Oorlogsfotograaf neemt de benen

Oorlogsfotograaf neemt afscheid van Molenbeek

‘Als antropoloog heb ook ik de politieke correctheid met de paplepel binnengekregen’

Een vlijmscherpe aanklacht tegen een gemeente die steeds islamitischer wordt, en daardoor steeds intoleranter.

“De Duitse filosoof Friedrich Nietzsche had gelijk. De moderne geseculariseerde mens heeft de Sklavenmoral van de christenen behouden en wentelt zich in zelfhaat en capitulatiedrang. Wij vinden dat wij schuld hebben aan al het leed van de wereld. We hebben op een kortzichtige manier onze eigen godsdienst weggegooid en denken dat we vrij zijn.”

“Hier is een van die obscure moskeetjes waar ik dezelfde mannen heb zien lopen als in Syrië: jihadi-dresscode.”

“Eerlijk en open debat, waarbij de dingen benoemd worden. Dat hebben we nodig.”

Teun Voeten is oorlogsfotograaf en antropoloog, en woonde tot voor kort in Molenbeek. Hij trok er weg, omdat hij de verpaupering en de islamisering niet meer kon verdragen. “Het is een etnisch-religieuze enclave geworden van een zeer gesloten, bekrompen gemeenschap.”  Lees verder…

Reeds tien jaar geleden, in maart 2005 – schreef Hind Fraihi de vervolgreeks en nadien haar boek ‘Undercover in Klein-Marokko’.  Het Vlaams Belang werd voor dezelfde conclusies verketterd.  We zijn nu 10 jaar verder, islamistische terroristen zaaien oorlog en verderf waar ze maar kunnen,  en pas nu wordt de goegemeente aarzelend wakker.  Al wordt er als een mantra op gehamerd dat het “niets met de islam te maken heeft”.

Interview H. Fraihi

FVE

8 gedachten over “Oorlogsfotograaf neemt de benen

 1. ‘Wijle zain van Meulebeek, van Meulebeek en van de Marollen ni verveerd’
  wordt nog nauwelijks gezongen.
  Ze zijn intussen van iets anders wel verveerd geworden.

  • Toemaatje : het liedje deed me denken aan Joos Florquin, die van Molenbeek was, en zijn uitzending ‘hier spreekt men Nederlands’. Voor wie het niet mocht kennen : het was voor Vlamingen bedoeld.

   • Waar is den tijd , Joos Florquin , “Hier Spreekt Men Nederlands” Als ik me niet vergis moest zijn hond alles herhalen met de juiste uitspraak . Dan hadden we nog Nederlands voor allochtonen . Ali… is…. een ….profiteur ! …..dan even zonder geluid met de bedoeling dat ze het zouden herhalen . Zo precies of die hadden interesse in onze taal . Het omgekeerde zal niet lang op zich laten wachten . Arabisch voor Jef met de klak…. ” Allahu Akbar ” …..vooruit Jef en ditmaal met de juiste klemtonen .

    • Achteraf bekeken zou ik wel willen uitroepen : O, ironie. Hier spreekt men Nederlands bedoeld voor = Vlamingen.

     • We hebben ons intussen ook e.e.a. gerealiseerd. Daarom de titel met een ? Wat niet wil zeggen dat het nu veel beter gaat.

 2. Waarom verhuist hij eigenlijk? Hij heeft een oorlogsgebied aan zijn voordeur.

Reacties zijn gesloten.