11 gedachten over “Moeten we dat “aushalten”? – bis

 1. Nog een wanhoopskreet :
  http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/hunderte-verzweifelte-frauen-klagten-ueber-das-fehlverhalten-muslimischer-maenner-cdu-politikerin-wir-muessen-uns-schnellstens-fragen-was-akzeptieren-wir-noch-alles-a-a1271946.html
  Een citaat :
  “Muslimische Männer zeigen wenig Respekt gegenüber Frauen. Hunderte Bürgerinnen beschweren sich bereits über das Fehlverhalten männlicher Migranten. Die CDU-Politikern Julia Klöckner fordert Maßnahmen. “(=einde citaat).
  Julia(ke) toch…!! Dat je hebt moeten wachten op deze invasies om dit vast te stellen zegt veel, om niet te zeggen alles over je ” obsessionele blindheid “.
  Diegenen die er al vroeger waren, deden dat toch ook al!!!
  Waarover klaag je?? Je partij (=CDU) met IM Erika op kop, heeft ze hier immers binnengehaald.(=ze = de verkrachters).
  Deze “verkrachtingen” zijn bijgevolg dan ook een normale activiteit, bovendien bewijzen de verkrachters er alle eer mee aan het “standbeeld van de onbekende verkrachter” in Berlijn. Het verkrachten was ten andere ook de specialiteit van het “Rode Leger”.
  Hiermede wordt dan nogmaals de aandacht getrokken op de gelijkenissen tussen het communisme en de islam.
  Vervolgens eist Julia(ke maatregelen :
  Zie citaat :
  “Der Staat muss schnell deutlich machen, dass in Deutschland einige Grundsätze nicht verhandelbar sind.” (so) “(=einde citaat).
  Maatregelen eisen van verraders om een einde te stellen aan de “activiteiten ” van het door deze verraders geïmporteerde verkrachtingsleger, geeft dan ook blijk van : ofwel een totale onwetendheid, ofwel van een tergende valsheid.
  Julia(ke) gaat er dan blijkbaar ook van uit dat deze verkrachters tot betere gedachten kunnen gebracht worden, of anders gezegd : “dat er goede kankers bestaan!!!”.
  De zaak is dan ook eenvoudig : een kanker snijdt men weg, en met verraders wordt afgerekend. Er zijn lantaarnpalen genoeg, en waar nodig zijn er ook nog de talrijke windmolens!!
  Nog een ander aspect waarover schijnheilig vals gezwegen wordt.
  Deze verkrachtingen zijn echter geen loutere “seksuele daad”. Het ware doel ervan is het volk te vernederen, tot in het diepste van zijn wezen.
  Dit is ook de bedoeling van de “verraders” en hun zetbazen.
  Of hoe de geschiedenis zich herhaalt.
  Opvallend bij deze “verkrachtingsproblematiek” is het stilzwijgen van de “feministen” :
  http://www.unzensuriert.at/content/0017214-Muslimische-Vergewaltigungswelle-schwappt-ueber-Europa
  Dit illustreert dan ook dat dit “feminisme” een “rode” dekmantel is voor de strijd tegen onze westerse beschaving, en dus niets te zien heeft met vrouwenrechten.
  Afgezien van al het voorgaande, dienen we hier eens te meer vast te stellen, dat de meerderheid van de Duitsers daarvoor gestemd hebben.

