Nigel Farage kreeg gelijk

In 2008 was de EU de gangmaker voor haar uitbreiding én voor de NAVO naar het oosten. Oekraïne en Georgië waren de uitverkorenen.

Nigel Farage gaf toen ingesloten toespraak waarin hij waarschuwde voor de gevaren bij een uitbreiding van de EU naar Georgië en Oekraïne, vooral omdat het een provocatie is aan het adres van Rusland. Nigel Farage kreeg gelijk.

 

9 gedachten over “Nigel Farage kreeg gelijk

  1. Waarschijnlijk heeft Verhofstadt dit gemist, anders was hij waarschijnlijk zo dom niet geweest de mensen in Oekraïne te gaan beloven dat zij de EU verdiende en dat de EU ze zou ondersteunen met geld. Het is ondertussen heel stil bij Verafstoodt zou hij (te laat) dan toch zijn vergissing inzien? Of heeft een goed gesprek met Farage hem wat “wijzer” gemaakt?

  2. Niet alleen Nigel heeft gelijk . De sympathisanten van Golfbrekers die hun reacties neerpennen hebben ook gelijk ! Spijtig ze luisteren niet naar Nigel , ook niet naar ons . De doofstommen en blinden die zich correct noemen zullen het ooit aan den lijve moeten ondervinden en ons , met pijn in het hart gelijk moeten geven, tot eer en glorie van Golfbrekers en Nigel maar daar zijn we vet mee als het kalf verzopen is !

  3. Eén van de weinigen die kan speechen zonder af te lezen. Vergelijk dat even met Rasmussen van de nato.

    • En Gerolf Annemans dan. Ik heb hem enkele jaren geleden gehoord in Schilde, tijdens een nieuwjaarsreceptie waarop hij de gastspreker was, met een toespraak van een 15 – 20 minuten met als rode draad een persiflage op ‘I have a dream’. Gewoon subliem. Na afloop vroeg ik of ik zijn toespraak toegestuurd kon krijgen. Gerolf gaf me een bierkaartje met slechts het zinnetje ‘Ik heb een droom’.

      • Gerolf is niet alleen gevat in toespraken of op papier, zelfs in zijn daden. Het bierviltje is het bewijs daarvan.

  4. Verbazend dat hij dat in 2008 reeds zei. Maar de US wil koste wat kost een gordel van kanonnen en raketten op de Russische grens stationeren, en de EU volgt slaafs. Eerst oorlog stoken en dan lijnvluchten over dat gebied laten vliegen, de EU weet werkelijk nooit nergens van. Van competente leiders gesproken. Maar ook de domme Oekraïners lieten die vliegers gewoon doen. Qua IQ passen EU en Ukraine dus perfect bij elkaar.

Reacties zijn gesloten.