De Zweden kunnen hun borst alvast nat maken.

Sweden yes!. dailycaller.com/2014/11/02/swedish-police-release-extensive-report-detailing-control-of-55-no-go-zones-by-muslim-criminal-gangs/.. >But das raycis100.000 asielzoekers zouden volgend jaar in aantocht zijn om de samenleving te verblijden met hun aanwezigheid.  Het zouden er echter ook 105.000 kunnen zijn.
De Zweedse Immigratiedienst, Migrationsverket, heeft zijn voorspellingen al een paar keer moeten bijstellen: van 64.000 tot 94.000 naar een cijfer tussen de 80.000 en de 105.000 nieuwe blonde Scandinaven.

Iedereen blij, want er zal dan weer een record gebroken worden.  In 1992 dachten ze al dat de top bereikt werd met 84.000.  Toch niet, ze blijven komen.  Het is een hele uitdaging hen allemaal een woning te bezorgen.  Sommige gemeenten pruttelen tegen, maar uiteindelijk gaan ze allemaal over stag.  Tenslotte gaat het om hooggekwalificeerde arbeidskrachten die meer dan welkom zijn.

Zoals bv.  bij de ambulancediensten.  Die hebben het moeilijk hun personeel te houden.  Er is nogal veel (weg)geloop omwille van de uitdagingen die ze dagelijks het hoofd moeten bieden.  Hun vakbond luidde de alarmklok en eiste veiligheidskledij zoals bij het leger voor het ambulancepersoneel.  Vooral als hun hulp ingeroepen wordt in bepaalde wijken waar de politie het opgegeven heeft tussenbeide te komen.  De aanvallen nemen toe, zowel in aantal als in geweld.   Kapot gestoken banden, ingegooide ruiten, fysisch geweld met messen en vuurwapens.  Niemand is er veilig en, zo onlogisch het ook klinkt, de ziekenwagens lijken wel een rode lap op een stier als ze hulp komen bieden in een no-go-area.  De criminele islamitische bendes, die daar de scepter zwaaien, amuseren zich met het uitlokken van auto-ongevallen door het verblinden met laserpennen.  Hun uitverkoren doelwitten zijn brandweerwagens, taxi’s, pakjesdiensten, postbodes en openbaar vervoer.

sweden-no-go-zones

No-go areas in Zweden

En d’r zijn intussen wel al een behoorlijk aantal no-go-areas in Zweden.  55 volgens een politierapport

In dit rapport geeft de politie toe dat ze in de 55 genoemde gebieden de controle opgegeven hebben.  De criminele bendes zijn er de baas.  De hulpdiensten kregen politie bescherming maar nu heeft de politie zelf bescherming nodig.
De no-go-gebieden worden “exclusion areas” genoemd, uitsluitingsgebieden, de poco beschrijving voor de  186 ghetto’s die in Zweden sinds twintig jaar floreren.  Er wonen voornamelijk moslim immigranten met een laag ontwikkelingspeil en een nog lager tewerkstellingcijfer. Met uitzondering van de vlijtige zelfstandige entrepreneurs, zoals in de drugsverkoop, de beschermingschantage en de al dan niet vrijwillige  ‘eigendomsoverdracht’.
De wet is de wet van de straat met eigen rechtbanken en straffen.  Ze hebben zelfs verkeerscontrole bij het overschrijden van de ene bendegrens naar de andere.
Maar Zweden laat gebeuren.  In de media is er geen plaats voor dit nieuws.  Mag niet.  Want dit zou kunnen geïnterpreteerd worden als steun aan de nationalistische partij SD.

FT

.

5 gedachten over “De Zweden kunnen hun borst alvast nat maken.

 1. Geen probleem komt ook bij ons, wat mogen we toch blij zijn met die culturele verrijking Met dank aan de traditionele partijen (links inbegrepen)

  • James,
   Ik waardeer dat U tot een gespierd tegenactie wil overgaan via Breivik, maar ik denk dat je te biechten gaat bij de duivel!!
   Zoek eens op internet :”Breivik-Mossad” en je zal het een en het ander vinden.
   Je dient dan de Mossad in de eerste plaats te beschouwen als een organisatie in dienst van Rothschilds banksters, die de drijvende krachten zijn achter de NWO, die dan gepaard gaat met deze vreemdelingen invasie!!
   Zoals steeds : schijn bedriegt!!!

 2. Een analyse gemaakt in 2008 door Fjordman, .. zie bruggetje!!
  http://www.brusselsjournal.com/node/3582
  “Sweden: The Triumph of Cultural Marxism”
  We zijn nu 6 jaar later, en deze analyse is brandend actueel.(letterlijk en figuurlijk).
  Uit deze analyse blijkt dat het doel van deze immigratie, het vernietigen is van onze westerse maatschappij, via het cultureel marxisme (zie Gramsci, de Frankfurter Schule enz….)
  Alle aspecten komen aan bod in de voormelde analyse, en deze is dan ook een belangrijk instrument om tal van destructieve fenomenen te verklaren, waarmee onze maatschappij de laatste decennia werd en wordt geconfronteerd..zie recent de hetze tegen de “Zwarte Piet”.
  De voormelde analyse geeft een duidelijk inzicht in de doelstellingen, de strategie en de aangewende middelen van de samenzweerders. Bovendien krijgt men een kijk in de “geesten” van deze gevaarlijke politieke psychopaten, want dat is de enige term waarmee ze op de juiste manier kunnen omschreven worden.
  Deze psychopaten zijn zo weggelopen uit het boek “1984” van George Orwell.
  Zoals reeds vroeger gesteld, gaat het hier dan ook in deze ganse problematiek om een mengeling van “politiek en psychopathologie” in wisselende samenstelling, naargelang de betrokken persoon.
  Een dergelijke oorlogsvoering tegen de eigen bevolking om deze te vernietigen, in al zijn aspecten, doet denken aan de sovjet-terreur in de USSR.
  Het komt er dan ook op aan, niet alleen om de feiten te beschrijven, maar ook en vooral, om de verborgen agenda’s op tafel te gooien en de samenzweerders te ontmaskeren.
  Ook hier dienen we echter vast te stellen, dat de meerderheid van de Zweden hiervoor gestemd heeft en blijft stemmen!!! (=zoals ten andere ook elders, zie Vlaanderen…).

 3. Het is raar dat ze de zweedse correcte regering en zijn apostelen niet aanvallen en het leven zuur maken . Ik kan abuus zijn maar ik meen te weten waarom !

Reacties zijn gesloten.