My name is Piet, Zwarte Piet…

My name is Piet, Zwarte Piet

Het is ver gekomen met de verdraagzaamheid.  Lees hoe het mooiste kinderfeest kapot gemaakt wordt door de nieuwe bewoners van het kikkerlandje.

Sinterklaas krijgt tijdens de Nationale Intocht komende zaterdag in Gouda speciale undercover-pieten mee. Het gaat om agenten van speciale aanhoudingseenheden die vermomd als Zwarte Piet Sinterklaas moeten beveiligen. De politieagenten worden bewapend, maar wel zo onopvallend mogelijk.

De maatregel is een gevolg van de felle zwartepietendiscussie van de afgelopen tijd, verklaren bronnen binnen de politie. Er wordt sterk rekening gehouden met een botsing tussen voor- en tegenstanders van Zwarte Piet. In Gouda komt zowel de groep ‘Pro Zwarte Piet’ als de groep ‘Kick Out Zwarte Piet’ bijeen. De zorg van de politie ligt bij de 50.000 toeschouwers die worden verwacht, onder wie uiteraard een enorme hoeveelheid kinderen.  Lees verder… 

FVE

2 gedachten over “My name is Piet, Zwarte Piet…

  1. Het is niet te hopen dat het komt tot botsingen tussen voor en tegenstanders van zwarte piet. Sinterklaas is een kinderfeest en laat het zo blijven. Gaat men duizenden kinderen ontgoochelen door rellen uit te lokken bij de aankomst van de Sint? De multicul heeft ons niets anders dan ellende gebracht. Onze normen waarden en tradities worden gewoon naar de prullenmand verwezen, dit met medewerking van voor al links, en al het geen dat poco wil zijn.

  2. Sinterklaasliedjes zoals wij die vroeger uit volle borst meezongen betekenen nu een groot gevaar , een sein tot een bloedig gevecht , laat ons hopen van niet ! Stel je voor……. het karakietjes zangkoor , verwelkomt De Grote kindervriend met het alomgekend liedje “”” Sinterklaasje komt maar binnen met je KNECHT dan staan we allemaal even recht….. enz…. traangas waterkanon vandalimse auto,s in brand gesneuvelde ruiten ,erger dan in den Bruxelles

Reacties zijn gesloten.