De maffia aan het roer

INVASIEDe maffia aan het roer

Over de Middellandse Zee trekt elke dag een volksverhuizing naar Europa.  Het vervoer wordt meer en meer door de maffia georganiseerd.  Het zijn professionelen die slechts in geld geïnteresseerd zijn. Asielzoekers als handelswaar.  Waarbij het de entrepreneurs geen bal kan schelen of hun handelswaar behouden de bestemming bereikt.

Hoge winst, klein risico en een toenemende vraag: een ideaal commercieel uitgangspunt.  Het Bureau van de VN (UNODC) schat de jaarlijkse omzet van de mensenhandelaars op ca. 6.22 miljard euro (jaarverslag 2014).  Met als onderaannemers plaatselijke ‘krijgsheren’ en ‘clanopperhoofden’.

Dit was niet altijd het geval.  Gedurende ruime tijd gebeurde het vervoer van gelukzoekers uit Afrika en het M.O. naar Europa door vissers, smokkelfamilies of nomadenstammen, die door de woestijn trekken.  Zeg maar ‘freelancers’ tegenover professionele ‘touroperators’ nu.

Tot 2013 werd ‘de reis’ van de migranten op afbetaling vereffend: een gedeelte per etappe, van de ene mensensmokkelaar naar de volgende.  Sinds verleden jaar kunnen ze een totaalpakket boeken – van vertrekpunt tot favoriete bestemming – wat aantoont dat er intussen netwerken bestaan, die heel de afstand organiseren, of door een smokkelaars-alliantie.
Wat betreft de verplaatsingen uit het M.O. zou het gewijzigde reisaanbod te wijten kunnen zijn aan het aantal Syriërs dat hun land ontvlucht.  Velen daarvan zijn niet onbemiddeld.  De smokkelaars pasten hun reisaanbod aan: wie iets meer wil betalen kan bv. een zwemvest boeken of een plaats aan dek, wat neerkomt op hogere overlevingskansen bij ‘een ongelukje’ op zee.
Onder de reisgrage vakkrachten zit menig niet gewenst individu: moordenaars, dieven, Allahs missionarissen en… prostitués, die het in Libië niet meer zien zitten.  En laten we vooral de invasie van verschillende besmettelijke zieken niet vergeten.

En dit amalgaam wil de EU nu over alle lidstaten ‘eerlijk’ verdelen.

“Een lichtpuntje voor de bootvluchtelingen” aldus de nullenzender, “EU wil er 20.000 extra opvangen”.  Extra…  Bovenop hoeveel??? Onze importsecretaris, Theooke Francken, vindt dit prima.  Het land b zou er d.m.v. de EU-quota minder te slikken krijgen.  Schijnt het.  Alsof de grenzen zullen gesloten worden.  En ze gaan “ingrijpen”, verklaarde EU-Marianne d’Arc. En het moet vooruitgaan. “Hoe” wist ze nog niet te zeggen; da’s een discussie en een beslissing voor en van de buitenlandministers. De ondraaglijke lichtheid van de EU-dadendrang.

Onze oplossing:

FT

Handelsblatt / VRT

 

 

9 gedachten over “De maffia aan het roer

 1. 20.000 PER JAAR hoor ik Marianne Thijsen zeggen, maar geen paniek: die worden niet allemaal automatisch europese burgers, de meesten worden geweigerd en worden dus illegalen, en die moeten maar wachten tot de volgende regularisatieronde.
  Overigens blijf ik van mening dat diegenen die de overtochten organiseren, op hun beurt georganiseerd worden door…de EU zelf, via hun immigratiecentra in Bamako en Bengazi, onder toezicht van de EASO (European Asylum Support OIffice) in Malta. De naam zegt het toch al?

 2. Toch heb ik de indruk dat er iets aan het veranderen is in het linkse fort. Zo gaat de rat Lieven Verstraeten naar het journaal, waar hij toch wat minder kan manipuleren als in Ter Zake, spreekt Marianne een taal die je niet voor mogelijk achtte voor een CD&V’er, en zijn de reacties in onze linkse boulevardkrant HLN nu al voor 90% rechts.
  Bovendien gaat Cameron er onverwacht stevig tegenaan, en gaat Polen nog wat rechtser worden als Duda het haalt.

