gedurende meer dan 100 jaar is volgens Maloney deze oplichting geheim kunnen blijven voor zo goed als iedereen, maar heeft het tot op vandaag wel enorme gevolgen voor iedereen.
In 2008 stortte bijna wereldwijd het volledige financieel systeem in, wat verregaande gevolgen zou hebben gehad voor iedereen. Sindsdien trachten de centrale banken en de grootmachten van de wereld ( die er baat bij hebben ) het systeem overeind te houden.
Maar evenveel mensen trachten sindsdien het systeem te doorgronden, te begrijpen en in vraag te stellen. De meesten die het weten en begrijpen zitten zelf in het systeem en blijven monddood.
Degenen die zelf niet in het systeem zitten maar het wel begrijpen krijgen moeilijk of niet een spreekbuis via de mainstream media of politiek……
De bedoeling is immers dat het huidige systeem nog lang in alle geheim kan verder gaan. Echter is dit buiten het internet om gerekend.
Het nieuws dat iedereen wereldwijd kan verspreiden via internet is oncontroleerbaar geworden, wat in het voordeel van de documentaire is.
Wij plaatsten de volledige documentaire Nederlands ondertiteld op onze website.
U kan hem op de link hierna vinden. Een “must see” voor echt iedereen.

Ondertiteling via rechthoekje en vertaling via tandwieltje onderaan.

Bezorg deze mail en link aan iedereen die je kent en je dierbaar is.
Wie deze uiteenzetting, gegeven door één van onze medewerkers tijdens onze volgende informatieavond in Wevelgem op 7 mei, live wil meemaken kan hier inschrijven.
Met vriendelijke groet,

Directie Belgium
Europese GoudStandaard
Rubensstraat 104
2300 Turnhout
0032 14 76 23 23
www.EuropeseGoudStandaard.com”

1 gedachte op “Achter de coulissen van ons financieel systeem

 1. De eerste vraag bij de voormelde problematiek is :
  “Hoe lang gaat Mike Maloney nog leven??”.
  Een kennis die met Mike Maloney contact heeft gehad, meldt mij dat hij reeds bedreigingen heeft gekregen vanuit een bepaald midden!!
  Hierbij dient men te weten dat men pas wordt aangevallen als men een gevaar betekent, en men betekent een gevaar als men de waarheid zegt en schrijft!!!
  Mike Maloney zit dus op het juiste spoor.
  Het is anderzijds ook geen toeval dat deze video wordt doodgezwegen in België, met Brussel als zetel van de EUSSR!! Een bespreking ervan zou dan immers neerkomen op “vloeken in de kerk” !!!
  De huidige minister van Financiën van de N-BA, moet deze samenzwering ook al wel kennen, gezien zijn contacten in de VSA en zijn boek over de “Chicago school”.
  Waarom zwijgt hij??? Wie stelt hem enkele vervelende vragen in het parlement??
  In feite gaat het door Maloney onthulde geheim veel verder terug in de tijd.
  Dit wordt omstandig beschreven in het boek :” Financial Vipers of Venice-Alchemical Money, Magical Physics, and Banking in the Middle Ages and Renaissance” van Joseph P. Farrell.
  Het boek gaat o.a. over de “banksters” in het toenmalige Venetië van de Doges, en de financiële alchemie, waarbij geld gemaakt wordt uit het niets.
  Zoals ook reeds gezegd in een andere reactie, zijn de dagen van internet, zoals het nu bestaat, dan ook geteld.
  Bij een nader onderzoek doen er zich ook frappante gelijkenissen voor tussen de jaren 20 en 30 van vorige eeuw, en de huidige toestand in het domein van de financiën, energie, en de (geo)politieke spanningen.
  Vorige eeuw was WO II de oplossing. Komt er nu een WO III ??

  .

Reacties zijn gesloten.