Achter de schermen van Femen en…

… de internationale geldmarktkuiperijen

Op facebook verscheen deze noodoproep: een hulpkreet voor geld, want… Soros heeft Femen uit zijn lijstje ‘goede doelen’ geschrapt!  De exhibitionische ‘dames’ hebben uitbreidingsplannen in Israël en dat viel niet in goede aarde bij hun hoofdsponsor.

FEMEN International

Dear followers, we are in a deep shit!
Mister Soros found out that soon we are launching FEMEN Israel and stopped his investment in FEMEN.
Please, donate! You can be our new Soros

FEMEN International

Wie in Femen de smakeloze opvolgsters van de blote-buiken-Dolle Mina’s zag, zou, nu de hoofdsponsor bekend gemaakt werd, eindelijk zicht moeten hebben op de touwtjestrekkers.
Het contant geld moet afgeschaft worden.  Elke handeling die ontsnapt aan de controle – lees: gewenste sturing – van / door de overheid en de financiële wereld moet en zal verdwijnen.  Elke aangevoerde drogreden is goed: beter voor de economie, gemakkelijker, diefstalvrij…
De poppenspelers trekken aan de touwtjes.  Wij zijn marionetten geworden.  Blind, doof en verlamd. Een reusachtig poppentheater, waarbij het woord komedie – blijspel – vervangen werd door de andere betekenis.
Het papieren geld is niet meer gedekt door het goud.  Bankbiljetten worden bijgedrukt in een grotere oplage dan behangpapier.  Economische beleidsdragers, dikwijls afkomstig uit de Amerikaanse investeerdersbank Goldman Sachs, resp. de kring rond VS investeerder George Soros, handelen niet in het belang van Europa.
Zo heeft Goldman Sachs de Griekse crisis (volg bruggetje: verplichte literatuur!)  door speculaties ten top gedreven en er bovendien goed aan verdiend.  ECB-baas Mario Draghi én Klaus Regling, hoofd van het ESM (Europees Stabiliteits Mechanisme), zijn trouwens beide afkomstig uit hetzelfde concern.

De VSA staan aan het roer van het EU-schip.  Een schip dat men van daaruit bewust op de klippen laat lopen.  Met een geprovoceerde oorlog als speelbal tegen Rusland in de hoop de het bestellingenboekje van de Amerikaanse wapenindustrie te vullen.   Ook wijlen Antonio Borges, voormalig hoofd van het IMF, was afkomstig uit de Goldmanstal. En de ECB staat onder bevel van voormalige Goldman mannetjes, met een directe lijn naar de resp. Europese regeringen.

 

George Soros’ concern financierde van in het begin samen met de EU de Rusland-vijandige rechtse sector in Oekraïne.  Ook de Femen-dellen zouden tot juni 2014 van Soros royaal financieel ondersteund geweest zijn.  Dat daar nu een einde aan gekomen is, ligt waarschijnlijk aan de oprichting van een Israëlische Fementak (zie facebook bericht bovenaan).

Ctrl+ voor vergroting op uw scherm

Meer info bij Goldman Sachs conquers Europe 

Goldman Sachs in Nederland

De VPRO zond men in 2010 bij ‘Tegenlicht’ vier opeenvolgende afleveringen uit, die – mocht u tijd en interesse hebben – zeer verhelderend zijn:

Europese steden en dorpen in de houdgreep van zakenbanken


FT


2 gedachten over “Achter de schermen van Femen en…

 1. Spijtig ! De exhibitionische ‘dames’ hebben uitbreidingsplannen in Israël en dat viel niet in goede aarde bij hun hoofdsponsor ! Nochtans waren er goede en moedige vooruitzichten . Ik hoorde onlangs dat zij op hun originele wijze zouden protesteren bij IS voor hun barbaarsheid en bij Erdogan voor zijn Hitlertrekjes . Toch vind ik ze moedig om zomaar met hun blote t…..aandacht te vragen voor een probleem . Ik verwacht dat soort moed van mannen niet , dat zij in hun bl….kl….. hun ongenoegen kenbaar maken

 2. Over het verleden van George Soros (= alias George Schwartz) tijdens WO II in Hongarije :
  http://itmakessenseblog.com/2011/01/28/george-soros-says-he-feels-no-remorse-for-collaborating-with-nazis-during-wwii-to-send-his-fellow-jews-to-the-death-camps-steal-their-property/
  Het instrument van Soros is The Open Society. In het volgende bruggetje is er een opsomming van organisaties die geld krijgen van The Open Society, tevens is vermeld met welke subversieve activiteiten die organisaties zich bezig houden.
  http://www.discoverthenetworks.org/viewSubCategory.asp?id=1237
  http://humanevents.com/2011/04/02/top-10-reasons-george-soros-is-dangerous/
  Over de rol van George Soros en de NWO :
  https://www.youtube.com/watch?v=w_ur1M1ya4U
  http://www.businessinsider.com/george-soros-new-world-order-2011-9?op=1&IR=T
  Over Goldman Sachs en Blankfein : “”I’m doing God’s work.
  (lees echter =de duivel!!)
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Lloyd_Blankfein
  Over Soros en Oekraïne :
  http://www.infowars.com/soros-admits-responsibility-for-coup-and-mass-murder-in-ukraine/
  Over de rol van de banksters en de vrijmetselarij in de oorlogen:
  http://henrymakow.com/2015/05/old-hickory-honest-abe-camelot.html
  Het bovenvermelde artikel geeft al een goed beeld van wat er zich allemaal, vooral achter de schermen afspeelt, en wie daar werkelijk de touwtjes in handen heeft.
  Er dient opgemerkt te worden wat de landkaart met foto’s betreft, Karel Van Miert niet meer actief is. Hij “vond” de dood toen hij in de tuin van de ladder viel.
  Een ongeval dat iedereen kan overkomen.. anderen verdrinken of krijgen een hartaanval!!!
  Over het verleden van Soros (in Hongarije) is er nog het één en het ander te verklaren.
  Enige hulp daartoe vindt men in het volgende bruggetje :
  http://www.savethemales.ca/002030.html (van Henry Makow, een Canadese jood).
  Dit laatste vooral ter attentie van de “paljas” van Antwerpen die recent meende te moeten “lullen” over collaboratie, in plaats van beter te zwijgen.
  Ofwel zegt men alles, ofwel zwijgt men!!

Reacties zijn gesloten.