 3. De maffia krijgt dankbare en onverwachte hulp van de Europese OCMW landen. Ze kunnen nu adverteren dat , mits een kleine surplus bijdrage de tocht naar de beloofde landen , volledig risicoloos is . De Tour Operators garanderen het uitzenden van een noodoproep , zodra ze een honderdtal meter in zee zijn . Onmiddellijk wordt er door de Europese politieke “onnozelaars” al het nodige gedaan om met hun schepen de reddende Engel te gaan uithangen . Eenmaal opgevist moeten die weldoorvoede sukkelaars ervaren dat hun Tour Operating Maffia NV , gelijk had Eten , drinken , verzorging , vriendelijke bediening met respect voor hun cultuur . Vervolgens een verlanglijstje invullen , welk land heeft je voorkeur , hoeveel leefloon zou je graag ontvangen , ben je eventueel bereid om te werken . Heb je eventueel klachten over de bediening aan boord . Is het eten lekker . Krijg je genoeg faciliteiten om Allah (vrede zij met hem) te eren en waren er genoeg bidmatjes ter beschikking ……….enz

 4. Het voornaamste was ik nog vergeten …… Om uw toekomst te verzekeren en dat van uw achtergebleven behoeftige familieleden , vergeet vooral niet te stemmen voor uw “vrienden” de groenen en rode partijen of voor AMADA , nu toekomstgericht aangepast met een nieuwe logo AMADV (alle macht aan de vreemdelingen )

 5. Zoals ik reeds langer zeg en schrijf, men moet de mensenhandelaars opsporen en uitschakelen. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn. In de jaren 60 van vorige eeuw slaagde de Mossad er in Adolf Eichmann te lokaliseren en te ontvoeren uit Argentinië. Met de moderne middelen van nu moet dat zeker kunnen. En tot slot, zij die hier geraken hebben veel geld neergeteld, dat zijn geen sukkelaars, enkel gelukzoekers.

 6. Dat deze massale invasies geen toeval zijn en dat de georganiseerde misdaad(=mafia) er bij betrokken is , is nog minder een toeval.
  Ik voeg enkele bruggetjes bij ter illustratie :
  https://euobserver.com/justice/126787
  http://content.time.com/time/world/article/0,8599,1953619,00.html
  http://www.worldcrunch.com/migrant-lives/sicilian-mafia-cashes-in-on-desperate-immigrants/cara-center-immigration-sicily-corruption/c17s18416/#.VVRmPqUw-M8
  http://www.washingtonpost.com/blogs/worldviews/wp/2014/12/04/for-romes-mafia-more-refugees-means-more-money/
  http://www.ibtimes.co.uk/mediterranean-migrant-crisis-human-smuggling-arranged-by-global-mafia-via-skype-whatsapp-1498209
  Waar niet over gesproken wordt is de rol van de vrijmetselarij waar de mafia en het ganse staatsbestel elkaar ontmoeten.
  http://freemasonrywatch.org/mafia.html
  Over de perverse rol van deze loges bij de strijd tegen de mafia :
  http://www.conspiracyarchive.com/2013/11/27/17/
  Over de oorsprong van deze samenwerking tussen mafia en loges en de rol van Mazzini :
  http://www.moneyteachers.org/Mazzini+Mafia+Freemasonry.html
  Over de rol van de vrijmetselarij bij de massale vreemdelingen invasies en de islamisering van Europa :
  http://new.euro-med.dk/20150108-shriner-masons-behind-disastrous-muslim-immigration-and-so-the-hebdo-massacre-or-false-flag.php
  http://revolutionharry.blogspot.be/2011/06/mass-immigration-and-new-tower-of-babel.html
  Het is opvallend dat over de voormelde onderwerpen er geen letter te lezen is in de media in Vlaanderen. Dit is eenvoudig te verklaren =alle sleutelposten zijn immers in handen van de loges. (=die oorlog voeren tegen Vlaanderen en de Vlamingen).
  Opnieuw dien ik te herhalen dat het belang en vooral het gevaar van deze “vrijmetselarij” danig wordt onderschat, zeker in rechtse en nationalistische middens. De feiten zijn nochtans duidelijk.

 7. EU-buitenlandcommissaris (HLN) Federica Mogherini heeft maandag bij de VN gezegd dat migranten niet tegen hun wil zullen worden teruggestuurd. Moet ik daaruit opmaken: asielzoeker of economische vluchteling, zij krijgen allemaal een verblijfsvergunning?

  • ‘dat migranten niet tegen hun wil zullen worden teruggestuurd’: zolang ze op zee zijn.

 8. De EU moet even de maatregelen bestuderen van La France in het jaar 1939, dat is zo gebeurd, maatregelen die zonder enige vorm van protest werden aanvaard en waarbij niemand een slecht geweten noch schuldgevoel kreeg opgelegd.
  Le Gourvernement had beslist om :
  1- de resteindre le nombre de refugiés qui pouvaient entrer.
  2- de ne les laisser séjourner que peu de temps en France, en ne les admettant la pluspart du temps, qu’ en transit a destination d’ un PAYS D’ OUTRE MER.

Reacties zijn gesloten.