Duitsers moeten hun schup afkuisen…

Kaart asielopvangcentra BRD 13.09.2015

… als ze tegen de vreemdelingeninvasie zijn

Duitsers tegen de massamigratie zijn “Welkom om te vertrekken”

 • Met het meerekenen van de gezinsherenigingen, kan het aantal migranten uitlopen tot 10 miljoen; sommigen geloven dat Duitslands moslimpopulatie in 2020 verviervoudigd kan zijn met dus een ongelofelijk aantal van 20 miljoen.
 • N24 televisienieuws meldt dat tot wel 50% van de asielzoekers die aankomen in Duitsland onderduiken en dat hun locatie onbekend is bij de Duitse autoriteiten.
 • “Het is onacceptabel dat misdadigers systematisch de dossiers van de politie vullen, ons fysiek mishandelen… en dat dit geen gevolgen heeft. … We verliezen controle over de straten.” — Tania Kambouri, een Duitse politieagente.
 • “We sluiten niemand uit, we proberen enkel een onderneming draaiende te houden. Als we de klachten van onze vrouwelijke bezoekers negeren, kunnen we verwachten dat er vaste klanten wegblijven…. We weten niet hoelang we dit financieel nog volhouden.” — Thomas Greil, manager van de discotheek “Brucklyn,” Bad Tölz, Beieren.
 • “We planten ons sneller en sneller voort. Jullie Duitsers krijgen helemaal geen kinderen. In het beste geval krijgen jullie twee kinderen. Wij produceren er wel zeven tot acht. Oké vriend? Daarnaast hebben we elk vier vrouwen, dat maakt dan 22 kinderen. Jullie Duitsers hebben misschien één kind en een hond. Huh? En dat was het.”
 • In Berlijn overwegen wetgevers een noodwetgeving die het toelaat voor de plaatselijke autoriteiten om beslag te leggen op particuliere woningen zodat er asielzoekers kunnen worden opgevangen. Het verzoek werd geheimgehouden voor de burgers tot 9 november, toen de leider van de Vrije Democraten (FDP) in Berlijn waarschuwde dat de maatregel in strijd zou zijn met de Duitse grondwet. De Burgemeester van Berlijn Michael Müller wil deze onrechtvaardige inspecties nu uitbreiden door “voorkoming van dakloosheid” eraan toe te voegen.
 • “Dezelfde empathie die wij tonen naar vluchtelingen, moeten we tonen naar ons eigen volk, de onthalende samenleving.” — Burgemeester Ulrich Maly, Neurenberg.
 • Asielzoekers uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten blijven met enorme aantallen Duitsland binnenstromen, ondanks de sneeuw en temperaturen tot het vriespunt.
 • Meer dan 180,000 migranten zijn in de eerste drie weken van november gearriveerd, en zijn hiermee hard op weg het recordaantal van 181,000 migranten van afgelopen oktober te overtreffen.
 • Lees hier het volledige artikel van Soeren Kern bij het Gatestone Institute

Kaart bovenaan te bekijken bij: Kein Asylantenheim in meiner Nachbarschaft

12 gedachten over “Duitsers moeten hun schup afkuisen…

 1. Het is om aan de woorden van Nietzche te denken: ‘Man rede mir nicht vom griechischen Himmel, denn wo einst Griechen wohnten, da wohnen jetzt Turken’. (Spreek me niet over de Griekse Hemel, want daar waar eens Grieken woonden, daar wonen nu Turken’)

  • En daar waar eens de oude Grieken woonden, daar wonen nu de nieuwe, en dat zijn niet de nazaten.

 2. De duitsers weten niet meer hoe ze hun nieuwe meesters genoeg kunnen verwennen:
  -na een klacht over het te droge wc-papier gaat men water voorzien in de wc’s.
  -het kuisen van het trappenhuis moet door duitsers gebeuren, niet door immigranten
  -idem voor het sneeuwruimen

 3. “We planten ons sneller en sneller voort. Jullie Duitsers krijgen helemaal geen kinderen. In het beste geval krijgen jullie twee kinderen. Wij produceren er wel zeven tot acht. Oké vriend? Daarnaast hebben we elk vier vrouwen, dat maakt dan 22 kinderen.”

