Gratuite stoere taal

De WeverBvlagNW met handOf “luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden”

Is dat dan ‘de kracht van de verandering?’  Politiek omwille van de politiek?

De pers publiceert de reactie van Bart De Wever “Merkel heeft deze puinhoop zelf veroorzaakt” op de “Wir-schaffen-es-immer-weiter”-mantra van Merkel.  Van de ongeruste Annemans wordt geen nota genomen.  Zoals steevast als op de tv-zenders de ‘oppositie’ aan het woord gelaten wordt, er telkenmale de PVDA en de Groenen, samen met hun rode kameraden, mogen aantreden.  De mening van het Vlaams Belang moet achter de linkse kiezen blijven. De kiezer moet immers de indruk bevestigd krijgen dat het Vlaams Belang a) niet meer bestaat, b) niets verstandigs te zeggen heeft.

In werkelijkheid is de N-VA een trouwe regeringspartner, steunpilaar van het land b, van de monarchie en van de EU.  De Wever zegt weer het omgekeerde van wat zijn eigen ministers doen. Op EU-vlak volgt belgische regering de immigratielijn die Merkel voorschrijft.

Van Willkommenkultur naar Terrorismuskultur

Deze feiten kunnen niet dikwijls genoeg kenbaar gemaakt worden.  Uit ons archief:

Ter herinnering: wie wou hen per se naar hier halen?

 

 

 

5 gedachten over “Gratuite stoere taal

 1. Bart De Wever is de valse profeet, zeg dat filip van Belgie het gezegdheeft

 2. De Wever, rad van tong, gestroomlijnd als een verse zeepverkoper, hèt politiek succesverhaal van dit decennium, de wondervaselinepot surfend op de terechte bezorgdheid van de Burger dat ons land, en heel Europa erbij, en gans onze Westerse cultuur ineenstort, sloeg de nagel op de kop: Vlaanderen had Hem gevonden, Hij zou das schaffen!
  En toen kwam de Subitus Sanctus aan de macht, en kreeg de kansen om zijn Vlaamse idealen te vertalen in realiteiten, hij kon de ballen gewoon binnensjotten. Zijn paarden en lopers en torens kregen sleutelposten, moesten vooral salonfähig blijven, veel woorden, weinig daden.
  Samen met die andere Vlaamse Partij had hij het establishment in de wurggreep.
  Maar neen, hij koos ervoor zijn compagnons te verraden en de Belgische kaart te trekken. De zang der sirenen…

  Miljoenen, incluis uw dienaar, geloofden in hem, maar het sprookje was van korte duur. Elke dag meer werd elke dag meer verraad, meer samenspel en compromissen met degenen die hij als aartsvijand had aangemerkt. Je mag NVA niet meer vragen om Vlaamse eisen te steunen, neen dat wordt steevast naar enkele weken voor de verkiezingen van 2019 verschoven. Dan zullen ze weer eens op tafel kloppen…

  Tientallen keren heeft de man kansen laten voorbijgaan om geschiedenis te schrijven, om zijn macht te vertalen in een echte Vlaamse Staat, om het Belgisch juk af te schudden, om Zijn Volk te dienen, maar vooral: om zijn beloftes na te komen!
  … De pudding zakt meer en meer in elkaar. De dolk van het verraad dieper en dieper. En de Vlaming keek ernaar.

  Maar Bartje is niet dom, hij is eerder geslepen: hij kiest voor zekerheid, hij betonneert zichzelf in de Belgische politiek, door het Vlaams Belang aan de kant te zetten, de beste levensverzekering om tot uwen ouden dag mee aan de vetpotten te zitten, samen met de sossen en de tsjeven. Zoals het politiek correct hoort n’est-ce pas?
  Sorry Michelleke jij zal eruit vliegen…

  De Vlaamse eisen?
  Nicht geschafft.
  Zijn toekomst?
  Geschafft.

  Mijn stem Bart, daar kan je naar fluiten.

  • Ik heb nooit op de NBA gestemd en zal er ook nooit op stemmen.
   De VRT heeft hem groot gemaakt, met de bedoeling het Vlaams belang te nekken. Ik wist direct dat Bartje niet te vertrouwen was. En zijn arrogant smoeltje zie ik liever niet, dus als hij in de media verschijnt heb ik mijn zapper al bij de hand.
   Just do as i say, don’t do as in do. ( vrij naar Genesis met Jezus he nows me) is zijn leuze.
   Hopelijk gaat hij de volgende verkiezing op zijn bek.

  • Naar mijn stem kan hij niet fluiten, hij heeft ze nooit gekregen. Maar ik ben het met je eens dat hij zijn boodschap goed kon verpakken en een debater is die moeilijk te verslaan is.

 3. Bartje heeft eens te meer een kans gemist om te zwijgen.
  Hij wil immers : ” ISIS behandelen als Nazis en de vrijheid van meningsuiting aan banden leggen….”.
  http://stopdebankiers.eu/belgische-politicus-de-wever-behandel-is-als-de-nazis-ze-zijn-geen-haar-beter/
  met citaat :
  “We zijn in oorlog. Daarom kunnen we niet toestaan dat wie heult met de vijand, onbeperkt in vrijheid wordt gelaten”, dat zegt Bart De Wever (N-VA) over de strijd tegen IS in een interview met Radio 1. Het is de N-VA duidelijk menens om het IS-gedachtengoed te verbieden en zo dus de vrijheid van meningsuiting aan banden te leggen. “Behandel IS als de nazi’s. Ze zijn geen haar beter.”
  N-VA wil met met een inperking van het recht op vrije meningsuiting de strijd tegen IS op eigen bodem opvoeren. “We zijn in oorlog. Daarom kunnen we niet toestaan dat wie heult met de vijand, onbeperkt in vrijheid wordt gelaten”, zegt hij daarover in een interview met Radio 1.”(=einde citaat).
  En passant pakt hij ook Merkel aan !!!
  We horen hier dan ook Bartje, de gepatenteerde leugenaar en bedrieger.
  Zelden zoveel bedrog gelezen in enkele regels.
  Hij weet maar al te goed wie er achter ISIS en Merkel schuil gaat.
  Als ISIS (en de islam) dient vergeleken te worden, dan is het niet met het nazisme & fascisme , maar wel met het socialisme en communisme.
  Hij moet ook weten dat de aantasting van de vrijheid van meningsuiting in de eerste plaats en enkel alleen, zal aangewend worden tegen diegenen die in het verzet staan tegen de NWO met de invasies en de terreur.
  Goed om te weten is dat Bartje nu ook zijn ziel verkocht heeft aan de duivel, en de door de duivel gedecreteerde leugens moet verkondigen, en blijven herhalen.
  Als men het voormelde citaat goed leest, dan weet men ook voor wie hij fungeert als buikspreker.
  De uitspraken van Bartje zijn dan ook van aard te vallen onder toepassing van artikel 115 van het strafwetboek.
  Door het verspreiden van de voormelde leugens werkt hij immers mee aan de samenzwering tegen onze westerse maatschappij.
  Wij hebben dus geen censuur nodig maar wel de volledige waarheid om ons te redden!!
  Als er toch een verband moet gelegd worden tussen ISIS en de Nazis dan heeft dit betrekking op “diegenen” die met beiden zaken doen en deden, maar dit aanklagen zal zeker niet de bedoeling geweest zijn van Bartje de leugenaar.

Reacties zijn gesloten.