Geen bepampering voor teruggekeerde IS-terroristen

Harald Doornbos, oorlogsverslaggever ging zich ter plaatse vergewissen van de toestand.  Men vergelijke met het zgn. ‘Syrian Observatory voor Human Rights’,*(zie onderaan) dat zich in de poco media een reputatie van onafhankelijk actueel nieuwsmedium uit Syrië mocht aanmeten vanuit een zetel in Londen.  In AD kreeg Doornbos ruimte om zijn ervaringen kond te doen.

“We belandden in een film genaamd ‘waanzin.’ Je hoopt maar dat die film goed afloopt. “

 

Doornbos is kritisch over de Nederlandse houding t.o.v. Nederlandse Syriëgangers. ,,Die jongens hebben in Syrië jarenlang als beesten lopen zuiveren, moorden en verkrachten. Omdat er zelden of nooit getuigen zijn van hun misdaden, zullen ze dus voor een Nederlandse rechtbank worden vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs. Of ze krijgen een straf van maximaal twee jaar. Dit zijn onze hedendaagse SS’ers, vergelijkbaar met Nederlanders die zich tijdens de Tweede Wereldoorlog bij de SS aansloten. Die kregen na de oorlog serieuze straffen. Best veel hebben de doodstraf gekregen.

 

Tegenwoordig is het populair in West-Europa om overal begrip voor te hebben, om iedereen duizend kansen te geven.”

Verplichte literatuur.  Vooral voor Gutmenschen “die menen dat we ze weer op het goede pad krijgen met een cursus, wat huursubsidie en een buurthuis.”  Lees hier heel het opiniestuk.

Middle East Journalist: ‘Terrorists laugh at EU softness, Muslim nations stupefied by EU’s terrorist pampering’

Een heel andere toon dan de pampermentaliteit in onze gewesten.  In Tunesië zijn ze een pak realistischer.  Wie zich bij ISIS vervoegd heeft, mag daar blijven.

Hoeveel meer aanslagen moeten er nog gepleegd worden eer politici, overheid en media inzien dat we met elke teruggekeerde IS-terrorist een slang aan onze boezem koesteren?  Volgens de EU mogen  IS-terroristen, die naar het land van hun resp. OCMW terugkeren, niet geweigerd worden:

Deze beschouwt zichzelf niet als een gevaar mocht hij terugkeren naar het V.K., want “niet iedereen is zijn vijand”:

Als de leugen regeert

 

1 gedachte op “Geen bepampering voor teruggekeerde IS-terroristen

  1. Als die smeerlapperij uit die grote zandbak niet heel snel ‘totaal’ verdreven én verboden wordt in ONZE westerse samenleving dan is de toekomst beangstigend en dramatisch voor ONZE kinderen en vooral voor ONZE kleinkinderen.
    De lafaards die deze barbaarse smeerlapperij ‘steunen & beschermen’ moeten als eersten aangepakt worden door ze voor minimum 20 jaar effectief op te sluiten in isoleercellen.

Reacties zijn gesloten.