Pegida: Wir sind das Volk!

imageEr waart een begin van een vrijheidsgeest door Duitsland: Pegida.  Elke maandag trekken bezorgde Duitsers door Dresden.  Bezorgd om hun land, om hun cultuur, om hun kinderen, om hun toekomst, om hun vrijheid van denken en handelen.

De media verklaren unisono: de Pegida-betogingen  met telkens grotere aantallen deelnemers zijn ‘rechts-populistisch’, ‘rechtsextreem’ of ‘islamvijandig’.   Een video over de “Europese patriotten tegen de islamisering van het Avondland”:

Ook in Bonn, Kassel, Würzburg en andere steden wandelen vanavond weer duizenden tegen het asielmisbruik en de politiek van islamisering en opzettelijke, gestuurde wijziging van de bevolkingssamenstelling.
De boodschap is duidelijk: niemand heeft het recht de Duitsers tot minderheid in eigen land te maken.  Niemand heeft het recht een gewelddadige ideologie in Duitsland te verankeren, een ideologie wiens boodschap luidt dat iedereen, die dit dictaat niet accepteert, onderworpen, onderdrukt of gedood moet worden.  Het gaat om het recht op het eigen land.  Het recht zelf te beslissen wie het land binnen mag of niet.

Wie niet kan deelnemen aan de wandeling wordt verzocht vanavond om 18.30 uur naar het gemeentehuis van zijn woonplaats te trekken en daar een zaklamp of een gsm te laten schijnen als symbool van het licht van de hoop.

Volg hen op facebook.

 PI-News

8 gedachten over “Pegida: Wir sind das Volk!

 1. De socialistische democraten zijn het niet gewoon om een intellectuele uiteenzetting te voeren, daarom grijpt de minister van binnenlandse zaken, Jäger, uit NRW nog maar eens naar de nazi-kuil waarin deze vredige optocht zich zou bewegen. Die van Bayern, Hermann, werd een ietsie pietsie gestoken door de gave des onderscheid en deelt de optocht in, in bezorgde medeburgers en nazi’s, die laatsten misbruiken die optocht natuurlijk voor hun eigen doel.
  Als je geen argumenten hebt, zijn nazi’s altijd welgekomen.

 2. Ik zie deze soort betogingen helaas niet gebeuren in Vlaanderen en nog minder in België

  • Maar 10 euro? De betogers op het Maidan plein kregen 14 euro + vlaggen en wimpels en nog van dat spul.

 3. Het boegbeeld en oprichter van Pegida zou volgens Kristof Hoefkens , redacteur bij de Standaard een zekere Lutz Bachmann zijn , een rechtse extremist , ex crimineel en drugdealer . Hij noemde “Groen” ecoterroristen en de linkse politicus Gregor Gysi , een stasizwijn . Die beledigingen aan het adres van links zal de doorslag gegeven hebben bij Hoefkens en zijn kwaliteit-krant om Bachmann , die ” held ” een soort Moses , door het slijk te sleuren . Ge moet maar durven , zich verzetten tegen de Islam , ons VB kan er van meespreken . Vooral ! al wat links is , doorspoelen in de WC , kan grote gevolgen hebben , zoals wat ze nu meemaken in Belgie , zogezegd om den boterham van den arbeider te redden .
  Presser had gelijk het nieuwe fascisme (lionks) zal zich het anti-fascisme noemen . Binnen afzienbare tijd , wie weet ? krijgt misschien de speciale politie-eenheid voor bevrijders van Islam-gijzelaars ook de stempel; van fascisten .Tenslotte zij keren zich ook tegen de Islam en met “geweld” Lutz Bachmann doet hetzelfde maar dan zonder geweld.. Proficiat ! Hoefkens en steekt nu een tutter in je mond !

  • Het verleden van Bachmann is misschien niet helemaal proper – hij maakt er zélf overigens geen geheim van – maar ik zie nú een integere mens die principieel tegen elke vorm van geweld is. Dat Groen ecoterroristen zijn dat zeg ik al járen. En Gysy ís een stasizwijn. Dus als Bachman al íets op zijn politieke tegenstanders voor heeft is dat hij tenminste eerlijk is!

Reacties zijn gesloten.