Pegida betoging 9 januari 2016

In 't verzet 3 luie stoel STOP3ANa de vreselijke islamitische terreuraanslagen in Parijs op 13 november 2015 roept PEGIDA Vlaanderen alle Vlamingen op om op zaterdag 9 januari om 14 uur in Antwerpen op het Conscienceplein en doorheen de stad te manifesteren met een duidelijk signaal van gezond verstand aan onze politici:

WIJ ZIJN HET MOE!  WIJ ZIJN DE TERREUR MOE!

Wij verwachten dat onze regering eindelijk de maatregelen neemt die noodzakelijk zijn om de terroristen te verslaan, zowel in binnen- als in buitenland. In het buitenland betekent dat een militaire actie om IS met wortel en tak uit te roeien. In eigen land betekent dat een harde houding tegen de vrienden van IS: Turkije, sommige golfstaten en Saoudi-Arabië; uitwijzing van alle salafistische imams; sluiting van alle salafistische moskeeën en koranscholen; verbod op buitenlandse financiering moskeeën; uitwijzing alle extremistische moslims; opsluiting en berechting van alle teruggekeerde IS-oorlogsmisdadigers; verbod voor terroristen om op VRT te komen; verbod voor terroristen om geld te verdienen aan boeken die op de Boekenbeurs verkocht en zelfs gesigneerd worden; systematische grootschalige politieacties in Molenbeek, Borgerhout, Vilvoorde, Houthalen etc. om alle vormen van illegale tewerkstelling, illegale handel, drughandel, illegaal verblijf, valse adressen, verzet tegen ordediensten voor eens en voor altijd uit te roeien. Men moet met terroristen en hun fans geen koffie drinken, men moet ze niet ‘integreren ‘of ‘re-integreren’: wie naar Syrië trok om IS te helpen heeft definitief het recht verspeeld om ooit nog één stap vrij in de straten van Vlaanderen rond te lopen, en wie hen steunt moet keihard aangepakt worden. Wij zijn het moe!
WIJ ZIJN DE ISLAMISERING MOE!

De islamitische terreur heeft alles te maken met de islam. Niet elke moslim is een terrorist, maar teveel terroristen zijn moslim. En dus moet verhinderd worden dat het aantal moslims op ons grondgebied zich blijft uitbreiden, en moet de groeiende invloed van de islam teruggedrongen worden, want hoe minder islam, hoe minder terreur. Wij eisen dat geen moslim-asielzoekers meer aanvaard worden: moslims moeten asiel vragen in een moslimland. Wij wijzen elke vorm van islamisering af: geen hoofddoeken in openbare functies, geen opzichtige minaretten, geen gescheiden zwemuren, geen maagdelijkheidstests door Vlaamse dokters, geen toegevingen op Vlaamse tradities als Kerstfeest of Sinterklaas, geen halal in scholen, geen barbaars ritueel slachten in ons land. Wie hier komt leven, heeft hier geen aanpassingen te eisen; men aanvaardt onze normen en wetten of verhuist naar een islamland waar het dan ongetwijfeld véél beter is. Wij zijn het moe!
WIJ ZIJN HET ASIELMISBRUIK MOE!

Datgene waarvoor PEGIDA maandenlang gewaarschuwd heeft, en waarmee de leugenmedia maandenlang gelachen hebben, is uitgekomen: een IS-terrorist is als vluchteling Europa binnengekomen, is ongestoord langs alle open grenzen gereisd en heeft zich opgeblazen in Parijs. De ongecontroleerde asielinvasie, zoals gepromoot door leugenmedia en hun onverantwoordelijke linkse medestanders, brengt ons en onze dierbaren allen in enorm groot gevaar. Wij zijn de burgers die van onze politici gezond verstand vragen: sluit de buitengrenzen van de EU met hekken en bewakers; sluit en controleer alle binnengrenzen zoals Hongarije terecht en goed gedaan heeft, want elke extra hinderpaal tegen illegale grensoverschrijding is positief; sluit alle asieleisers op in gesloten centra, waar ze grondig kunnen gescreend worden; stuur alle criminelen en extremisten genadeloos terug, en blokkeer alle ontwikkelingshulp aan landen die die terugkeer hinderen; stuur alle moslim-asieleisers terug naar een moslimland; vang de overgebleven échte vluchtelingen op in een tijdelijk statuut, dat wordt ingetrokken zodra de oorlog ginder gedaan is. Wij willen géén nieuwe asielcentra en géén spreidingsplannen die ons overal asieleisers opzadelen. Het is onaanvaardbaar dat wij steeds maar meer belastingen en facturen betalen, terwijl anderzijds aan honderdduizenden asieleisers extra miljoenen worden uitgedeeld; WIJ ZIJN HET MOE!

Na de doden van Parijs moet het voor iedereen duidelijk zijn: morgen kunnen het uw kinderen of familieleden zijn.
De maat is vol, ons geduld is op.
Wie nu niet op straat komt, zal later de vraag moeten beantwoorden: toen het volk in verzet kwam tegen de bezetting, waar was jij?

Iedereen de straat op op 9 januari 2016, 14 uur, Conscienceplein, Antwerpen, voor ons volk, ons land, onze vrijheid en onze toekomst!

7 gedachten over “Pegida betoging 9 januari 2016

 1. Spijtig genoeg zal er, zolang (een deel van de) bevolking beleefd zal blijven vragen en smeken, alstublieft, dankuwelle, zal er NIKS veranderen, en gaat de instroom en het declasseren tot tweederangsburgers van diegenen die de waanzin bekostigen gewoon door. Volledig in overeenstemming met de menselijke natuur, pas indien er genoeg mensen op straat komen, en vooral met harde hand duidelijk maken dat het hen menens is, zal er uiteindelijk een verandering afgedwongen worden.

 2. De Pegida-hymne en beelden hoe het er in Dresden op maandagavond aan toe gaat…

 3. Steeds dezelfde opmerking: in vgl met linkse betogingen: geen jeugd, geen vrouwen. Bij een botsing ts linkse en rechtse betogers lijkt het wel of de echtgenotes en de kinderen tegen hun mannen resp vaders willen gaan vechten.

  • “… geen jeugd, geen vrouwen.”
   @ Frans,
   zou het kunnen, ik opper maar de mogelijkheid, dat een lichte (?)
   vooringenomenheid u dwingt om slechts dat te zien wat u wenst te zien?

   Dat jeugdigen.. heu… “jongeren” door links gekoesterd worden zal ik dan weer niet ontkennen.

 4. Toelating of niet ik kom af mensen want het gaat een beetje veel te ver met die gasten ,ze mogen alles(of dwingen het af op de ene of andere manier)en wij onze bek houden en slikken.Weer eene islamit neergeknald in Parijs met een belgische visitekaartje op zak(mooie reclame)

Reacties zijn gesloten.