12 gedachten over “Draconische veiligheidsmaatregelen bij tentoonstelling Mohammed-spotprenten

 1. Heden kreeg ik een mailtje met een tekst die tot nadenken stemt en die zou passen aan de ingang van die tentoonstelling……….
  VREEMD
  Wanneer moslims vragen om een islamitische school en , of gescheiden te zwemmen , geen probleem , dan wordt dat toegestaan !
  Maar als wij vragen om een school zonder moslims en een zwembad waar moslims niet welkom zijn ………
  Dan kan dat niet , want dan heet dat ineens racisme !

  Hopelijk mag ik een passend antwoord verwachten van
  Het secretariaat van Hart tegen hard
  Het secretariaat van het partijbureau , groenen en socialisten
  Het hof van de mensenrechten
  De exclusieven of executieven van den Belgische Islambond en
  Abou Cha Cha ,( ge weet wel die Libanese Belgische opiniemaker bij een kwaliteitskrant)

 2. “ATV kiest er voor de cartoons niet te laten zien”. Zo kennen we ze de linkse rakkers van ATV. Bij de laatste verkiezingen reed er een NMBS treinstel rond met een cartoon van Filip Dewinter. Ik heb het treinstel meermaals zien voorbij rijden, waar waren toen de politiek correcten om deze cartoon van het treinstel te verwijderen??? De cartoon is er blijven op staan tot na de stembusgang, democratie??? een lachertje.

 3. In Anspach reed Bernd G rond. Hij had een legaal pistool en schoot in het voorbijrijden uit zijn cabrio een 82 jarige vrouw en een 72 jarige fietser dood. Volgens de media was het motief voor zijn handelen onduidelijk.
  Je eerste reactie is : de man is besmet geraakt door een Amerikaans virus, gewoon omdat de media vergaten mede te delen dat Bernd zich sinds zijn bekering Yussuf Mohammed noemt en zich een salafisten baard had laten groeien en tijdens zijn sportieve daad als vrijschutter Allah Akbar riep.
  ‘t Was in Anspach maar salafisten kennen geen grenzen wat ze gemeen hebben met de mannen van de internationale.

  • Ik dacht het ! Ik had wel vermoedens maar die naam , Bernd G kun je niet bepaald Islamitisch noemen . Ik stond op punt mijn vooroordelen te herzien , een bidmatje te kopen en Allah om vergeving te smeken voor mijn dwaling , want onder diegene , die in hun verwarring , zomaar doden , zonder enige reden ,hebben blijkbaar soms een westers klinkende naam , de stouterikken ! ! Maar ik was de bekeerlingen vergeten . Ik zit nu terug vol vooroordelen en denk niet ze ooit nog kwijt te geraken . Allahu Akbar “met opgestoken middelvinger”

 4. Lapland het land van de toekomst !
  Waarom leven er geen moslims in Lapland ?

  Ze zijn verhongerd tijdens de ramadan…….

  omdat de zon daar maar niet onderging.

 5. Na de 11 juli viering sprak Johan zijn bezorgdheid uit. Hij is namelijk vrijwilliger in de Van Maerlandtstraat en moet nu donderdag aan de slag. Maar, zegde hij, dan zijn de bottinekens en de bewaking weg. Johan is er niet gerust in.

 6. Gehoord van de organisator van Pegida. Ik denk niet mijn mond voorbij te praten want rondom mij stonden nog belangstellenden.
  In september wordt er een Pegida manifestatie voorzien aan de Nederlandse grens in Putte. Dit om duidelijk te maken dat de grens getrokken is tussen Vlaanderen en Nederland en de nieuwe Nederlanders hier niet welkom zijn. Een gevoel dat de oude Nederlanders eveneens moeten hebben tegenover de ‘nieuwe Vlamingen’, vermoed ik.
  Persoonlijk had ik wel een opmerking tegenover de organisator want naar mijn gevoelen bestaat die grens niet tussen Noord en Zuid, de uitspraak van Vondel getrouw, en vond ik het accent op dat grensgedoe dus slecht gekozen. Maar… die Groot-Nederlandse gedachte kon de pot op, samen met dat handjevol dat erachter staat.
  Mijn ervaring is echter dat het handjevol Groot-Nederlanders talrijker is dan de supporters van Pegida (die ik een grote aanhang gun). De Benelux gedachte wordt nieuw leven ingeblazen, een Huts die de verbondenheid en de sterkte ziet van onze havens enz. ‘t Zou misschien wel eens kunnen dat die hereniging er is lang voor er een zelfstandig Vlaanderen is verwezenlijkt.

   • “Gehoord van de organisator van Pegida.” …
    Anna, over welke ‘organisator’ praat jij nu?
    Het is namelijk zo dat Pegida in onze kontreien een zodanige aanhang heeft dat ze zich de luxe kunnen permitteren van er twee Pegida-bewegingen op na te houden in ons landje, elk met z’n eigen ‘organisator’.
    De door u geciteerde ‘organisator’ wil dus duidelijk maken dat er tussen Nederland en Vlaanderen (heu… bedoelt hij niet: belgië?) een grens is getrokken.
    Wel, wel… betreft het hier misschien die zelfde ‘organisator’ die op zijn Pegida-Facebookblad, zowat ‘n maand geleden, vertelde dat belgische vlaggen op Pegida-betogingen ook zeer welkom waren?
    Terloops, behalve de twee Pegida-organisaties waarvan ik sprak zijn er ook nog ‘n Pegida Belgique en ‘n Pegida Wallonië-Bruxelles..

Reacties zijn gesloten.