3 gedachten over “De ene foto is de andere niet

  1. Er komt een tijd dat IEDEREEN met een hoofddoek op de pasfoto moet, zeker in NL.

  2. Gisteren een reportage over een vlaams/berbers koppel met 2 kinderen en schoonmoeder op één van hun 3 jaarlijkse vakanties naar Marokko. Blijkbaar hadden ze een bestelwagen gekregen van de vrt, die ze aan hun familie ginds lieten, want ze kwamen met de vlieger terug. Sympathieke mensen moet ik zeggen, maar de schoonma na 46 (zesenveertig) jaar in Limburg nog geen woord vlaams en nog altijd ingepakt zoals op de pasfoto.

  3. Die eerste foto die aan een paasei doet denken , is inderdaad correct ! De foto , twee ,drie en vier zijn “niet” correct . Niet zozeer omdat hun gelaat niet helemaal zichtbaar zou zijn omwille van hun kapsel , ” ze dragen toch geen pruik !? ”
    maar omdat ze haram zijn . Ze vertonen zich uitdagend en onzedig . In de ogen van de Islam zijn het “hoeren” , loslopend wild , waar ge helemaal geen respect voor moet tonen . Als gevolg van de Godsdienstvrijheid – bepampering , de heilige verdraagzaamheid en de angst om heel dat zottekesspel niet te “kwetsen” zou ik me best kunnen voorstellen dat die Guidelines op waarheid berusten

Reacties zijn gesloten.