“Het is de schuld van de tv”

Daar zijn wij het nu niet mee eens, zie.  De tv de schuld geven omdat Brussel een vreemde stad geworden is, kapot verrijkt door aangespoelde armoezaaiers en wereldvreemde EU-technocraten.

De folklore sterft uit in Brussel, want er is een tekort aan jongeren*.  Niet aan ‘jongeren‘*, daar lopen er genoeg van rond met hun eigen folklore.

Nvdr: Golfbrekers verklarend woordenboek:

  • jongeren: jonge mensen, tieners, jonge twintigers
  • ‘jongeren’: crapuul, tuig, gespuis, uitschot, kut… (vrij aan te vullen met de origine van de resp. ‘jongere’.  Wordt waarschijnlijk eerstdaags in Gent op de censuurlijst gezet.

2 gedachten over ““Het is de schuld van de tv”

  1. Herlees vooràl de laatste zinnen van die Brusseleer en men wéét onmiddelijk de oorzaak.
    Door de massale invoer van allochtonen wordt het steeds moeilijker om nog èchte “kiekenvreters” te vinden in een stad dat overbevolkt wordt door “nievanhieren” 🙁

  2. Ik ben een en al begrip voor Termont als hij jongeren , van een bepaald soort zou schrappen als duiding “hangjongeren ” dat zou een interpretatie geven van “jongeren ” die beter zouden “hangen” .Dat is uiteraard niet bevordelijk voor de integratie en goede verstandhouding tussen onze cultuur en diegene die ons absoluut willen verrijken . Voor het overige zoals , gespuis , krapuul , uitschot , tuig is er niets mis , dat heeft enkel te maken met een opvoedingspatroon en een nieuwe vorm van samenleving waar de correcten promoten om , ons aan te passen .door meer begrip en verdraagzaamheid te tonen.

Reacties zijn gesloten.