9 gedachten over “Poco fauna

 1. Maar om zo een konijn klaar te maken heb ik geen pot die groot genoeg is om het daar ik te krijgen.

 2. Het zou kunnen dat het inderdaad een Belg was of is . Dergelijke tronies kun je al eens bewonderen op schilderijen van Breugel . Ze tonen de achterlijke boeresmoelen van indertijd , doorspekt met een vleugeltje humor .

 3. Wij weten intussen “zeer goed” dat als er geen namen genoemd worden en er gesproken wordt over z.g. Belgen dat het steeds over vreemdelingen gaat want Belgen met Marokkaanse achtergrond of Belgen met Turkse achtergrond (om er maar 2 te noemen) bestaan niet voor ons, of je bent 100% Belg of je bent dat niet, punt.
  Dubbele nationaliteit en stemrecht voor vreemdelingen moet sowieso totaal verboden worden zo niet wordt België een kerkhof.
  Wie naar hier komt tekent voor 100% onze normen, waarden, wetten, zeden & cultuur te respecteren en in onze cultuur mag er NOOIT maar dan ook NOOIT islam smeerlapperij toegelaten worden, die smeerlapperij is op “alle vlakken” in strijd met onze normen, waarden, wetten, zeden & cultuur.

  • Ik heb gèèn Marokkaanse of Turkse achtergrond maar toch voel ik me maar voor 0% belg al heb ik ‘n papier dat beweert dat ik dat wel ben.
   Rara, hoe zou dat komen??

 4. Een belg (kleine letter geen fout) wel, maar geen Vlaming. De belichaming van het grootste exportproduct van belgië: islamterrorisme.

Reacties zijn gesloten.