Een “Zwitserse moord!!”

lovenaarA2In het weekeinde sijpelde het nieuws door over de viervoudige moord in Würenlingen in het Zwitserse kanton Aargau.

In de Zwitserse media had men het aanvankelijk over een familiedrama, waarbij de schoonouders en schoonbroer alsmede een buur door de dader met een vuurwapen werden doodgeschoten, die nadien dan zelfmoord pleegde.

De Standaard had men het over ‘een Zwitserse familievader’.

Ondanks de omvang van het drama, bleef het echter verdacht stil op het nieuwsfront.
Ook  de anti-wapen lobby bleef discreet.
Het was dus wachten op een ‘verklaring’. Deze kwam via het hiernavolgende bericht:‘Der irre Killer von Würenlngen. Wir hatten alle Angst vor ihm.’
Hieruit bleek de identiteit van de dader, de zgn. ‘Zwitserse familievader’:  Semun A., een import-Zwitser van Turkse afkomst, niet onbekend bij de politie.

Dit verklaart dan ook de “discretie”.

In Het Nieuwsblad van 11.05.2015 op pagina 15 (en goed weggestopt) had men het over :
”Man schiet schoonfamilie en buurman dood en dan zichzelf”. Voor het overige was er geen enkele inlichting wie de schoonfamilie en de buur waren en nog minder wie de dader was. Men kan zich al voorstellen wat de hysterische reacties zouden zijn geweest  moest het omgekeerde gebeurd geweest zijn.

Het toeval wil dat tijdens hetzelfde weekeinde tienduizenden Turken in België en Duitsland Erdogan, de kalief van Istanbul, hartstochtelijk kwamen toejuichen.   Voor Erdogan zijn de buitenland-Turken ‘onze macht buiten het vaderland’, ‘de stem van de natie’.  Hij moedigde zijn toehoorders aan te scanderen: “Eén natie – één vlag – één vaderland – één staat.”  Herinnert ons aan meeslepende toespraken en volksverzamelingen ten tijde van .. u weet wel!

Momenteel zijn er geen inlichtingen voorhanden dat door Erdogan aandacht werd geschonken aan dit bloedbad, aangericht door een “landgenoot”. Dit kan moeilijk, want als er al geen probleem is met de Armeense genocide, dan is er zeker geen met 4 Zwitsers!!
Toen het over de NSU affaire ging, had Erdogan niet alleen commentaren te leveren maar zelfs bevelen. Voor een goed begrip: De NSU is een mengeling van “false flag” en georganiseerde misdaad.

De reacties of het gebrek aan, van de Turken, geven dan ook een gedacht waar hun werkelijke belangen liggen, ook al zijn ze Belg…Duitser…enz… En zij worden hiertoe  aangemoedigd door de kalief van Istanbul.

De voormelde houding geldt ten andere voor praktisch alle geïmporteerden.
Het is dan ook een illustratie van hun “kotsende minachting” voor het gastland en al de voordelen die ze in dit gastland kunnen genieten.
Dit alles belooft voor de toekomst. De 5de colonne en het paard van Troje zitten immers niet alleen binnen de grenzen, maar binnen het ganse staatsbestel.
Als het uur van de waarheid zal gekomen zijn zullen ze ons allemaal  het mes in de rug ploffen. (genaturaliseerd-geïntegreerd-geassimileerd – 4de of 5de generatie…. zal dan niets meer ter zake doen). De ware aard zal dan getoond worden.
Ondertussen worden we verzopen in herdenkingen van WOI en WOII .. onder het motto:
“Dat nooit meer… “ en “ dat mag niet vergeten worden….”.

De drijvende krachten achter al deze herdenkingen, zijn dan grotendeels dezelfde die b.g. 5de colonne en paard van Troje binnengehaald hebben.
Zowel de moorden in Zwitserland als de zegetocht van de kalief zouden een aanleiding moeten zijn voor een grondige analyse van de EUSSR-kanker… Daar wortelt immers alle kwaad.

Het is echter hopeloos iemand iets duidelijk te willen maken wat hij niet wil weten.
Het zal dus wachten zijn op de ondergang van het Avondland.

Lovenaar

9 gedachten over “Een “Zwitserse moord!!”

 1. ‘Einzelfall. Das müssen wir aushalten’ zouden ze in D zeggen.

 2. “Eén natie – één vlag – één vaderland – één staat.”

  Eén religie?

  • En waarom-niet (?) beste Frans, maar dan wél de religie van “het vliegend spaghettimonster”…: in diens’ naam is er nog nimmer één persoon vermoord geweest. (alleen is het voor de volgelingen toch een beetje “ambetant” om met een vergiet op het hoofd rond te lopen 😉 )

 3. Als morgen het sein gegeven wordt met een berichtje “slacht het lam” en men doet de deur open om te vragen “voor wat ist” rollen de hoofden in de straten. We zullen het nooit geweten hebben voor wat het was.

 4. Het had zoveel beter geweest en zelfs aangenaam om lezen indien die mislukte Zwitserse import Turk zichzelf eerst had neergeschoten . Das familiendrama had niet zo groot geweest . Maar we moeten eerlijk blijven ….een goede Turk is gene slechte

  • Beste Rene, heeft U er al eens aan gedacht dat dit … een familiedrama was (?) èn hoogstwaarschijnlijk ook karpetknielertjes waren.
   Anderzijds… iemand zo-maar doden MAG NIET, maar het is toch reeds vèr gekomen met de vrijheid INDIEN men de eigen familie niet mag doden… komaan zeg… 🙂

 5. Nu wordt het ingewikkeld: volgens 20min.ch heet de man momenteel Simon B., en is het een Aramees-christelijke Turk, die vroeger idd Semun A. heette.

 6. Dergelijke drama’s kun je alleen maar verwachten van islam idioten, het was mijn allereerste gedachten en die werd dan ook bevestigd.
  Zou soms een van de vermoorde jongens naar zijn dochter gekeken hebben? dat vind alla en mohamed niet kunnen, dus…
  Man man en die zwijnerij wordt hier in ons land voorzien van belastinggeld, kan het nog lager?
  We zullen het eens vragen aan pastoor Vanzwam…als hij terug is van zijn snoepreisje…

Reacties zijn gesloten.