“Wees niet bang!”

persvrijheid garland“Wees niet bang, mister president!”  Wees verdomme niet zo’n dhimmi.

Een patriottische Texaan ging met een spandoek en de Amerikaanse vlag zijn boodschap uitdragen, eerst in z’n eentje, vervolgens kwamen medestanders hem vervoegen.

De moslim terrorist was bekend bij de FBI.

4 gedachten over ““Wees niet bang!”

 1. Dit zou in diverse EU-landen niet toegelaten worden. De eigen vlag tonen is racistisch en discriminerend. Alleen allochtonen mogen dat. De duizenden Turken in Hasselt bij Erdogan bv.

 2. Frans,
  U dwaalt !!
  http://www.foxnews.com/opinion/2015/03/07/students-at-uc-irvine-vote-to-ban-american-flag.html
  http://www.truthandaction.org/displaying-american-flag-now-racist-not-allowed-on-cinco-de-mayo/
  http://toprightnews.com/federal-appeals-court-allows-schools-to-ban-u-s-flag-shirts-to-avoid-racist-mexican-violence/
  Voor de rest is Obama is geen dhimmi maar een stroman in handen van diegenen die de werkelijke macht hebben in de VSA. De Bushs, Clinton en al de anderen zitten in hetzelfde schuitje!!
  De betrokken terroristen in Garland waren bekend bij het FBI.
  De vraag is dan ook wat die dan nog in de VSA deden??
  Als de “islam” dan toch een probleem is, waarom worden er dan zoveel geïmporteerd, en waarom laat men ze hun gangen gaan??
  De problemen zijn klaar en duidelijk, de oplossingen ook… wat is dan nog het “probleem”???

 3. Oppassen hiermee. Hersenspoelingspropaganda alarm. Aan het eind van de video komt er een aap uit de mouw gekronkeld: een moslim familie stopte ook, en kwam hem omarmen voor wat hij deed. Ten eerste: daar geloof ik nu eens NIKS van, en ten tweede: ALS het al waar zou zijn, zijn die moslims heel gewoon hun taqqiya aan het uitoefenen.

 4. In Amerika waait voor Ayaan Hirsi Ali blijkbaar een andere wind dan in Europa, waardoor ze inzicht heeft gekregen of…een goed betalende bijverdienste heeft gevonden. ‘Vroeger was ik van mening dat de islam niet vatbaar was voor hervorming. Toen kwam de Arabische lente. En ik dacht alleen maar : ik had het mis. Gewone moslims zijn wél bereid tot verandering’
  Nu nog Wilders overtuigen zodat de nieuwe mars richting kan aangevat worden.

Reacties zijn gesloten.