 2. Nog een kijk op de achtergronden van de vreemdelingeninvasies en de bijhorende asielindustrie :
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/redaktion/training-fuer-den-ernstfall-fluchthelfer-aus-der-politik-bereiten-ihre-eigene-flucht-vor.html;jsessionid=FF9FF0614BF05311D98A28C1615F6147
  Een hilarisch citaat over de “veldmuizen plaag”:
  “Am 22. August 2015 glaubte ich meinen Ohren nicht zu trauen. Der Radiosender SWR3 begann um 15 Uhr die Nachrichten mit der Meldung: »Feldmaus-Plage in Rheinland Pfalz«. Während um uns herum im ganzen Land überall im Akkord Zeltstädte für Flüchtlinge errichtet wurden, Kommunen unter dem Ansturm der Asylbewerber zusammenbrachen, da wurde die Bevölkerung an vorderster Stelle in den Nachrichten über das gehäufte Auftreten von Feldmäusen unterrichtet. Auch Nachrichtenmagazine wie Focus, Zeitungen wie die Welt und fast alle anderen Leitmedien widmeten ihre Aufmerksamkeit in jenen Tagen der »Feldmaus-Plage«. Das alles hatte kabarettistische Züge. Es war aber keine Satire. Es war vielmehr die übliche Ablenkung und Desinformation der Bürger von der Realität. An jenem Samstag beschloss ich, das von mir über viele Jahre zur Asyl-Industrie und zu Flüchtlingsströmen gesammelte Material zu veröffentlichen.(=einde citaat).
  Dit citaat komt uit de inleiding uit het boek :” Die Asylindustrie.van Udo Ulfkotte.
  Veelzeggend is het volgende citaat :
  “Wenn man ein Buch wie dieses schreibt, dann steht man als Autor mit einem Bein im Gefängnis – nicht nur aus Sicht der mich strafrechtlich beratenden Anwälte. Und mit dem anderen Bein steht man zivilrechtlich am Rande des finanziellen Abgrundes. Je mehr Menschen dieses Buch lesen werden, desto größer wird die Gefahr”(=einde citaat).
  Als het bij de gevangenis blijft heeft de auteur nog geluk. Normaler wijze krijgt men immers een “dodelijke ongeluk”.

 3. Ik lees wekelijks de “Eleison Kommentare” van bisschop Williamson, je weet wel de man die door een interview met een Zweedse tv zender in de problemen kwam in Duitsland.

  Vlaanderen heeft ze ook gehad de ‘Petits vicaires’ die de kant van het volk kozen, maar dat ras -waaronder zich nooit een bisschop bevond- verdween in de nevelen van de tijd.
  Williamson spreekt natuurlijk vanuit zijn katholiek standpunt en traditie, niet uit het standpunt van ‘de vrienden van Marx’.
  De brief die ik vandaag ontving, wil ik hier graag uit het Duits vertalen:

  Europa ontwaak!
  O Europa je wordt veroverd met grote handigheid.

  Zouden vele lezers nog slapen, zo mogen ze nu wakker worden. Voor enkele dagen berichtte mij een lezer uit Duitsland over voorvallen die in de weerzinwekkende massa media geen vermelding krijgen. Het zijn weerzinwekkende media omdat ze zoveel leugen en zo weinig waarheid brengen ( zijn langs de andere kant wij, mensen, niet verantwoordelijk voor onze media…?)
  “Duitsland, Oostenrijk en onze Zuidoostelijke buurlanden beleven sinds een paar maanden een invasie aanval door als ‘vluchtelingen’ vermomde vreemden, dewelke overwegend jonge en strijdvaardige mannen zijn. De Beierse minister president, Horst Seehofer, zegde krijtbleek op tv dat de openbare orde voor een samen breken staat. Doch, onze marionetten regeringen en de massa media ondersteunen deze invasie en misbruiken daarvoor het staatsapparaat met al hun ter vervoeging staande middelen, inclusief politie en leger. Deze marionetten liegen daarbij als gedrukt om de invasie voor het volk te verhullen en maximale schade aan te richten.

  Nog slaapt de massa van het volk, ook wanneer steeds meer autochtonen in mijn omgeving en elders reeds open over een burgeroorlog spreken. In de grensgebieden van Beieren functioneert niets meer. Autochtonen en goederen kunnen niet meer of zeer gestoord reizen. Nog dood gezwegen in de massa media zijn de nog niet gegroepeerde horden van indringers die stelend door het land trekken. De autoriteiten hebben, op bevel van hoger, alle controle verloren en de politie raadt de bestolen bevolking aan zichzelf te verweren en eventueel burgerwaken te stichten, nadat men ons eerst voor een paar jaar volledig ontwapend heeft.

