Een nieuwe seksuele revolutie!

lovenaarA2Een nieuwe seksuele revolutie!
Naar aanleiding van de  banale discussie over de “zwarte piet” is het tijd om “bij” te blijven en zich met ernstiger zaken bezig  te houden, die moeten bijdragen tot een betere ontwikkeling van onze jeugd.

“Planned Parenthood”  (Vert.: Gepland ouderschap, met de nadruk op ‘gepland’ en met ‘ouderschap’ in al zijn multiseksuele vormen) heeft hier al een aanzet toe gegeven met een video over het aanleren van SM praktijken voor minderjarigen. Je kunt er immers niet te vroeg bij zijn, om ze ”het klappen van de zweep” bij te brengen.
We kunnen dus niet genoeg het belang onderstrepen van dit baanbrekende werk, verricht door Planned Parenthood.

De ganse SM sector ligt nu immers in het bereik van de jeugd, in woon-en slaapkamer. Gedaan dus met de tijdrovende uitstappen naar obscure seks-shops in Sluis en Hulst.

Het enige wat nog te doen staat is de “Guimardstraat” verwittigen voor de aanpassing van de leerplannen. Ze zullen immers niet willen achterblijven!

Nu ernstig: woorden schieten hier te kort… waar gaat dit eindigen?

Planned Parenthoods standpunt: “Als bepaald seksueel gedrag niet gebruikelijk is of de mensen het niet goed vinden, wil dat nog niet niet zeggen dat er iets mee mis is.”
In hun ‘Verklaring van Seksuele Rechten’ staat bovenaan: vrijheid, gelijkheid en waardigheid.  Alles mag, alles kan.  Zonder beperkingen. Maakt niet uit waar, hoe, met wie.  Vrijheid, blijheid.  Ook voor tieners en kinderen.
Planned Parenthood doet seksueel misbruik verdwijnen… door jonge meisjes ‘te helpen’, daarbij inbegrepen abortus, zonder medeweten van de ouders.

Lovenaar

LifeNews

 

 

 

4 gedachten over “Een nieuwe seksuele revolutie!

  1. Inderdaad waar gaat dat eindigen ? Toen ik indertijd als beginnende puber een “blote tet” had gezien of erger , eraan geknepen , kon ik niet rap genoeg in den biechtstoel kruipen om met bibberende stem mijn overtreding van het zesde gebod opbiechten , in de hoop op vergeving , van die zonde of doodzonde ! Ik twijfel of er nog iets mooier bestaat dan de sexbeleving . Samen een ongeloofelijke opwinding beleven en tot slot een orgelpunt , waarbij je oren beginnen te flapperen . Ze beginnen er nu een smeerlapperij van te maken die enkel gericht is op pervers genot . Oprechte liefde die aanzet geeft om heerlijke momenten te beleven wordt verdrongen . In ieder geval is dergelijk gedrag , de menselijke natuur verkrachten .De dieren hebben op dat vlak een hogere moraliteit ! Er is geen enkele reu die een teef vastbind en een beetje foltert om tot een hoogtepunt te komen.

  2. En TOCH… zijn er nog mannen die… “vanuit het Antwerpse” komen naar Knokke, ènkel om zich… op-de-blote-poep te laten slaan door Hot Marijke. 🙂
    Elk beestje heeft z’n eigen goestjes, maar mij, niet gezien hoor, dan nog liever “op z’n olifants” zoals Golfbrekersfan Rene zegt: “met flapperende oren” :-)….woeaaach !

    • Naar Knokke? Weten die dan niet dat ze evengoed terecht kunnen in de Parel van de Voorkempen, ‘s Gravenwezel, en in de boulevard der geneugten tussen Grobbendonk en Herentals?

  3. Ik ga mijn echtgenote vragen mij eens goed vast te binden om vervolgens met een zweep mijn bloot achterwerk te bewerken . Ik ben benieuwd of ik tot een hoogtepunt kan komen . Ik zal je iets laten weten of het inderdaad een success werd en een aanrader voor iedereen !

Reacties zijn gesloten.