Pegida is geen voorbijgaand fenomeen

Wat denken de Duitsers van Pegida?  Volg bruggetje naar video over opiniepeiling.

Dagelijks worden alle registers open getrokken om de Pegida-wandelaars te ontmoedigen:

 • De Evangelische Kerk mocht gisteren bij monde van predikante Angelika Obert in een radioradioprogramma  haar ‘Andachten’ vullen met waarschuwingen.
 • Ook de Zentralrat der Juden noemt Pegida ‘brandgevaarlijk‘.  Die man moet compleet ‘meschugge’ zijn.
 • De hoofdvogel schoot aartsbisschop Schick af, die  predikte dat “christenen niet mogen meewandelen met Pegida”.  Doet ons denken aan mgr. De Smedt die stelde dat stemmen voor de Volksunie zonde was.

l_schick

 • Maar het zijn vooral de politici, de media en de politiek-correcte waanzin die de massa blind, doof en stom maken. Tenzij…

FT

Vorige bijdragen: Wir sind das Volk

en Bewegen: doet u zelf

 

19 gedachten over “Pegida is geen voorbijgaand fenomeen

 1. Wie is die lul op de foto?
  Die zal ik nooit alleen laten bij mijn kleinkinderen…

 2. De kerk is al lang niet meer voor zijn gelovigen maar voor de islam, de islam die dan zonder protest de christenen zullen afmaken

 3. Aanpassing van de kerstboodschap !!
  Vrede Op Aarde aan alle mensen met “gezond verstand ! ”
  De rest mag wat mij betreft ” Verdwijnen!” Op de eerste plaats die aarts(domme) Bisschop Schrick . Hoe durft hij Raasenhass in de mond nemen terwijl zijn Christen-broeders worden afgemaakt door Allah Akbars-krapuul .
  Pegida zijn activisten in de goede zijn van het woord . Ik hoop samen met het “:kerst-kerste-kind ” dat Pegida in de ganse “beschaafde” wereld massale aanhang krijgt en in het teken van mijn Christelijke beschaving van vergeving , begrip en noem maar op ! dat Schrick een passende medische , psychologische begeleiding krijgt desnoods in een gesloten instelling !

 4. Nu de H. Kerk serieus aan het verzwakken is bereiden de excellenties zich misschien wel voor om samen te werken of zelfs over te stappen naar de Islam. Tenslotte zijn het ook maar een soort politici en die kiezen altijd voor hun jobke en het profijtje, in Vlaanderen kennen wij het N-VA fenomeen.
  Als uitvlucht kunnen ze zich baseren op het Evangelie van Barnabas*. Onlangs werd er zogezegd een nieuw exemplaar van gevonden, heel toevallig weer in Turkije, geschreven in goud op leder. De paus heeft onmiddellijk gevraagd het te mogen onderzoeken in het Vaticaan. Als de vondst echt wordt verklaard heeft de Kerk helemaal een reden om plat te gaan voor de Islam.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Evangelie_van_Barnabas

  • Allee… indien men dat bruggetje naar Wiklpedia moeten geloven, is dàt (in toerkenland) gevonden exemplaar… geschreven in de tijd dat “bij ons” Keizer Karel V regeerde. 🙂
   Wij zullen maar best een handvol zout bij die bewering nemen… Erdogan beweerde onlangs toch ook dat het islamkloten waren die de éérste ontdekkers van Amerika waren (eigenaardig-genoeg, baseerde hij die uitspraak niet op de geheimzinnige “Zeekaart van Piri Reis”) —> deel van de kusten van Zuid Amerika dat HEDEN niet meer klopt, totdat…
   men foto’s vanuit de ruimte bestudeerde, en… tot de ontdekking kwam dat het “onderzees-gedeelte” van die kusten WEL klopten met die zeekaart.
   Dit, samen met de reuzentekeningen “op de grond” doen ons toch denken aan Erich von Dänicken: “Waren de goden astronauten ?”

 5. Laat de gelukzoekers niet meer met mondjesmaat binnenkomen, maar breng er 150 ineens in een dorp of 1.500 in een leegstaand vakantiedorp of op Opgrimbie of op de terreinen van Ford Genk en dan zal het volk misschien wakker worden en ook zulke maandagen inrichten.

 6. ‘If you can’t beat them, join them’ dat is precies wat gebeurde binnen de katholieke kerk. Paulus VI zegde het reeds : het verraad is onder ons.
  Schick behoort daartoe. Dat merk je aan zijn uitspraken i.v.m de Kerk waartoe hij behoort. Zo vindt hij het celibaat een doorn in het vlees. Schick had als priester ook bij de oosterse katholieke kerk kunnen intreden. Dan had hij kunnen trouwen als het celibaat hem stoort. Maar hij verkiest het eigene te ondermijnen.
  Voor het overige valt me op dat hier niet op de evangelische kerk gereageerd wordt noch op de Zentralrat der Juden.

 7. Hoe men probeert om de demonstranten in een slecht daglicht te stellen en hen als racisten te kunnen bestempelen…

  Undercover in Dresden: Die dubiosen RTL-Methoden bei Pegida-Recherchen.
  Stimmungsmache für ein paar gute Zitate: Auf einer Pegida-Demo äußert sich ein Mann in einem Interview rassistisch. Später stellt sich heraus, dass er undercover für RTL arbeitet. Ein herber Schlag für die Glaubwürdigkeit des Journalismus.

  http://www.spiegel.de/kultur/gesellschaft/rtl-bei-pegida-demo-stimmungsmache-fuer-ein-paar-zitate-a-1009755.html

  • Nog een optimistisch bericht uit Duitsland : 85 % zou onproductief zijn en bijgevolg doorwegen op de portemonnee van 15% productieven. Bij die 15% vindt men de sympathisanten van Pegida.

 8. PEGIDA : Een Platina Dageraad daagt over GANS Europa tot spijt van elke PoCo-besmette Pipo of Pipa die het benijdt. Europa is immers ONS continent voor ONS Eigen Volk !!!!!

 9. Omdat pedofilie toegestaan wordt in de islam, zoekt de katholieke kerk toenadering.

 10. Beste allemaal,

  De vijfde colonne is onder ons.
  De oorlog staat voor de , onze , hun , deur.
  Oorlog in de naam van ” Uw ” , ” hun ” god.
  De islam , nu , voert hem en staat voor bloedvergieten.
  Het zal het hunne zijn.
  Kleur, ras, afkomst of geslacht doen er niet toe.
  Dit moment in tijd is er een zoals we er al oneindig veel hebben gekend.
  Maar. Teveel is teveel.
  De druppel in de emmer is gevallen.
  Onsamenhangend vindt U ?.
  Reageer dan !!!!!.

   • Ja, in plaats van te blijven herkauwen : actie. Helaas zijn wij geen Latijnen die met meer dan een miljoen de straat op gaan tegen het homohuwelijk (Parijs) met meer dan een miljoen voor onafhankelijkheid (Barcelona). Wij zijn bezadigde Vlamingen, met een huisje en tuintje waardoor we de actie vrezen en beseffen niet dat het spel boven onze hoofden wordt gespeeld en dat huisje en tuintje – zonder actie – ten prooi zullen vallen aan dat spel.

Reacties zijn gesloten.