  En de Duitsche zotten (zoals ook de vlaamsche zotten, natuurlijk) BETALEN dan ook nog om dat Satansgebroed groot te brengen. Ze hebben het maar goed voor mekaar.

 4. Breaking news !
  Zojuist vernomen ……. naamsverandering op komst om de ” Willkommen Fluchtelingen ” terwille te zijn ….. vanaf 1 januari 2016
  ISLAMITISCHE BUNDESREPUBLIK DEUTSCHLAND

 5. Geen goed idee ?…. Waarom de gevangenissen niet openen en alle veroordeelden terug in de maatschappij loslaten . Tenslotte dat zijn ook hulpbehoevenden , want hun vrijheid is zoals de moslims in hun thuislanden , ook beperkt .Het heeft twee voordelen . Ik geloof nooit , dat krapuul van eigen bodem met Christelijke achtergrond in staat zou zijn om aanslagen te plegen zoals in Parijs Ten tweede het zou plaats maken om iedereen die het niet eens is Mutti Merkel op te sluiten .

 6. Soeren Kern beschrijft wel het probleem, zoals tal van anderen, maar over de “verborgen agenda’s” die er achter schuil gaan =GEEN WOORD.
  Aan gebrek aan informatie, en zeker op internet, kan het niet leggen. Wat is dan het probleem???
  Zolang dat men het niet aandurft(want het is inderdaad een kwestie van durven), om de juiste en volledige diagnose te stellen van de kanker, is er niet de minste kans op een begin van genezing.
  Een begin van diagnose kan al gesteld worden via het “Coudenhove Kalergi plan”, dat meer dan duidelijk is.
  Dit plan kadert op zijn beurt in de NWO.. die momenteel in een beslissend stadium is. Het enige wat nog nodig is, is W.O.III, waarvoor de kaarten momenteel gunstig liggen in het Midden Oosten.
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/11/30/am-vorabend-des-krieges-die-apokalyptischen-reiter-machen-sich-bereit/
  Een WO III waarin het Westen ook moet en zal meegesleurd worden.(via de geïmporteerde vreemdelingenlegers, met als speerpunt de islam).
  Een bruggetje :
  https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2015/12/01/geniale-offene-einwanderungs-politik-der-nwo-speerspitze-angela-merkel-eu-hat-nun-begruendung-der-tuerkei-diktatur-den-eu-beitritt-schnellstens-anzubieten/
  Een citaat :
  “Die NWO scheint, uns die Botschaft über ihre kontrollierten Massenmedien zu senden: “Uns ist es egal, was Sie denken, denn man kann uns nicht stoppen!” Zuerst erzählt uns The Telegraph, dass die EU nur dieses Ziel habe: Ein Teil der elitären Weltregierung/Staates zu sein. Jetzt erzählt uns The Express, dass der Zweck der muslimischen Masseneinwanderung ist, die Türkei schnellstens in die EU aufzunehmen.
  Europas böser Geist nochmals im Spiel
  The Express 30 Nov. 2015: EU-Regierungschefs haben einen Deal im Gegenzug für Hilfe für die Eindämmung der Flut von Migranten nach Europa auf den Tisch gelegt. Der Plan wird durch Bundeskanzlerin Angela Merkel angeführt und wird der muslimisch dominierten Türkei zum 29. Mitgliedsstaat der EU machen.”(=einde citaat).
  Nog een citaat van Nigel Farage :
  “Nigel Farage sagte: “Dies ist nicht nur eine Sache, um mit der Völkerwanderung im Mittelmeerraum fertig zu werden. Was Merkel vorschlägt ist, dass wir schnellstens die Türkei Mitglied zum EU-Mitglied machen.“
  Was das bedeutet, ist, dass 75 Millionen Menschen die Freizügigkeit haben werden, um in das übrige Europa zu kommen und in dieses Land”. (=einde citaat).
  De import uit Syrië en Irak e.a. landen is blijkbaar nog niet genoeg.. via de afschaffing van de visumplicht voor de turken.. wil men er nog een tiental miljoen turken bij importeren!!!
  De titel van het volgende bruggetje is dan ook meer dan duidelijk :
  https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2015/11/24/warum-wir-gewaltsam-ausgerottet-werden-sollen/
  Een citaat :
  “Wir Aktivsten vom NJ werden in Unterhaltungen von unwissenden Deutschen immer wieder naiv gefragt: “Warum machen die Politiker das? Das ist doch nicht normal, wie sollen wir denn so viele fremde Menschen verkraften, sehen die das denn nicht?”
  Natürlich handelt kein normaler Mensch so wie die einer bösen fremden Macht verpflichteten BRD-Politiker, was vom dem politischen Großvernichter Horst Seehofer im Fernsehen sogar offen zugegeben wurde. [1] Der bürgerliche Instinkt trügt also nicht, wenn die verdummte Masse feststellt, dass so kein normaler Mensch handelt. Aber die Handlanger des Todes handeln auch nicht allein aus Dummheit, wie viele fälschlicherweise vermuten, auch wenn sie von der Lobby nach dem Grad ihrer Blödheit ausgewählt werden.
  Nein, sie verfolgen mit ihren Handlungen ein ganz bestimmtes Ziel, das ihnen die Hintergrundmächtigen aufgetragen haben. Und an vorderster Front gegen die Deutschen kämpft eine Frau, die sich Angela Merkel nennt”(=einde citaat).
  De laatste paragraaf is dan ook meer dan duidelijk, het gaat hier dan ook om een “samenzwering”, met behulp van “verraders, saboteurs en collaborateurs”.
  Over de rol van IM Erika en de achtergronden van het “akkoord” met Turkije :
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/11/29/eu-kniefall-vor-der-tuerkei-die-nato-fuehrt-fuer-angela-merkel-regie/
  EU-Kniefall vor der Türkei: Die Nato führt für Angela Merkel Regie
  Deutsche Wirtschafts Nachrichten | Veröffentlicht: 29.11.15 17:47 Uhr
  Een citaat :
  Der EU-Türkei-Gipfel verfolgt vor allem einen Zweck: Die Nato will den EU-Beitritt der Türkei, um ein Abdriften des Landes in Richtung Russland zu verhindern. Der islamistische Präsident Erdogan kann daher machen, was er will. Denn die Nato will die Türkei, wie die Ukraine, als Bollwerk gegen eine angebliche russische Aggression befestigen. Zu finanzieren ist dieses militärische Projekt – wie die Ukraine – von den europäischen Steuerzahlern. “(=einde citaat).
  Tijdens de Griekse crisis, speelde de NATO ook al een beslissende rol.
  Kenners weten wie er achter de NATO schuil gaat!!!
  Het besluit is dan ook eenvoudig : We betalen ons blauw om overspoeld te worden door een vreemdelingenleger, en de meerderheid van de bevolking stemt voor de verraders en de invasies!!!

