Cijferdans

CijferdansCijferdans

Aan de hand van deze parameters zou de EU de exotische  invasie kunnen spreiden over de lidstaten.  Of er ook met de reeds in het land verblijvende verrijking en de oppervlakte / bewoonbaarheid van het grondgebied rekening wordt gehouden is ons onbekend.FVE

 

2 gedachten over “Cijferdans

 1. Zinloos, de moslims verhuizen daarna naar waar ze maar willen, naar een land met grote islamitische nederzettingen en hoge uitkeringen vooral. Het zijn immers geen vluchtelingen, maar missionarissen, naar hier gelokt door Brussel, Berlijn, en Rome .

  ‘Europees Parlement wil 60 miljoen nieuwe vreemdelingen tegen 2050

  In het Europees Parlement werd deze week het verslag-Busuttil goedgekeurd over een gemeenschappelijk Europees immigratiebeleid. Hierin wordt gepleit voor een massale nieuwe immigratiegolf van 60 miljoen vreemdelingen tegen het jaar 2050. Met het feit dat er meer dan 20 miljoen werklozen zijn in de EU, wordt geen rekening gehouden. Ook de enorme maatschappelijke problemen die de massa-immigratie met zich meebrengt, is voor een meerderheid in het Europees Parlement van geen tel.

  Het verslag stelt overigens dat de immigratie niet beperkt mag blijven tot opgeleide werknemers, en dat de integratie “van twee kanten” moet komen: de Europeanen moeten zich aanpassen aan de immigranten.

  Het verslag werd goedgekeurd door de CD&V, de VLD, de SP.A, Groen en de N-VA. Het Vlaams Belang stemde als enige Vlaamse partij tegen.

  Frank Vanhecke
  Europees parlementslid

  Philip Claeys
  Europees parlementslid

  Koen Dillen
  Europees parlementslid

  vlaamsbelang . persbericht . 24 april 2009’

  )

 2. De bovenste- èn de onderste persoon van de ondertekenaars zijn…
  NIET MEER WAARD OM OOIT NOG VERNOEMD TE WORDEN.

Reacties zijn gesloten.