  Kroatië heeft zijn leger mobiel gemaakt en overal rijdt daar het leger rond. Snel zal ik moeten beslissen wat ik hier in mijn oord kan ondernemen. Alleen vrees ik dat vele van mijn landgenoten nog niet begrijpen wat gebeurt. Als eerst een aantal van hen wakker wordt, zullen ze als leeuwen kampen. Daarom verzoekt onze zogenaamde regering door leugen en bedrog op alle vlakken dit ontwaken zo lang mogelijk te verhinderen.
  Het zal zeer erg worden (einde van de lezersbrief.)
  Repliek van Williamson:
  en de Christen vermengde zich met de heiden en leerde zijn gebruiken. Zij vereerden hun liberale goden en deze werden hen tot een valstrik. Ze brachten hun zonen en dochters de demonen van de geboortebeperking en abortus als offer. Ze vergoten onschuldig bloed: het bloed van hun zonen en dochters hetwelke zij de goden van het egocentrisch plezier offerden. Zo werd het land door bloedschuld ontwijd en ze kwamen in de handen van hun oeroude vijanden dewelke sinds 2000 jaar en 1400 jaar de Christenen haten en zij heersten nu over hen.

 4. De mosliminvasie beschrijven zonder zelfs maar de woorden ‘moslim’ of ‘islam’ te gebruiken, het is niet makkelijk.

 5. Lovenaar op 27 september 2015 om 12:04 schreef:
  —> Zeer uitzonderlijkde islam(iet)niet<— op het Vlaams Belang gestemd hebben kunnen zich tot het eind van hun leven vergenoegen dat ze met betrekking tot de totstandkoming van het kalifaat hun steentje hebben bijgedragen".
  Nuttig voor de slapers onder de lezers, zoek eens de vergelijking op tussen de nazi's en de islam (altijd grote bewonderaars geweest van elkaar.).

 6. Ondanks alle miserie en wantoestanden , die vluchtelingen met zich meebrengen , kunnen velen er nog niet genoeg van krijgen .Heden las ik,…… 15.000 koppen , telde de politie in Brussel , die deelnamen aan een solidariteitsmars met spandoeken “welkom” enz enz . Misschien kan hun geluk geen kanten meer uit als ze vernemen dat “duizenden” Afghanen onderweg zijn, ook de Balkan stuurt zijn zonen , allemaal mensen in nood . De doodstrijd van Europa is volop aan de gang , toch zien de betogers er gelukkig uit met hun lachende gezichten en hun “welkom” spandoeken . Het is raar , wat voor soort mensen zijn het ? die zich goed voelen bij een naderende ramp .Toen de Duitsers Belgie binnenvielen , het begin van een duistere toekomst indertijd die vijf jaar zou duren , geloof ik niet dat er manifestaties waren met ” Welkom Duitse Vreemdelingen ” Nu komen ze vanuit alle landen Europa bezetten en “” Wees Welkom “””….Nooit gezien in de geschiedenis van de “mensch-heid ” Het paard van Troye was een strategische list , dat kun je “pardoneren” Maar deze toestand , ocharme ! mijn brave , lieve maar wat simpele landgenoten ! wat zijn jullie toch mooi van binnen , echte brave menschen !

  • ‘ Het is raar , wat voor soort mensen zijn het ? die zich goed voelen bij een naderende ramp’
   Vooral 3 groepen: vrouwen, jeugd, en allochtonen. Exact zij die ontbreken bij rechtse manifestaties.

   ‘ geloof ik niet dat er manifestaties waren met ” Welkom Duitse Vreemdelingen’
   Manifestaties mss niet, wel collaborateurs, zowel in FR als in B.

  • Beste Rene, onder die 15.000 koppen waren er (minstens de helft) wiens smoel braakneigingen opwekken hoor

 7. Francken heeft met zijn faceboek-ontmoedigings- actie een grote overwinninge behaald , waar hij terecht fier over is … Instroom met 38 procent gedaald !!
  Wees gerust Theo ! er zijn tienduizenden Afghanen onderweg en Balkanners . De Grote “leiters” in den Bruxelles zullen je ten gepaste tijde wel vertellen over hoeveel je ” papa” moogt spelen . Begint maar al opvangplaatsen te zoeken

 8. In ‘Bild’ gisteren: Mogelijke uitweg gevonden voor Merkel, ze zou weggepromoveerd worden als hoofd vd VN, ipv Ban Ki Moon dus. Ban Ki Mutti zou ze dan genoemd worden. Er is in D dan toch nog IEMAND met gezond verstand overgebleven (Wie??) (Seehofer?)

Reacties zijn gesloten.