Een artsendiploma staat niet garant voor gezond verstand

Afbeeldingsresultaat voor islam vrouwenrechten“Inbreuk in het mensenwelzijn”

Na de moord op Mia werd Merkelland even wakker geschud. Het debat De voorzichtige vraag of men dan niet eventueel, misschien, af en toe of misschien altijd, “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” – ook “kwetsbare jongeren” genoemd, een leeftijdstest zou moeten opleggen wordt door de de grote baas van de Duitse Artsenkamer, Frank Ulrich Montgomery, met stelligheid verworpen: “Als men dat bij elke vluchteling zou doen, betekent dit een inbreuk in het mensenwelzijn” (letterlijke vertaling).

Iets te kort door de bocht: niet bij elke vluchteling, maar wel bij degenen die speciale ‘bescherming’ als ‘minderjarige’ verlangen.

De CSU-volksvertegenwoordigers in de Bundestag wilden de AfD de weg afsnijden en drongen er donderdag op aan bij alle “minderjarige” vluchtelingen de leeftijd vast te stellen. Waarop een verontwaardigde Montgomery: “Röntgen zonder medische noodzaak is een inbreuk in de lichamelijke integriteit.” Slechts in het raam van een strafrechterlijk proces zou dit toegelaten zijn. Hij noemde het fysisch onderzoek, waarbij ook de genitale omgeving onder de loep wordt genomen, “belast met grote onzekerheden”. De ethische commissie van de Artsenkamer had einde 2016 bij medische leeftijdsbeoordelingen zowel aan de betrouwbaarheid als aan de conformiteit met de grondwet getwijfeld.

De “lichamelijke integriteit” van slachtoffers zijn niet zijn zorg. De dood van Mia is geen onzekerheid. Er is geen twijfel: Mia is dood. Vermoord. Zij zal nooit nog “Röntgen” nodig hebben.

Het topje van de ijsberg.  Deze tieners overleefden tijdens de kerstperiode de gewelddadige liefdesbetuigingen van een beledigde “onbegeleide vluchteling” toen de meisjes afzagen van hun verrijkende relatie.

Darmstadt 23.12: een 16-jarige immigrant steekt zijn 17-jarig ex-liefje neer. Zij overleefde de moordaanslag.

Berlijn 20.12: een 19-jarige Afghaan probeert zijn 17 jarige ex-vriendin te verdrinken ( video)

Duitse nullenzender wou moord door Afghaanse ‘vluchteling’ verzwijgen…

n-tv