Een klein gebed naar een groot adres

PLAASMOORDE!: GENOCIDE op WITTE BOEREN in ZUID-AFRIKA – CSTV

Een gebed, een smeekbede voor hulp, want op de EU, op de VN, op de Nederlandse, Vlaamse, belgische regering moeten ze niet rekenen. Onze redactie kloeg met de regelmaat van de klok het pesten, de verdrijving, de uitroeiing van de blanke bevolking in Zuid-Afrika aan (google “golfbrekers ons vir jou”). Onderstaande video’s zijn meerdere jaren oud. Er is niets veranderd… want anti-blank racisme bestaat immers niet…

Voorpost daarentegen vroeg enkele dagen geleden nog in Brugge aandacht (… en actie) voor de verzwegen genocide op de blanke Zuid-Afrikaners.

Voorpost

6 gedachten over “Een klein gebed naar een groot adres

  1. Om het probleem Zuid Afrika te begrijpen, en dan vooral de moorden op blanken, dient men te weten wie er achter het communistische ANC schuil gaat.
    Dit ANC is maar een “front store” voor de werkelijke machthebbers.
    Het probleem Zuid Afrika kennen, is ook nodig om te begrijpen wat er zich vandaag afspeelt in (West)Europa en Noord Amerika, waar er evengoed een oorlog tegen de blanken woedt in alle domeinen.
    Ik beschik over Zuid Afrika over een document, maar de inhoud ervan is echter zo explosief, dat het de censuur niet zal overleven. De website waar het op gepubliceerd werd, is nog toegankelijk maar het document is er niet meer beschikbaar. Het belangrijkste in dit document is echter het (hoog)verraad. Dit wordt dan bevestigd , in enkele recentere publicaties, weliswaar op een zeer summiere manier en enkel begrijpelijk , als men het eerst genoemde document kent. Als men dit (hoog)verraad voor ogen houdt, dan kan men ook begrijpen, wat er hier bij ons gebeurt. Juist hetzelfde.
    Indien de redactie het wenst kan ik alles via mail overmaken, en verzoek dan ook mij te contacteren via een veilig mail adres.

  2. Hier het Grondgebed van Steve Hofmeyr uit zijn prachtfilm Treurgronf.

Reacties zijn gesloten.