Vooruit, achteruit!

http://www.nuclearforum.be/nl/forum/uranium-de-brandstof-van-kerncentrales

Bochtenwerk“, noemt de nullenzender de strategie van de achtereenvolgende regeringen van het land b over de kernuitstap.  Wie zijn wij om hen tegen te spreken?

“Er wordt met ons gelachen in het buitenland… Beschamend voor een welvarend land…”

 

Pauwels: “Al 10 jaar discussie over kernuitstap”

Klik hier voor video van het gesprek.

 

3 gedachten over “Vooruit, achteruit!

 1. De kernuitstap is ons opgedrongen door rood en groen, dit in collaboratie met CD&V.
  De beslissingen zijn ondoordacht genomen en gestemd. Er was niet voldoende onderzoek gedaan of “groene stroom” zou voldoen aan onze behoefte. Nu het te laat is, is men er achter dat “groene stroom” ons niet kan voorzien in onze behoefte. Deze regering moet laten zien dat ze ballen aan hun lijf hebben en dringend werk maken om een kernenergie programma uit te werken en terug op te starten. Zo niet zullen jan met de pet maar ook ondernemers er het slachtoffer van zijn. Dan verschiet men er van dat de laatste andere oorden opzoeken om zich te vestigen. De linkse meute heeft bewezen dat ze falen op alle gebied, dat N-VA, open VLD, en CD&V nu maar eens bewijzen dat ze beter kunnen.

 2. Ik denk dat de anderen en dus ook de NVA de juiste weg van de kern energie niet zullen durven nemen en zullen blijven meehuilen met de groenen

 3. De uitstap uit de kernenergie is geen toeval, maar maakt deel uit van de verborgen agenda van de NWO.
  In bijlage een bruggetje met een beknopt overzicht van deze verborgen agenda. Inzake de kernenergie zijn vooral de punten 5 en 8 van belang.
  België is dus niet het enige land dat hier geviseerd wordt.
  http://educate-yourself.org/cn/johncolemangoalsofIlluminati.shtml
  Een belangrijke rol wordt hierbij gespeeld door de UNO met agenda 21, dat zogezegd betrekking heeft op het milieu.
  Als men nu tijdelijk op de rem gaat staan bij deze uitstap uit de kernenergie, dan is dit niet uit bezorgdheid voor de verbruikers, maar wel om te voorkomen dat men stemmen verliest bij de volgende verkiezingen, nadat een groot deel van de bevolking een tijd in het donker heeft gezeten, met alle daar uit volgende praktische problemen.
  De uitstap moet en zal er sowieso komen cfr de plannen van de NWO. Is het niet van willen dan zal het van moeten zijn!!!

Reacties zijn gesloten.