Hoe moet Zwarte Piet eruit zien?

Dit is niet Zwarte Piet

Nog bijna een half jaar eer de grote kindervriend een kerkelijke hogere functionaris met zijn knecht logistieke assistent de brave kindertjes een nachtelijk bezoek zal brengen.  In Nederland hebben ze last van drie gekteperiodes: voetbal, koningsdag en Sinterklaas.  Over de twee eerste hebben de verkrampte multiculzeveraars tot op heden geen heibel geschopt (hoewel…), maar Piet blijft een kloppende zweer.

Ze zitten nu zelfs te sleutelen aan wat ze ‘de Piet van de toekomst’ noemen.  Met wat aanpassingen is zijn rol best nog bruikbaar.

Graag uw mening op Spitsnieuws.nl.

2 gedachten over “Hoe moet Zwarte Piet eruit zien?

  1. NL is nu eenmaal een ziekelijk tolerant land, passend in het rijtje Duitsland, UK, Zweden, USA. Ik zie ze de uitdrukkingen ‘op een zwarte lijst staan’ en ‘iemand zwart maken’ ook nog schrappen. We zullen ons maar troosten met de vaststelling dat het genetisch is en ze er dus niks kunnen aan doen.

  2. Met hunne zever ! Ik stel voor dat in de toekomst Sinterklaas zijne staf ruilt voor een zweep . Hij kan dan die zwarte Piet op zijn kl.. slagen telkens als hij niet wil luisteren , of bij onaangepast gedrag , met de dreiging van loonverlies , zelfs ontslag zonder het recht op leefloon . Met die racistische uitspraak als gevolg van mijn slecht karakter hebben de correcten een bijkomend thema waar ze zich in kunnen verdiepen en allerlei forums , debat-avonden , twitters , talk-shows organiseren met de hamvraag ” mag Sinterklaas met zijn zweep Zwarte Piet aframmelen als hij bv , kinderen doet schrikken . Ik weet het , wat ik schrijf is grote flauwe kul maar lullen over S.O.S Piet voor de toekomst is grotere flauwe kul . Zijn er dan echt geen andere problemen die prioriteit hebben. Het debiel niveau van correcten zijn onwaarschijnlijk hoog

Reacties zijn gesloten.