Onzijdige Jezus

Afbeeldingsresultaat voor jesus neutralZweedse kerk wil toegankelijker worden en maakt Jezus onzijdig
De figuur van Jezus is in de ogen van een van de bisdommen in de Zweedse kerk niet mannelijk, maar onzijdig. Om trans-seksuelen in de kerk te omarmen verwijst het bisdom voortaan bij voorkeur naar Jezus met het geslachtsneutrale Zweedse persoonlijk voornaamwoord “hen“. Dat valt niet bij iedereen in goede aarde. (…)

Afbeeldingsresultaat voor jesus neutral

De moslims hebben vanuit die richting niets te vrezen.  Mohammeds liederlijk leven bewijst eerder het tegenovergestelde…Oordeel zelf: Mo’s echtgenotes en aanhoudsters

2 gedachten over “Onzijdige Jezus

  1. Geachte redactie,
    Zondag ben ik na lange tijd nog eens naar de kerk geweest omdat mijn vader herdacht werd tijdens de misviering. Ik heb heel aandachtig geluisterd naar de teksten van de pastoor. Hij noemde Jezus (nog altijd) de zoon van God. Niettegenstaande ik vond dat er teksten werden voorgelezen waarvan ik dacht: dit is niet meer van deze tijd, niet moeilijk dat de moslims ons watjes vinden, ben ik er van overtuigd dat Jezus een man was en dat ook zal blijven. De toegeving in Zweden kan het katholieke geloof enkel nog maar verzwakken tegenover de islam. Maar dat laatste zal allicht de bedoeling zijn.

Reacties zijn gesloten.