Leve het separatisme, heu het multi-multiculturalismesocialisme

Di Rupo hakbarDe Palestijnse democratische ambassadeur in België, Leila Shahid, roept in een videoboodschap op YouTube op om te stemmen voor een kandidaat van de democratische  Parti Socialiste. Ze ondertekent de boodschap ook met haar functie als democratische ambassadeur. Aangezien het om een directe inmenging gaat in de interne politiek van ons democratisch land legde vandaag een democratische politieke tegenstander reeds klacht neer bij het parket. Buitenlandse Zaken onderzoekt de zaak nu.
In de YouTube clip zien we hoe de democratische Palestijnse ambassadeur de democratische Brusselaars oproept om voor de democratische kandidate Simone Susskind van de democratische PS te stemmen. “Ik kan me geen betere democratische kandidaat bedenken, stem dus op de democratische Simone Susskind, de Brusselse kandidate van de democratische  Parti Socialiste”. Onderaan het clipje staat het lijstnummer en de plaats op de lijst waarop je democratisch moet stemmen.
Kotszakjes te bekomen op de redactie,
http://www.youtube.com/watch?v=6ix9RCXhO94

1 gedachte op “Leve het separatisme, heu het multi-multiculturalismesocialisme

  1. Koes, daar kom die stinkbomme, of is dit traangas? As ek die fotograaf was, sou ek nie so naby aan hierdie klomp kanonne gestaan het nie, dit kan gevaarlik wees!

Reacties zijn gesloten.