Duitse nullenzender wou moord door Afghaanse ‘vluchteling’ verzwijgen…

Afbeeldingsresultaat voor Lügenpresse… omdat de zender naar eigen zeggen nooit ofte nooit niet vermeldenswaardige nieuwtjes “uit de relationele sfeer” verspreidt…

Het is een hemeltergend schandaal.  Abdul kwam in 2016 als 14-jarige knaap naar Merkelland. Ontmoette Mia, die verliefd op hem werd.  De liefde hield geen stand en Abdul kon dat niet verkroppen. Stalkte haar.  Mia’s ouders dienden klacht tegen hem in. Tot hij enkele dagen geleden boodschappen ging doen bij een drogist, haar daar tegenkwam,  en het toevallig in zijn bezit zijnde keukenmes, met overtuigende kracht in Mia stak om zijn beledigde ego te wreken.

Wij vragen ons af of hij daar scheermesjes ging kopen:

abdul mobin d

Flink uit de Afghaanse kluiten gewassen 15-jarige Abdul…

Abdul zal volgens zijn geregistreerde leeftijd berecht worden, rekening houdend met verontschuldigende omstandigheden.  De klacht luidt ‘doodslag’, niet ‘moord’.  Voorbedachtheid?  Ach, Afghanen dragen messen zoals onze jongens een baseballpet. De jeugdrechter kan hem – op voorwaarde dat zijn leeftijd klopt – max. 5 jaar voor doodslag en 10 jaar voor moord geven.

Das droht dem Killer von Mia

Poco nieuws: “Ruzie tussen tieners…”

 

3 gedachten over “Duitse nullenzender wou moord door Afghaanse ‘vluchteling’ verzwijgen…

    • Wat het gekost heeft dat weten we niet , maar of het veel heeft opgebracht dat weten we ook niet juist.Ik, begrijp alleen niet waarom men moet optreden tegen een geloof van de vrede en van de liefde.

  1. Het is niet alleen de Duitse pers die fake nieuws verspreidt, ook de linkse Belgische pers is in hetzelfde beddeke ziek.

Reacties zijn gesloten.