 7. Hoera, de Duitse procureur van Schwerin houdt zich bezig met een 95 jarige man en heeft hem voor de rechtbank gebracht. Wat heeft deze man gedaan? Hij werd in de zomer van 1944 als verpleger (24 jaar oud) toegevoegd aan de ziekenboeg van Auschwitz, waar hij verbanden legde en zieken verzorgde. Nu linkt men hem aan 3681 doden. Bewijzen zijn er niet maar omdat hij wist waar hij terecht was gekomen en ter plaatse was, volstaat dit voor een Duits gerecht om veroordeeld te worden.

 8. Het wordt tijd dat Duitsland nu ook eens wat verdient aan den ‘Dolf’. De auteursrechten op ‘Mein Kampf’ vervallen. Dat had München al een tijd in het snuitje, daarom gaat het nu uitgever spelen want familieleden van den Dolf, mochten die er nog zijn, kunnen nu niet meer komen aankloppen. Natuurlijk heeft het, het Münchense Instituut für Zeitgeschichte onder de arm genomen om de bladzijden met voetnoten te voorzien. Zodat de lezer het juist kan lezen.
  De oorspronkelijke uitgave is nog steeds verboden maar de correct geïnterpreteerde kan je vanaf januari 2017 voor 59 euro kopen.

Reacties zijn gesloten.