In de brievenbus

MM900285281[1]Beste vrienden

Is Jan Jambon in de leer geweest bij de vakbonden, die ook maar zitten te zeuren over werkloosheid, maar er eigenlijk niets aan verhelpen, daar zij er zelf (in tegenstelling tot hun leden) enkel beter van worden? Arm Vlaanderen.

N-VA-marketing kost elke Vlaming jaarlijks 2000 euro
Uitspraken Jambon over transfers wijzen op perfide strategie

“De 2000 euro die elke Vlaming jaarlijks aan Wallonië betaalt zijn voor de N-VA blijkbaar niet meer dan een marketinginstrument.” Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken is niet te spreken over de uitspraken van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon. Op een spreekavond van ‘Cercle de Wallonie’ stelde hij afgelopen vrijdag dat de miljardentransfers van noord naar zuid alleen goed zijn als marketinginstrument van de N-VA, maar hen in de feiten niet interesseert.

Begin april kondigde minister-president Bourgeois op vraag van het Vlaams Belang aan een nieuwe studie te bestellen die de transfers van Vlaanderen naar Wallonië in kaart moeten brengen. Het Vlaams Belang wees er toen reeds bij monde van Vlaams parlementslid Stefaan Sintobin op dat dit geenszins een vrijblijvende marketingstunt mocht zijn.

Nog geen maand later lijkt onze vrees terecht. Op een spreekavond bij de haute-finance van de serviceclub Cercle de Wallonie stelde niemand minder dan Jan Jambon het volgende: “Les transferts Nord-Sud, ça nous aide juste pour le marketing, Mais en fait, ça ne nous intéresse pas.”

De ontboezeming van N-VA-kopstuk en vicepremier Jan Jambon wijst volgens het Vlaams Belang op een perfide strategie waarbij de Vlaams-nationale kiezer wordt gebruikt als kiesvee voor de uitvoering van een Belgische agenda. “Dit is machiavellisme in het kwadraat”, reageert voorzitter Van Grieken. Volgens Van Grieken is de Belgianisering van de N-VA nu compleet.

Het Vlaams Belang wijst andermaal op de budgettaire noodzaak van een stopzetting van de miljardentransfers. “Deze permanente welvaartsoverdracht is immoreel, zeker op een moment dat de Vlaamse begroting in het rood duikt en de Vlaming de factuur krijgt doorgeschoven via allerhande verkapte belastingverhogingen. Zonder deze oncontroleerbare miljardenoverdracht zou Vlaanderen geen budgettaire problemen kennen,” besluit Van Grieken.
Klaas Slootmans
Persverantwoordelijke


Rita De Bont
Grotenhof 28 bis
B-2640 Mortsel
0032 485 504309
Calle Richard J. Yeoward 2
38400 Puerto de la Cruz
0034 666 598682

4 gedachten over “In de brievenbus

 1. Nochtans Jan Jambon is een echte Vlaming , ge moet hem nog wat krediet geven ! Voor het aangezicht van zijne majesteit durft hij…. het ” V ” teken maken , een kaakslag voor zijne doorluchtigheid !

  • Beste Rene,
   Als gewezen gemeenteraadslid in Brasschaat heb ik 6 jaar met Jambon in de gemeenteraad gezeten. Jambon geeft zich uit als echte Vlaams-nationalist, maar hij is er een van het achtste knoopsgat. Jambon is de man die ja zegt, maar neen denkt, of andersom. Ik heb Jambon ervaren als een verhaaltjesman. Voor elke uitleg heeft hij altijd een verhaaltje klaar. Ik zal ter illustratie er eentje vertellen. Als ik hem vroeg hoe hij de onafhankelijkheid van Vlaanderen zag, zei hij letterlijk het volgende. ” Ik ben van Genk, als ik als student naar de kust wou deed ik dat al liftend. Maar ik moest eerst langs Antwerpen om van daar naar de kust te geraken. Wel zo zal het met de Vlaamse onafhankelijkheid ook gaan, via een omweg”. Einde citaat. Als je het mij vraagt is N-VA reeds lang een hele grote omweg aan het maken. en van onafhankelijkheid zal niets in huis komen.

 2. Als het nu nog niet duidelijk is, dat de NV(=verraders)A ..het grootste bedrog en gevaar is waarmee Vlaanderen ooit werd geconfronteerd, dan kan alleen de “psychiater” nog hulp bieden om het duidelijk te maken.
  Als men een “top verrader” heeft..
  – die gelanceerd wordt via de door de loge mafia’s gecontroleerde VRT..
  – die logeman Bracke binnen pakt(al of niet van moeten),
  – die te biechten gaat bij Luc Vander Kelen(logeman!!)..
  – die meegewerkt heeft om Marie Rose salonfähig te maken via de N-VA, om ze vervolgens binnen te loodsen bij het Vlaams Belang.(om daar dan haar mollenwerk te beginnen),
  -die er prat op gaat dat hij het Vlaams Belang heeft klein gekregen..
  -die spreekt met de grootst mogelijke minachting over de Vlaamse Beweging..
  -die de belangen van Vlaanderen in de ijskast heeft gezet,
  -die zijn paladijnen naar Laken stuurt om er te gaan kruipen voor de “Black Nobility” en nadat ze eerst in het parlement vernederd geweest zijn tot in het diepste van hun wezen..
  -die minachtend spreekt over zijn grootvader en diens ” collaboratie”, terwijl hij zelf schurftig collaboreert met de belgische bezetter tegen Vlaanderen,
  -die een vurig aanhanger is van de EUSSR…(=de kanker van Europa)..
  -die de deur gaat platlopen bij Cameron, een handlanger van de banksters mafia’s van The City…
  -enz. enz…..=niet beperkende opsomming.
  Een verrader die loopt te pronken met het Oude Rome, en de groten uit die tijd.. en gewichtig wil doen met “Latijnse volzinnen”.. maar die één citaat, van een Romeinse vooraanstaande , namelijk Cicero, nooit zal aanhalen namelijk(ik heb alleen de Engelstalige versie) :
  A nation can survive its fools, and even the ambitious. But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and carries his banner openly. But the traitor moves amongst those within the gate freely, his sly whispers rustling through…all the alleys, heard in the very halls of government itself.
  For the traitor appears not a traitor; he speaks in accents familiar to his victims, and he wears their face and their arguments, he appeals to the baseness that lies deep in the hearts of all men. He rots the soul of a nation, he works secretly and unknown in the night to undermine the pillars of the city, he infects the body politic so that it can no longer resist. A murderer is less to fear. The traitor is the plague.”
  – Marcus Tullius Cicero
  Is er iemand van het V.B. die deze tekst in het parlement durft citeren ??
  In het latijn en het Nederlands!! Dit zegt meer dan honderden pagina’s interpellaties!!

  • Beste Lovenaar,
   Moesten wij bij de indianen wonen, dan kreeg U een Sahemhoofdtooi voor Uw reactie.
   Echt fantastisch ! ” Mo vint togh”. (^_-)

Reacties zijn gesloten.