Lucratieve bijverdienste van ‘vluchtelingen’

Lucratieve bijverdienste van ‘vluchtelingen’

In heel Baden-Württemberg werden drugsrazzia’s gehouden in opvangcentra voor ‘vluchtelingen’.  Met succes.
Meer dan 400 man werden ingezet op 20 verschillende plaatsen.  De vondst kon niet over het hoofd gezien worden: drugs, niet in portiezakjes, maar in pakketten en grotere verpakkingen.  19 personen werden gearresteerd, vier zijn op de vlucht geslagen, tegen 19 asielzoekers werd een procedure gestart.  Bovendien wordt er naar de opdrachtgevers achter de coulissen gezocht.  Bij de gearresteerden gaat het uitsluitend om Gambianen, wier asielgoedkeuring doorgaans onder 1% ligt.

Pakweg 1 op de 10 illegalen in Baden-Württemberg komt uit Gambia.
Al in het begin van dit jaar vielen ze bij de drugseenheid op.  Ze verkochten in het centrum van Mannheim hasj, cocaïne en amfetamines.  De ‘kleine criminaliteit’ explodeerde.
De politie is op de hoogte van goed georganiseerde bendes, die onder de dekmantel van ‘asielrecht’ hun zaakjes regelen.

Veel ‘vluchtelingen’ komen al met een drugsprobleem aan in Duitsland.  Er worden in de asielcentra drugs gebruikt.  Een sociale medewerkster van LEA gaf te kennen dat men doorgaans liever wegkijkt dan doelgericht te zoeken.

De zgn. ‘vriendinnen’ uit helperskringen laten zich niet onbetuigd.  In Stuttgart hield een vriendin van haar Gambiaanse beschermeling de drugsvoorraad bij haar thuis voor hem in bewaring.  In dezelfde stad werd vastgesteld dat hij marihuana en verdovende middelen aan kinderen en jongeren verkocht.

Wie meent dat de criminele indringers uit Gambia na de bewijsvoering van hun criminele ‘bezigheden’ zo snel mogelijk uit het land gezet worden, houdt geen rekening met het asielrecht  Zonder het afsluiten van het asieldossier moet / mag niemand het land uit.  Zelfs niet na een veroordeling wegens  groothandel in drugs.  De crimineel moet zijn straf uitzitten in Duitsland.  De belastingbetaler wordt bij elk hechtenisvonnis mee gestraft want hij moet voor kost en woonst opkomen.

Dit jaar rekent Baden-Württemberg met meer dan 50.000 asielverzoeken, voornamelijk van jonge, alleenstaande mannen.  Volgens de politie ‘een bijzonder groot probleem’.

Naast de groep Gambianen, gespecialiseerd in drugshandel, bestaan er andere met elk hun specifieke ‘expertise’.   Georgiërs bv. bekwaamden zich in diefstal en inbraak.  Hun buiten deponeren ze ergens – soms in asielcentra – om het later op te pikken en door te sluizen. De laatste trend volgens het parket is winkeldiefstal.  Hun buit wordt met de post naar thuisland, Georgië, gestuurd.

De politici slapen of doen alsof.  Nul reactie van de politie.  Geen enkele politieke partij, ook niet de AfD, gaf commentaar op de situatie in Baden-Württemberg.  Slechts de kleine partij der Republikaner gaf kritiek op het ‘asielfiasco’.

En wordt nog straffer, de regering van Baden-Württemberg wil quota, speciale gunsten en feestdagen voor moslims en migranten in de wetgeving opnemen.  Waarmee bewezen wordt dat Duitsland zich inderdaad afschaft.

PI

FT

8 gedachten over “Lucratieve bijverdienste van ‘vluchtelingen’

 1. ‘Gambianen, wier asielgoedkeuring doorgaans onder 1% ligt.’, maar waarvan 100% mag blijven, zeker nu de EU berekend heeft dat in 2050 niet langer D, maar het VK het grootste land zal zijn met 80 miljoen inwoners. D gaat nu wsl zijn ganse marine inzetten om nog meer ‘vluchtelingen’ te gaan redden voor de Libische kust.

 2. Nu kan er toch geen twijfel meer bestaan , welke politieke partij de voorkeur mag genieten Rood en Groen natuurlijk ! De enigste partijen met een hoge en menslievende beschavingsgraad .

 3. Wij maar reacties schrijven om ons ongenoegen te uiten over heel dat politiek circus . Het is allemaal boter aan de galg . Zolang de grote “voor het zeggen hebbers” niet willen of kunnen begrijpen dat een Gambiaan gene Duits is of een Vlaming gene Islamiet enz enz is het allemaal geen fluit gekort en zitten we binnen honderd jaar nog reacties te schrijven

 4. Als men dagelijks de berichten leest op de webstek van Kopp online, en Hartgeld.com, om er een paar te noemen, is de toestand nog veel dramatischer dan blijkt uit de bovenvermelde tekst.
  Men ziet dan ook welke kleuren(=rood-groen) in de deelstaten aan het bewind zijn. Dit heeft dan ook zijn weerslag op het gerecht en de politie, die in Duitsland deelstaat- bevoegdheden zijn.
  Eens te meer , en dit tot in den treure, moeten we vaststellen dat de verantwoordelijke politiekers verkozen werden door een meerderheid van de bevolking.
  Intussen gaat de EUSSR de import van de vreemdelingen nog wat stroomlijnen via quota’s, per land. De illegalen gaan daar zeker rekening mee houden!!
  Dit alles bevestigt nogmaals, wat ik al meermaals heb geschreven :
  Deze vreemdelingeninvasies zijn “massavernietigingswapen” om onze westerse beschaving te vernietigen. Deze invasies worden dan ook georganiseerd, en zijn geen toeval, wat sommigen ook mogen denken.
  Een dergelijk fenomeen van die omvang en duur, vereist dat de top van de piramide ingrijpt, en dat in alle landen van de EUSSR de handlangers en dito verraders hieraan wetens willens meewerken.
  Het enige probleem zijn de boodschappers met het slechte nieuws, maar daarvoor bestaan er oplossingen zoals die indertijd al bij de Oude Grieken werden toegepast.
  Steeds komen we steeds bij dezelfde prangende vraag :
  Wie stemt voor die verraders(en dus voor de ondergang) en waarom???
  Een zaak is al wel zeker : Coudenhove Kalergi draait zich elke dag tevreden om in zijn graf.

 5. We hebben nu eenmaal vreemdelingen die een handeltje drijven en werken en weeral is het niet goed. Wat willen jullie ze brengen ons cultuur en diversiteit bij, ze doen de jobs die wij niet meer willen doen ze maken onze maatschappij onveilig ze zorgen voor meer werkgelegenheid bij de politie en in het gevangeniswezen en weeral kritiek hoe is het toch mogelijk

 6. Neen maar! Wat een VERRASSING. Gutogut. En waarmee had u gedacht dat deze verrijkers hun dagen vullen eens ze hier goed en wel “ingeburgerd” zijn, en waarmee ze hun, op de kap van de onnozele vlaming verdiende, duizenden eurootjes in bijstandsgeld aanvullen?

 7. Och , ik gun iedereen zijn bijverdienste in deze moeilijke en dure tijden . Ik heb daar begrip voor . Indertijd toen de dieren nog spraken had ik ook een bijverdienste ! Ik verkocht “Rimbo” koffie aan collega’s ,vrienden , familie en kenissen , uiteraard was de winstmarge niet zo groot zoals dat bij bepaalde producten wel het geval is !

Reacties zijn gesloten.