Men zegge het voort

Aankondiging FreddyZoveelste oproep aan alle kiezers voor 25 mei a.s. !!!!

In  “Le Figaro” van 11.04.2014 lezen we onder de titel “Le communautarisme musulman défie l’école” een bijdrage die verplichte lectuur zou moeten zijn voor onze beroepspolitiekers. Het gaat hier over een geheim rapport van 28 november ll. dat werd opgesteld door de diensten van “Renseignement Territorial (RT)” en dat dankzij een gunstige wind in de handen van hogervermelde krant is gekomen.

Uit dit document blijkt overduidelijk dat de moslims, die in Frankrijk verblijven, de bestaande wetten meer en meer met de voeten treden en op een steeds arrogantere wijze Franse normen en gebruiken aan hun laars lappen.

Zo komen de opstellers van dit document tot de vaststelling dat deze evolutie steeds sneller en sneller gaat en de laatste 10 jaar een bijna gevaarlijk wordende situatie heeft geschapen. Uit talrijke aangehaalde voorbeelden kan men tot de vaststelling komen dat de huidige toestand  in afzienbare tijd aanleiding zal geven tot onaanvaardbare toestanden.

Het gaat hier alleen nog maar over toestanden in het onderwijs. Zo stelt men vast dat de wet van 15 maart 2004 over het gebruik van religieuze tekenen jaar na jaar en meer en meer met de voeten wordt getreden en de overheden onder het mom van tolerantie toelaten dat de Franse identiteit meer en meer dreigt verloren te gaan.

Volgen dan een reeks voorbeelden over allerlei evoluties over allerlei onderwerpen in bepaalde Franse steden zoals:

 • het toenemende gebruik van voor Europeanen storende kleding zoals het dragen van hijabs, niqabs en andere jibabs
 • de toenemende afwezigheid op school tijdens godsdienstige feestdagen van de moslims zoals op de dag van het “Feest van het Schaap” of van “Aid-el Kebir”. Op enkele jaren tijd zijn deze afwezigheden opgelopen tot 80 en 90% in scholen waar de moslims een hoge aanwezigheidsgraad hebben en waardoor het lesgeven op die dagen onmogelijk gemaakt is geworden.
 •   door het weigeren van steeds meer moslimmeisjes om aan de zwemlessen deel te nemen omdat ze geen badpak willen dragen hebben sommige scholen niets beter gevonden dan die zwemlessen af te schaffen en door andere sporten te vervangen….
 •  in sommige scholen mogen autochtone leerlingen tijdens het middagmaal geen plaats meer nemen aan bepaalde tafels indien ze maaltijden nuttigen die niet “halal” zijn omdat die tafels zijn voorbehouden voor moslim-leerlingen
 •  in sommige scholen mogen moslim-leerlingen reeds “bidstonden” organiseren
 •  wat te denken van een kostschool waar een moslim zijn kamergenoten iedere dag om 6uur wakker maakt omdat het tijd is om te gaan bidden?
 •  hoe kan men aan moslims in b.v. een hotelschool diploma’s blijven afleveren indien blijkt dat die studenten weigeren maaltijden te proeven waarin varkensvlees verwerkt is of weigeren wijn of alcoholische dranken te proeven en dit in een land zoals Frankrijk?
 •  wat te denken van moslim-studentes die schoonheidsspecialiste willen worden maar weigeren het lichaam van een andere vrouw aan te raken enz.enz.

Uit dit rapport blijkt overduidelijk dat het iedere maand erger en erger wordt en dat de laksheid van de overheid om aan al die evoluties paal en perk te stellen alleen maar aanleiding zal geven tot grotere drama’s in de toekomst.

In ons land is het niet anders. Het steeds maar meer en meer ingaan op de eisen van diegenen die zich niet willen aanpassen aan onze normen en gebruiken heeft minder en minder te maken met breeddenkenheid en tolerantie maar meer en meer met naïviteit en een gebrek aan vastberadenheid. Steeds meer beoepspolitiekers blijken de slogan “eigen volk eerst” met de voeten te treden en blijken de voorkeur te geven aan “eigen volk laatst”!!!

Dat de kiezers op 25 mei a.s. maar eens goed nadenken over de toekomstkansen van hun kinderen en kleinkinderen indien ze blijven weigeren het “eigen volk eerst” te steunen!!!

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

Nvdr: Een klein voorbeeld van dhimmitude: een school die de komst van de kerstman weigert om religieuze conflicten te vermijden.

4 gedachten over “Men zegge het voort

 1. Het probleem is dat linkse mensen niets liever hebben dan een boeiende, veelkleurige, multireligieuze, multiculturele en veeltalige maatschappij. Met botsingen van culturen, eindeloze discussies en provocaties, zelfs en aanslag hier of daar, en waarom niet een burgeroorlog light, alles is beter dan verveling en die eeuwige blanke koppen.

  • Als we nu eens allemaal onze spaarcentjes bijeen doen en een Grieks eilandje kopen?

 2. Geachte Redactie,
  Véél efficiënter ware het om een paar stevige bottines (liefst mèt stalen teenbescherming) aan te schaffen, om … àl die “ongewensten” buiten te trappen.
  “Het” is maar klein-op-wereldvlak, maar Vlaanderen IS-en-BLIJFT… ONS LAND !

  • Ja, Fikken maar dan geen botinnes van Lou bottine hé, want die hebben rode zolen. Dan krijgen we gegarandeerd weer last met ‘t centrummeke van Youssef le Blanc.

Reacties zijn gesloten.