Hoe de EU in eigen voet schiet

De wereld zonder filter 

In 7 minuten een analyse van de huidige toestand.  Over de uitbreidingsdrang van de EU, de oorlogstaal van de media en politici, het gevaar van een wereldoorlog met opponenten die over kernwapens beschikken, de demonisering van Poetin, de Russische financiële onafhankelijkheid, het verlies van arbeidsplaatsen in de EU, het bankroet van Wallstreet en de London City, van het transatlantisch imperium, het niet dulden van een soevereine politiek of financieel akkoord buiten hen om, het eisen van een ‘waarheidscommissie’ over de ware toedracht van MH 17, met in ons achterhoofd de leugens over de massa vernietigingswapens, tevens de reden voor de inval in Irak, de vermeende gifgasaanvallen van Assad…

Kortom: een pleidooi voor het gezond verstand.  Voor zelfstandig denken.

Geen Nl. vertaling mogelijk.  Er wordt echter traag en duidelijk gesproken.  De tekst kan u lezen via ondertiteling of transcript.

Zie ook Gebakken Peren

FT

BüSo

http://www.bueso.de/

4 gedachten over “Hoe de EU in eigen voet schiet

  1. Europa en haar beroemde leiders zoals een Deklucht , Barosso en die duivelsdwerg uit Lord of the Rings en dergelijke figuren .Allemaal lijders aan een soort Ebola die vooral de hersenen aantast . Zij zullen de geschiedenisboeken ingaan op dezelfde hoogte als een Hitler , Stalin , Mao , en dergelijke vampiers. Zij zijn goe bezig met ons de afgrond in te duwen . De idioten , de smeerl…. de …….geef uw fantasie de vrije teugels !

  2. Zoals het was en zal zijn: de big boss Wall street bankroet! Roosevelt zag ook geen andere uitweg meer dan oorlog. En de EU die aan het handje loopt van de USA zal volgen.
    En vermits we altijd een boosdoener moeten hebben om de oorlogszucht te rechtvaardigen, is nu Poetin de boeman. Tenslotte heeft hij zijn land op orde gekregen en daarboven op vertikt hij het om de grens met Oekraïne over te steken.

  3. Volgens de poenscheppers van het EU gedrocht zou een verenigd Europa zorgen voor vrede en welvaart. De poenscheppers van de hebben met hun fabeltjes wel hun eigen zakken gevuld, maar het tegengestelde gepresteerd van wat ze beloofd hadden.

Reacties zijn gesloten.