Multi-gender-toiletrage

Op dagen als vandaag vraag ik me af of het draagvlak voor transgendertoiletten groter is dan voor onafhankelijkheid?

Vlaamse regering wil transgenderwc’s: een late 1 april grap?
Tom van Grieken: “Onverantwoord dat de regering in deze budgettair krappe tijden geld besteedt aan dergelijke fratsen.”

Voor Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken is het initiatief van Vlaams minister Homans (N-VA) om ‘genderneutrale’ toiletten te installeren voor transgenders bij de Vlaamse overheid “te gek voor woorden”.  Homans wil inderdaad geslachtsneutrale toiletten in de Vlaamse kantoorgebouwen voor transgenders, mannen die zich vrouw voelen of omgekeerd en er daarom soms voor kiezen van geslacht te veranderen.

“Voor de transgenders bij de Vlaamse overheid zouden de genderneutrale toiletten een meerwaarde betekenen in heel hun proces van transitie dat ze doormaken en in hun welbevinden bij de overheid”, zo lichtte Homans haar idee toe in de commissie Bestuurszaken van het Vlaams Parlement (7 juli).
Tom Van Grieken: “Eerst moest gans Vlaanderen investeren in M/V-toiletten en nu moeten er plots weer aparte geslachtsneutrale -transgender – wc’s komen. Het lijkt wel een late 1 april-grap. Ik begrijp dat de N-VA een nieuw kiespubliek wil aanboren nu de partij haar Vlaams-nationaal programma  in grote mate overboord heeft gegooid, maar in deze budgettair krappe tijden, waarin de bevolking wordt geconfronteerd met alsmaar nieuwe besparingen en verkapte belastingverhogingen, is het onverantwoord dat belastinggeld wordt weggesmeten aan aparte toiletten voor een uiterst kleine bevolkingsgroep.”

Tom Van Grieken vraagt zich bovendien af “of de Vlaamse regering geen andere katten te geselen heeft” dan het installeren van transgendertoiletten. Tom Van Grieken: “De Vlaamse regering zou beter zijn energie besteden aan belangrijke zaken als het uitwerken van een kordaat inburgeringsbeleid, het wegwerken van de wachtlijsten voor onze gehandicapten, het betaalbaar houden van de rusthuizen of het wegwerken van de miljardentransfers naar Wallonië in plaats van tijd en geld te besteden aan dergelijke fratsen.”

Helemaal mee eens, Tom.  In Gainesville, Florida, werd er een actiecomité opgericht die zich verzette tegen het neo-gender-bathroom-use.  De boodschap van de video is duidelijk.  Niet dat we meteen verwachten dat er kinderen bij de Vlaamse overheid te werk gesteld worden, maar deze maatregel is het begin van een multi-gender-toiletrage.

Wat volgt? Aparte wc’s voor…

Onzijdige wc’s 

De kracht van de verandering m / v / x / hybride

Weer niet goed

 

4 gedachten over “Multi-gender-toiletrage

  1. Minister Homomans slaat de bal mis. Nu ook nog een aparte wc voor gehandicapte transgenders met rolstoel? En moet de aanspreektitel ‘Dames en Heren’ ook niet aangepast worden in ‘Dames, Heren, en Transgenders’? Het lijkt D wel.

  2. Ik begin zeeeeeer sterk te twijfelen aan die Homans, is dat nu een vent of….?
    Het uitzicht geeft geen resultaat….

  3. Wat volgt? Aparte wc’s voor…linkse sympathisanten want die huiveren bij de gedachte hun blote kont op de bril te plaatsen waar zoeven een rechtse had plaatsgenomen …..wat die transgenders betreft het maakt geen verschil , als de nood het hoogst is ga ik als hetero toch gebruik maken van hun WC tenslotte wie gaat dan beweren en hoe zouden ze kunnen zien of ik geen beginnende transgender ben !

Reacties zijn gesloten.