Ter herinnering: wie wou hen per se naar hier halen?

De importsecretaris is kort van geheugen.  Zijn partij, de N-VA, is mede verantwoordelijk voor de invasie.  In 2009 stemde Frieda Brepoels, toen nog in de hoofdzakelijk EU-Groen-linkse EVA-fractie, mee voor de ongebreidelde toeloop uit de Prachtlanden.  Een terugblik:

Niemand zag er graten in, behalve het Vlaams Belang.  We schrijven 2009:

“Europees Parlement wil 60 miljoen nieuwe vreemdelingen tegen 2050

In het Europees Parlement werd deze week het verslag-Busuttil goedgekeurd over een gemeenschappelijk Europees immigratiebeleid. Hierin wordt gepleit voor een massale nieuwe immigratiegolf van 60 miljoen vreemdelingen tegen het jaar 2050. Met het feit dat er meer dan 20 miljoen werklozen zijn in de EU, wordt geen rekening gehouden. Ook de enorme maatschappelijke problemen die de massa-immigratie met zich meebrengt, is voor een meerderheid in het Europees Parlement van geen tel.

Het verslag stelt overigens dat de immigratie niet beperkt mag blijven tot opgeleide werknemers, en dat de integratie “van twee kanten” moet komen: de Europeanen moeten zich aanpassen aan de immigranten.

Het verslag werd goedgekeurd door de CD&V, de VLD, de SP.A, Groen en de N-VA. Het Vlaams Belang stemde als enige Vlaamse partij tegen.

Frank Vanhecke, Europees parlementslid
Philip Claeys, Europees parlementslid
Koen Dillen, Europees parlementslid”

We citeren Philip Claeys na de stemming:
” I have voted against this report, as it contains a number of elements that are unacceptable. For starters, it is assumed that the EU will need 60 million new immigrants by 2050. Given the current problems with mass immigration, this is a crazy proposal. It is also suggested that the blue card should not be restricted to highly-qualified employees. We might as well open the floodgates fully, then.”

Wie het verslag wil lezen verwijzen wij naar EU A6-0251/2009 met bovenaan mogelijkheid tot doorklikken naar debat, stemming en tekst

Wij schreven op 10 juli 2013: https://www.golfbrekers.be/het-geweten-doet-het-weer/

4 maart 2015: https://www.golfbrekers.be/pegida-repressie/

15 mei 2015: Cijferdans

2 gedachten over “Ter herinnering: wie wou hen per se naar hier halen?

  1. Typisch EU: de tekst zo lang en moeilijk maken in de hoop dat niemand hem wil lezen, denk aan de grondwet.

  2. Die bende samen van CD&V, de VLD, de SP.A, Groen en de N-VA zijn ordinaire lafaards die geen enkel benul van “een geweten” hebben om nog maar te zwijgen over respect voor eigen volk, het volk waarop ze decadent parasiteren.

Reacties zijn gesloten.