Kunnen de leugens van de N-VA nu stoppen?

Bart De Wever redder BDe N-VA liegt. Hier zijn de bewijzen.

Bart De Wever kreeg een kwartier lang ‘zendtijd voor politieke partijen’ in De Zevende Dag. Blijft dan de vraag: Waarom liegt de N-VA?

De partij van De Wever is tegenwoordig kampioen in het verspreiden van halve waarheden en hele leugens. Zo lezen we op de infografieken van de partij dat, wat betreft de Vlaamse begroting, ‘de rekening op orde is’. Echter, de Vlaamse begroting heeft een tekort van honderden miljoenen. Lees verder…

Volgens de Frut zal de N-VA in het raam van een voorjaarscampagne het V-teken naar de prullenmand verwijzen.  Er komt weer een hand, een opengesperde hand, als symbool van hun ‘voorjaarsoffensief’: de motor van de vooruitgang.  Het sprekend orakel moet daar nog duiding over geven.

Of het symbool staat voor het graaien, voor de belastingverhoging die zo niet mag genoemd worden, of voor het door de vingers zien van de verrijking, het zal ons worst wezen.  Ook met een opengesperde hand worden we genaaid.

FVE

9 gedachten over “Kunnen de leugens van de N-VA nu stoppen?

  1. Met zijn kennis van het Latijn en bewondering voor Rome moet hij ook het ‘ubi beni, ibi patria’ in zijn hart gesloten hebben. ‘Waar het je goed gaat, is je vaderland’. Dat die stelling en het in praktijk brengen tegenover hen die het goed willen hebben Rome, lees Vlaanderen, een massa geld kost kan je best verdoezelen door halve- en hele leugens.

    • Hahaha, zo ken ik er nog één: ‘Je vaderland is niet waar je geboren wordt, maar waar je begraven wil worden’

  2. In die uitzending stoorde mij vooral de vergelijking tussen zijn uitspraak over de Berbers en de verkiezingsoverwinning van het VB op zwarte zondag. Hem werden zijn woorden over de Berbers kwalijk genomen, alsof hij die ganse groep wou stigmatiseren, zei hij, maar toen die extreemrechtse partij haar overwinning behaald werd ook op dat KWAAD gewezen zonder dat men het zich in het hoofd haalde alle Vlamingen met de vinger te wijzen. En hem overkomt dat, de man met de goede bedoelingen, die kwaadwilligheid waarmee de buitenwereld hem beschuldigt alle Berbers te viseren en bovendien voor racist uitmaakt. Hij wou alleen maar helpen om hen op het goede pad te brengen, dat is de grond van de zaak.

  3. Geachte redactie, mag het nog 1 maal? N-VA is een ordinaire doordeweekse belgische regimepartij zoals alle andere, buiten het Vlaams Belang.

  4. Stel daarenboven vast dat ze niet alleen liegt maar bovendien aan broodroof doet. Ze pakt de broodwinning van foorkramers af die een foto van je nemen als je je hoofd door één of andere plakkaat steekt. Het kan een hand zijn, of een beer, het maakt niet uit. Als je kop er maar doorsteekt naar het voorbeeld van BDW

Reacties zijn gesloten.