Herbekijk de Panorama-uitzending uit 1987 over Molenbeek

Herbekijk de Panorama-reportage over Molenbeek uit 1987

Op 15.11.2015 werden in het journaal van 19 uur beelden gebruikt van een reportage van een Panorama-reportage over Molenbeek uit 1987. In die reportage waarschuwden sociaal werkers voor de gevaren van de verwaarlozing van Molenbeek. De politici van destijds hadden geen aandacht voor de noden van de jongeren van vreemde afkomst. En zo ontstond een voedingsbodem voor radicalisering. Herbekijk hier de integrale uitzending.

FVE

3 gedachten over “Herbekijk de Panorama-uitzending uit 1987 over Molenbeek

 1. Had Molenbeek dan geen scholen. Waren die knaapjes van toen niet leerplichtig . Bovendien was hun burgervader een PS-ser een boegbeeld voor de armen , de verdrukten , den arbeider . Een mensch heeft de keuze voor het maken van zijn toekomst , de moeilijke weg of de meest simpele . Studeren bv dat vraagt om een inspanning , de simpele weg en toch veel geld verdienen is natuurlijk veel plezanter maar het mag geen daglicht zien , daarom zijn er in bepaalde delen van Bruxelles no go zone’s . Behoudens uitzonderingen zijn de meeste van onze import pensioenredders …”.losers ” en dat hebben ze in hun thuislanden al bewezen . Het is een volk of ras dat een harde hand nodig heeft en geen betutteling.

 2. Deze uitzending gaat natuurlijk voorbij aan de grond van de zaak. De massale immigraties zijn een wapen om onze westerse beschaving te vernietigen, in het kader van het streven naar een NWO. (zie de activiteiten van George Soros)
  Dit gebeurt dan met behulp van verraders die de sleutelposten bekleden in de politiek, in de media, in de “pseudo” intellectuele en wetenschappelijke midden,in het onderwijs en in NGO allerhande…enz…!!
  Dit is echter een wapen dat zo oud is als de straat. Het gaat hier dan ook niet alleen om de islam maar om de ganse “multikul”.
  Een “multikul” die sowieso gepaard gaat met “multi-crimele, multi-decadente en multi-parasitaire” toestanden. Deze “geïmporteerden” hebben geen enkele affiniteit met de autochtonen, en zijn er enkel om de profiteren, te parasiteren en de saboteren.
  De dag dat de “kassen” leeg zijn en het kot in brand staat, zullen velen gaan lopen , de benen van onder hun lijf. Dezelfden die men nu met geen stokken buiten krijgt.
  Het overgrote deel heeft immers nog een “pied à terre” in hun land van oorsprong.
  In België is er dan nog het bijkomende aspect dat deze invasies gebruikt worden als wapen tegen de Vlamingen, en dit zeker in Brussel.
  Een analyse van Brussel werd gemaakt in de jaren 90 door het toenmalige Front National, in een kiespamflet :
  “Maingain veut chasser nos frères flamands, et lui sera chassé par nos frères musulmans”.
  Het eerste deel is reeds gebeurd, het tweede is volop bezig.
  Het was dan ook in geen enkel geval de bedoeling dat deze geïmporteerden zou- den integreren of assimileren. De bedoeling is immers een bastaardsoort te verwekken cfr het Coudenhove Kalergi plan. In een recente video geplaatst op deze webstek met een rede van Sarkozy wordt dit bevestigd. Hij heeft immers over de verplichte “métissage….”
  Waar er toch een zo gezegde” integratie” gebeurde, was dit enkel na een etnische zuivering waarbij de autochtonen werden verjaagd.
  Een dergelijke “multikul” kan alleen leiden tot een burgeroorlog. Niet tussen de geïmporteerden en de autochtonen maar tussen de geïmporteerden onderling.
  Het is namelijk zou dat het overgrote van de autochtonen stemt voor de verraders die voor deze import verantwoordelijk zijn. Bovendien is het ganse veiligheidsapparaat geïnfiltreerd door het paar van Troje. Het verzet tegen deze invasies en er mee gepaard gaande bezettingen is dan ook reeds bij voorbaat gedoemd om te mislukken. Het zullen dan ook de “geïmporteerden” zijn die het onder elkaar zullen uitvechten.. In het Brusselse is dit momenteel al volop aan de gang, ik verwijs naar de beruchte stadsbendes !!!
  De toestand in Sint Jans Molenbeek, maar ook elders in de EUSSR, is dan ook gewild. Het gaat hier dan niet om een “verwaarlozing”, maar om een bewust gevoerde leninistische verrottingsstrategie.
  De verantwoordelijken (wat België betreft) dient men te zoeken op de Keizerslaan (PS mafia) en de in de Lakensestraat (logemafia) in Brussel, en hun opdrachtgevers in The City (bij de RKM).
  Momenteel wordt er wat komedie gespeeld onder het motto : “Hou me tegen of ik doe een ongeluk… ” maar fundamenteel zal er niets veranderen.
  Alleen diegenen die de waarheid zeggen en schrijven en de tegenstanders van de NWO zullen geviseerd worden, nog meer dan vroeger, want zij zijn het “probleem en het gevaar”.
  Alles wordt dan ook gedaan om te verhinderen dat de waarheid wordt gepubliceerd over de voormelde verrottingsstrategie!!

  PS: Het was vandaag een ideale dag om Brussel te bezoeken , het risico om overvallen en bestolen te worden was immers quasi onbestaande, door de massale machtsontplooiing en de verlaten straten!!!
  De bedreigingen door ISIS zijn immers nep!!!
  (zie bericht in Gazet van Antwerpen :
  “GAZET VAN ANTWERPEN 22.11.2015
  Anonymous: “Niet gezegd dat ISIS zondag aanslagen plant”
  Vandaag om 00:35 door gjs
  Een citaat :
  “Anonymous ontkent dat het bewijzen heeft dat Islamitische Staat (ISIS) zondag op verscheidene plaatsen aanslagen gaat plegen. “Wij weten niet waar die geruchten vandaag komen”, laat het hackerscollectief weten.”(=einde citaat).

 3. Of zoals de kleurpartijen van ons koningdom zeggen (en geloven): “Wie kon zoiets, als deze radicalisering, voorzien? Zelfs het VB heeft ons niet gewaarschuwd”. En het VB wordt uit de media gebannen om deze bewering tegen te spreken…..

Reacties zijn gesloten.