De stem van het volk, is het nog niet duidelijk!

islamterreurZondagmorgen een debatprogramma op BBC1.
Tijdens de debatten o.a. over de verkrachtingen van Britse kinderen en het terroriseren van de lokale bevolking door datzelfde islamitische importgebroed, liep er een rondvraag die mijn mening als een referendum kan aanzien worden. De vraag was of de multiculti-samenleving een succes is en geslaagd kan genoemd worden.
De uitslag verbaast ons niet maar voor de inteelt linkse pers die steeds dezelfde sirenezang verkondigen zou zo een uitslag hun neus in de werkelijk duwen.
Ik zie het de grote nullenzender en die andere regimezender niet doen in dat onland van ons, het resultaat zou veel gelijkenis vertonen, ook in de rest van Europa.

http://grizzom.blogspot.be/2014/08/bbc-saturday-morning-live.html

3 gedachten over “De stem van het volk, is het nog niet duidelijk!

  1. Dat de integratie is mislukt heeft zelfs Merkel jaren terug al gezegd, maar daaronder wordt verstaan: Door de schuld van de autochtonen, die de moslims niet genoeg gepamperd hebben.

    • Dat gaat allemaal beteren Raymond, nu er een tijdschrift ( AYA ) voor allochtonen is dat eigenlijk bedoeld is voor autochtonen ( om de exotisch gekleurde medemens beter te “begrijpen” )

  2. Natuurlijk is de multiculti een succes . Wij kunnen zelfs spreken van een “groot” succes , maar niet voor het gastland dat hen liefdevol heeft opgenomen en dagelijks voorzien van propere pampers .Kun je dat niet een succes noemen Je komt uit een land waar je als eigenaar van een geit of een ezel al een behoorlijke maatschappelijke status hebt. Voor het overige zie je enkel maar zand . Je moet soms kilometers lopen voor een emmer water .Je kunt en moogt geen grote mond opzetten want dan vlieg je achter de tralies of je krijgt naar culturele gewoonte , zweepslagen . In het westen daarentegen ben je plots in , “””Midden Oost normen””” schatrijk . Je hoeft geen geld te verdienen want je “”” krijgt””” het , zomaar ! zonder tegenprestatie Een grote smoel opzetten en vanalles eisen , geen probleem , uw politieke gastheer zal er alles aan doen om je terug in’t slaap te wiegen met een enorme tutter . In dat Westers sprookjesland , dat de Efteling doet verbleken , waar al je wensen en dromen werkelijkheid worden ,vragen ze maar een ding ! Stem Rood of Groen . Voor de Import- Culti een”””” enorm”””” succes ten koste van de Orgin -Culti

Reacties zijn gesloten.